Arkadaşlar size Pink Floyd "Pulse" konser videosunu tavsiye ediyorum, bugüne dek verilmiş en etkileyivi konser ve en mükemmel show bu bence, bazı yorumlar var aşağıda bakın !
" Yine yeni yeniden başindan kalkmadan 145 dakika boyunca izlenilen, gözlerin ayrilmadigi kulaklarin diger seslere kapatildigi muhteşem sanat olayi, Şaheser, birlikte müzik yapan insanlarin haz almakta ulaşabilecekleri şahika... "
" İnsanlık tarihinin kilometre taşlarından biri... m.ö. 3200 - yazının bulunması (mezopotamya), 1969 - ay'a ayak basıldı (bildiğin ay), 1971 - ilk e-mail'in atılması (mit, amerika), 1994 - pink floyd pulse konseri (earls court, ingiltere) şeklinde tarih kitaplarında yazılsa yadırgamayacağım olay... "
" sahne performansi, ses duzeni, isik duzeni, herhangibir sey duzeni acisindan asmis konser. bir yandan pink floyd'un mukemmel parcalarini dinlerken, diger yandan da arkaplandaki sahane goruntulere kendinizi kaptirabilirsiniz. tek tek bahsetmek gereksiz olacak, bu konser kaydindaki her parcada gozle gorulur anlamda farkli bir seyler var. sanki her parca farkli bir kulvarda one ciksin istenmis. "
" Sadece müziği ile kendimizden geçtiğimiz bu uluların hazırladığı sahne şovu gibisi dünya üzerinde başka kim tarafından yapılmıştır acaba ? ve "Pink Floyd beni bayıyo abi, ben hödöröt pop / vıttırı rock seviyorum" diyen insanlar insanmıdır ? onlar insan ise ben neyim, ve o vıttırıların yaptığı müzik ise Pink Floydun yaptığı nedir ?
" Bilgimiz arttıkça cehaletimizin sınırları büyür" demiş bir büyük düşünür de hatırlayamadım şimdi, biz de Pink Floyda erdikçe müzik konusundaki sığlığımız artmakta.. Pink Floyd denizinde açıldıkça boyumuzu geçeceği yerde, daha bir omzumuza, göbeğimize, dizlerimize, bileklerimie gelir oldu suyun seviyesi; anlamıyorum, anlayamıyorum.. "
İzleyeniniz var mı aranızdan ?
Sene 1990 o zamanlar 13 yaşındayım akranlarım günün trendine kendini kaptırmışken ben o zamanlar Shine on Your Crazy Diamond'la gece astral seyahatlara çıkardım heyt beee.O zamanlar dinledikleri müzikleri gelecek kuşaklara aktaracaklarını iddia eden arkadaşlar teker teker dinledikleri grupları bir kenara iteleyiverdiler.Oysaki ben hala Pink Floyd da keşfedeceğim farklı frekanslar olduğuna inanıyorum daha keşfin başındayım Pink felsefesi bir okyanus bense o okyanusta akıntıya kendini bırakmış bir planktonum.Zamanında Pink materyallerinin altın değeri taşıdığı Türkiye'de Blue Jeanda çıkan Dark Side in 20.yıl haberini iştahla okuyup duvara astığım gün dün gibi aklımda.Oysaki şimdi bir tıkla bu efsanevi grubun yapıtları bilgisayarımızın diskinde (Ares e-donkey saolsun).Bu arada Pink Floydun Pulse performansı mükemmel üstü.Bunun yanında 1989 Venedik konserinide unutmamak lazım adamlar olayı aşmış konser deniz üstünde kurulan platformda gerçekleştirilmişti aradan gondolların geçişiyle rock müziğinin unutulmaz tınıları Rönesans döneminin incisi Venedik'le birleşip yek vücut olmuştu PINK FLOYD forever....
Konser diyip geçebilenlerin mucizelere bile "aman yaa.. o da ne ki?" diyebilecek ruhsuzlardan oluştuğuna inandığım, insanın insan'a bahşettiği yegane mucizedir..
Şahit olabilenlerin kuşkusuz hayatlarının en muhteşem iki buçuk saati.
Unutulmaz unutulamazzzzz...
evet o konserdeki comfortably numb u dinlemeniz menfaatinize olacaktır 9 dk lik şarkının sonundaki 5 dk lik solo adamı astral seyahata çıkarabilir. zoom olursunuz. bi ara hendrix pok yesin bile diyebilirsiniz. notaların dile gelmesi bu olsa gerek 4.5-5 dk boyunca o sözleri dünyadaki herkes anlayabilir. hortlatmak gibi oldu ama neyse.
1996 yılında pink floyd'un PULSE albumunu double-kaset olarak satın almıştım, o zamanlar CD'ler çok pahalı geliyordu, kaset olayı daha yaygındı, mp3 kavramı yoktu.. walkmen ile neredeyse 24saat bu kaseti dinlerdim, nereye gitsem kulağımda aynı şeyler.. bir de konserde çekilmiş muhteşem fotograf katalogu çıkmıştı kasetten..
o zamanlar tam kavrayamamıştım olayı ama daha sonra video görüntüleriyle konseri seyredince gerçekten büyülenmiştim.. ama herşeyden önce PINK FLOYD grubunu sevmek lazım çünkü zorla güzellik olmuyor, sevmeyen adam hemen sıkılabiliyor..
geçen yaz turistik bir bar'da geceleri bu konseri oynatırdım, ingiliz turistler zaten bu grubun hastası.. adamlar oturur hem zevkle seyreder hemde içerlerdi.. yeni sezonda da en büyük kozum bu konser
Gerçek anlamda tam bir ses ve ışık şöleni. Zaten şarkılara hastasın birde üstüne bu şekilde bir görsellik muhteşem olmuş. Konserin başından sonuna kadar gözünüzü bile kırpmıyorsunuz. ama Comfortably Numb` ın sonunda Gilmour un solosu bu parça için atılmış en iyi solodur. Ama asıl olay o soloda, yukarıdaki yuvarlak ekranın Gilmour un üzerine kapanması ve sahnedede sadece onun üzerine ışık verilmesi gözyaşlarıyla izlenmiştir. yine o şarkıda tam solonun ortasında salonun üstündeki dönen balonun üzerine ışığın verilmesi çok güzel. Cd de tam o noktada tüm seyirciler çığlık atıyor. Daha neler neler.
