Şimdi Ara

Flying-Anathema

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu şarkı çok güzel her dinleyişimde tüylerim diken diken oluyor
    Size tavsiyem dinlemeniz.Ben 1 haftadan beri aralıksız dinliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _VermillioN_ -- 3 Ocak 2008; 17:02:01 >

• birde adını dogru yazabilsen Flying olucak
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZwitteR

birde adını dogru yazabilsen Flying olucak

Düzelttim

Heycandan olsa gerek
  • Anathemanın bütün şarkıları tüyleri diken diken eden cinsten zaten şarkılarının herbiri insana farklı şeyler hissetiriyor hepside loopa alınıp saatlerce dinlenilcek şarkılar.
  • Darkseed'ide öneririm.özellikle forever darkness ve dark one duygusal müzikleri var
  • transacustic diye sanırım tam olarak böle yazılıyor bi şarkıları var enstrümental sadece akustik gitar ile çalınmış bende onu tavsiye ederim...
  • Ah ulan ah,eskiden Serenades vardı.Pentecost III vardı.The Silent Enigma vardı.O aralar herkes Anathema takılmıyordu.Ne güzel günlerdi onlar be...
    Şimdi önüne gelen Anathema hayranı ama bu ülkede "Anathema hayranıyım." diyenlerin hala %90'ı Anathema hayranı da değildir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tranquillityofloss

Ah ulan ah,eskiden Serenades vardı.Pentecost III vardı.The Silent Enigma vardı.O aralar herkes Anathema takılmıyordu.Ne güzel günlerdi onlar be...
    Şimdi önüne gelen Anathema hayranı ama bu ülkede "Anathema hayranıyım." diyenlerin hala %90'ı Anathema hayranı da değildir.

Anathema'nın tüm albümleri var hepsini dinliyorum ama herkese sevdirebilmek için bu şarkıyı öneriyorum.Hepsi bu şarkı gibi değil tabi ki..
  • Ne alaka?
    ''Discography'' sahibi olmakla tam olarak Anathema ''hayranı'' olmak arasında ne gibi bir bağ kurulabilir ki?

Edit:
    (bkz.)
    ''abii slipknot gruPunun full arşivi var bende çok pis derecede adamları seviyorum hepisi benim adamım yHaa çok hayranım onlara''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brutalite -- 3 Ocak 2008; 19:00:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brutalite

...

Edit:
    (bkz.)
    ''abii slipknot gruPunun full arşivi var bende çok pis derecede adamları seviyorum hepisi benim adamım yHaa çok hayranım onlara''

Bir noktadan sonra düşüncelerini başkalarına aktarmak için kelimeler yetmiyor, öyle değil mi hocam?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _VermillioN_

quote:

Orjinalden alıntı: tranquillityofloss

Ah ulan ah,eskiden Serenades vardı.Pentecost III vardı.The Silent Enigma vardı.O aralar herkes Anathema takılmıyordu.Ne güzel günlerdi onlar be...

Anathema'nın tüm albümleri var hepsini dinliyorum ama herkese sevdirebilmek için bu şarkıyı öneriyorum.Hepsi bu şarkı gibi değil tabi ki..

Sevmesin arkadaşım herkes,derdin ne?
    Sonra "Angelica Anathemacıları"ndan geçilmiyor ortalık...

• İyi de ağzımdan Anethamacı yım demedim ki.İlle kendinizi üstün mü çıkarmak istiyorsunuz?

Bakınız;dinlediğim şarkılar,nickim,avatarım ayrı gruplar.Ben bunları dinliyorum seviyorum.Ayıptır sorması nasıl Anethamacı olunuyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _VermillioN_ -- 3 Ocak 2008; 23:12:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tech. Türk

quote:

Orjinalden alıntı: Brutalite

...

Edit:
    (bkz.)

Bir noktadan sonra düşüncelerini başkalarına aktarmak için kelimeler yetmiyor, öyle değil mi hocam?

Aynen.
    Şu da var ki; kimseye düşünceleri empoze etme gibi bir harekat yok.

Edit:
    @ _VermillioN_
    Söylediklerini yorumlarsam şu soruyu sorma gereği duyuyorum:
    Peki şimdi onların mı hayranı oluyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brutalite -- 4 Ocak 2008; 14:42:02 >
  • Sen bir de LOST CONTROL adlı şarkıyı üstüste dinle de gör.
    Am dinlemeye başlamadan önce camları,kapıları kilitle,evdeki hapları falan ortadan kaldır ki kendine zarar vermeyesin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.