Şimdi Ara

pio vsx 921 icin dali lektor 8 nasildir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Farkli kule tavsiyelerinkz onu alma bunu al diyebileceginiz modeller nedir? Ayrica yanina bir de subwoofer rica edecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Spirit_Rises kullanıcısına yanıt
    Sinema için giris seviye
    Stereo için berbat seviye bir sistem olur

• Arkadaş 921 için ne almalı merak ettim.

http://www.wilsonaudio.com/product_alida.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 8 Aralık 2014; 9:05:30 >

• 921 e mi? Bağlayacak.

Spirit_Rises. Bütçe belirtmemişsin. Ama anladığım kadarıyla yazdığın örneğin fiyatında ürünler bakıyorsun. İkisi de birbirine denk ürünler sayılır. Fena da olmaz. Sen bakma bizim eray kardeşimize. O arabayla 140'la giderken telefonla foruma mesaj bile atabiliyor.

• teknika kullanıcısına yanıt
    Yaw saka bir yana
    heco
    magnat
    dalı ikon
    Monitor Audio rx serisi varken

Ikinci el olarak almak o teneke den iyi degil mı

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yani hangisi arkadaşlar mesela lektor 8 ler 2 kule fiyatı 2300tl bu civarda ne alınabilir?

lektor 8 ler neden teneke dediniz ayrıca?
    Eray Beye bu konuda katılıyorum. Heco ve Magnat bu fiyat seviyesinde lektör'den daha başarılılar. Hatırladığım kadarı ile Marmara forum mediamarkt mağazasında Heco Victa 702 ve birkaç Magnat modeli vardı. Gidip orada deneme yapabilirsiniz.

2300tl bütçe ile bence mümkün olan en iyi kule hoparlörü almaya çalışın. Eğer sub da almaya kalkarsanız bu sefer kulelerin kalitesinden feragat etmek zorunda kalacaksınız.

Bir de kullandığınız alan çok büyük değilse sub olmadan da Heco Victa 702'nin basları yeterli gelebilir. Bu sebeple sub'ı kuleleri alıp kullandıktan sonra ihtiyaca göre alırsınız.

• Bende 2.500TL ye kadar MA RX6 veya Polk RTİ A5 tercih edin derim. A5 geçenlerde vardı ikinci elde, onun üzeri o anfi ile olmaz zaten.
  • ben heco victa 702 leri media marktta dınlemıstım ve seste bozulma oldugunu gordum daha sonrasında lektor dınledım bassları zaten tartısılmaz derece onde ıdı bende mı sorun var anlamadım
  • hocam bende heco victa 702 marmara form m.markette dinlemiş ve hayran kalmıştım hemde dandik bir cd çalar ile denon pma 520 bağlıydı baslar mükemmeldi sesede biraz yüklendim hiç bozulma falan yapmamıştı hatta hemen karşı rafta yamaha rs 500 ile dali zensör7 bağlıydı ikisinide dinleme şansım oldu 702 daha detaylı çalıyordu zaten şu anda heco victa 702 bulmak biraz zor hiç bir yerde yok siz lektör yerine dali ikon 6 listenize alın derim
    Victa da ses bozulmasının iki sebebi olabilir.
    1- hoparlör teşhirde olduğu için zarar görmüş olabilir.
    2- amfi güçsüz kalmış olabilir ve sesini çok açtığınızda clipping denilen durum olmuş ve sesi bozmuş olabilir.

Aklıma bunlar geldi şimdi

• bu sistemi ağırlıklı olarak sinema için kullanacağım bu arada.

ozaman sizin söylemlerinize göre lektor 8 i eliyorum yerine

ya victa 702 yada dali ikon 6 bakacagım?
    Ikon sinemada özellikle 6 zayıf kalacak
    Amacınız sinema ise monitor Audio kullanan çok dostumuz memnun ve hoco kullanan

Dalı ikon daha çok muzikal daha narin bence ben oyle görüyorum sinemada tercihiniz

Polkaudio & heco
    Klipsch
    Monitor Audio
    Paradigm & b&w
    Dynaudio

Olarak butce nize gore muhakkak ikinci el alım yapın nedeni sıfır alacağınız para ile daha ust model ikinci el alım yaparsınız

Lektor8 için 1600 tl fiyat veriliyor bir çok mediamarktta. O fiyata alınabilir ama üstü verilmez. Ayrıca ikinci el düşünürseniz elimde jbl studio 180 var. Garantisi felan devam ediyor. İlgilenirseniz elinizde subb için baya iyi para kalır. Herşey bedelli için :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.