O konseri canlı izlemek vardı ama ahhhh ahhhhhhhhhh
SELAMLAR ARKDAŞLAR YORUMA CEVABEN PINK FLOYD PULSE DUNYADAKI EN IYI KONSER 93 TEN BERI PINK FLOYD DINLEMEME RAĞMEN VE ROGER WATERS AMUSED TO DEATH ŞU SON 1 HAFTA ONCE HAYAL KIRIKLIGINAMI UGRADIM BILMIYORUM CUNKU BIR HAFTADIR ILLUMINATI VIDEOLARINI IZLEDIM BIKANA KADAR AYRICA ILLUMINATININ AYDINLIK IYI YERDEN GELDINI BILIYORUM FAKAT SON ILLUMINATI HALI SATANIST PEKI PINK FLOYD PULSE KONSERINE ILLUMINATI DESTEGI OLABILIRMI YADA ROGER WATERS AMUSED TO DEATH KAPAGI DARK SIDE OF THE MOON PIRAMIT KAPAGI BUNLAR ILLUMINATI PROPAGANDASIMI YOKSA BU GRUBUN SADECE KAPAK ALBUM ICIN TASARLIYIP SADECE KENDI GORUSLERIMI YADA BU GRUP ILLUMINATI NIN KUKLASIMI YOKSA BUNLARDAMI KULLANILDI DURUM BUYSA UZULDUM CUNKU 1 HAFTADIR NE MUZIK FILM DINLEMIYORUM SOGUDUM EN SEVDIGIM PINK FLOYD GRUBU BUNU YAPTIYSA HIC YAKISTIRAMADIM DERIM AMA İNŞ ALLAH ÖYLE DEGILDIR CUNKU BU GRUP HAKSIZLIGA KARSI PROTESTO YAPAN BIR GRUP SIZCE ILLUMINATIYE UYE VEYA KUKLASI ISE BU GRUBA YAKISMAZ DEMEKTIR PULSE TEKI GOZ SAHNESI VE TAVANDAKI YUVARLAKLAR PIRAMIT DARK SIDE AMUSED TO DEATH TV ICINDEKI GOZ YOKSA STORM THORGSON UN DUSUNCESIMI YADA STORM THORGSONMU SADECE ILLUMINATIYE UYE HAYIRLI GUNLER
SELAMLAR ARKDAŞLAR YORUMA CEVABEN PINK FLOYD PULSE DUNYADAKI EN IYI KONSER 93 TEN BERI PINK FLOYD DINLEMEME RAĞMEN VE ROGER WATERS AMUSED TO DEATH ŞU SON 1 HAFTA ONCE HAYAL KIRIKLIGINAMI UGRADIM BILMIYORUM CUNKU BIR HAFTADIR ILLUMINATI VIDEOLARINI IZLEDIM BIKANA KADAR AYRICA ILLUMINATININ AYDINLIK IYI YERDEN GELDINI BILIYORUM FAKAT SON ILLUMINATI HALI SATANIST PEKI PINK FLOYD PULSE KONSERINE ILLUMINATI DESTEGI OLABILIRMI YADA ROGER WATERS AMUSED TO DEATH KAPAGI DARK SIDE OF THE MOON PIRAMIT KAPAGI BUNLAR ILLUMINATI PROPAGANDASIMI YOKSA BU GRUBUN SADECE KAPAK ALBUM ICIN TASARLIYIP SADECE KENDI GORUSLERIMI YADA BU GRUP ILLUMINATI NIN KUKLASIMI YOKSA BUNLARDAMI KULLANILDI DURUM BUYSA UZULDUM CUNKU 1 HAFTADIR NE MUZIK FILM DINLEMIYORUM SOGUDUM EN SEVDIGIM PINK FLOYD GRUBU BUNU YAPTIYSA HIC YAKISTIRAMADIM DERIM AMA İNŞ ALLAH ÖYLE DEGILDIR CUNKU BU GRUP HAKSIZLIGA KARSI PROTESTO YAPAN BIR GRUP SIZCE ILLUMINATIYE UYE VEYA KUKLASI ISE BU GRUBA YAKISMAZ DEMEKTIR PULSE TEKI GOZ SAHNESI VE TAVANDAKI YUVARLAKLAR PIRAMIT DARK SIDE AMUSED TO DEATH TV ICINDEKI GOZ YOKSA STORM THORGSON UN DUSUNCESIMI YADA STORM THORGSONMU SADECE ILLUMINATIYE UYE HAYIRLI GUNLER
Hepimiz illuminaticiyiz
Takılma bunlara keyfine baak
quote:
Orijinalden alıntı: FendersTraT
quote:
Orijinalden alıntı: ziyaacat
Hepimiz illuminaticiyiz
Takılma bunlara keyfine baak
quote:
Orijinalden alıntı: ziyaacat
O müziği illuminati sayesinde yapıyorlarsa an itibariyle büyük bir illuminati destekçisiyim.
Tüm albümü zibilyon kez dinlemişimdir ama oturupta izlemedim.. Pek hoşuma gitmiyor zaten konser dvdsi falan izlemek..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme