Şimdi Ara

Pink Floyd *Hayran Kitlesi* (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
2
Favori
5.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alper

İki gün önceki setlist
    http://www.setlist.fm/setlist/roger-waters/2013/stadion-poljud-split-croatia-53c69bbd.html

Ben de kesinlikle gideceğim. Kaçırılmayacak bir gösteri olacak.

yalniz gidiyorsan orada bulusup izleyelim mi yoksa tek izlemeyi mi tercih edersin? saha icindeyim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Droogie

quote:

Orijinalden alıntı: Saul Hudson

quote:

beyler saha içi bileti alacağım bugün yarın, kalmış mıdır bilmem gerçi. konser hala itü stadyumu'nda mı? kapı kaçta açılacak ve konser kaçta başlayacak?

evet itüde 20:45te başlıcak diye hatırlıyorum. kalmamış olabilir almayı dene bi

aldım bile. saha içi ayakta kategorisi ama bilete koltuk numarası koymuşlar. ufak bir dürbünle girmeye çalışacağım stada, umarım alırlar. buradan buluşup gidebiliriz aslında ama mother, hey you ve comfortably numb'ta ağlama riskim var baştan söyleyim utanmayın benden.

edit: bir de stadın görüş mesafesini bilmiyorum ama şovu gören insanlar "iyice en önde durmaya çalışmayın tüm sahneyi aynı anda görmek isteyeceksiniz." diyorlar, malum roger babanın sesi de bitti. aslında planım ortalar-en arka arası bir yerde sakince şovu izleyip müziği soundtrack olarak yaşamak, size uyar mı bilmem.

bir de roger'ın solo albümlerini dinlemedim, sadece the wall'u mu çalacak yoksa onlar da var mı?

Bir floydian değilim ama comfortbly numb'da yada poles apart da soloyu David Gilmour atmadıktan sonra pek hevesli değilim açıkçası. Roger Waters'ı da tek izlemedim hiç, değer mi sizce??

• quote:

Orijinalden alıntı: pridedawson

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Saul Hudson

quote:

beyler saha içi bileti alacağım bugün yarın, kalmış mıdır bilmem gerçi. konser hala itü stadyumu'nda mı? kapı kaçta açılacak ve konser kaçta başlayacak?

evet itüde 20:45te başlıcak diye hatırlıyorum. kalmamış olabilir almayı dene bi

aldım bile. saha içi ayakta kategorisi ama bilete koltuk numarası koymuşlar. ufak bir dürbünle girmeye çalışacağım stada, umarım alırlar. buradan buluşup gidebiliriz aslında ama mother, hey you ve comfortably numb'ta ağlama riskim var baştan söyleyim utanmayın benden.

edit: bir de stadın görüş mesafesini bilmiyorum ama şovu gören insanlar "iyice en önde durmaya çalışmayın tüm sahneyi aynı anda görmek isteyeceksiniz." diyorlar, malum roger babanın sesi de bitti. aslında planım ortalar-en arka arası bir yerde sakince şovu izleyip müziği soundtrack olarak yaşamak, size uyar mı bilmem.

bir de roger'ın solo albümlerini dinlemedim, sadece the wall'u mu çalacak yoksa onlar da var mı?

Bir floydian değilim ama comfortbly numb'da yada poles apart da soloyu David Gilmour atmadıktan sonra pek hevesli değilim açıkçası. Roger Waters'ı da tek izlemedim hiç, değer mi sizce??

değer, şovun kendisi güzelmiş ama ben canlı izleme ihtimalim olduğu için bugüne kadar hiç izlemedim the wall şovunu.

öte yandan, fazla bir şey beklemeyin. roger'ın zaten çok da güzel bir sesi yoktu, geddy lee veya chris squire gibi basta yardıran bir adam da değildi. şimdi iyice kötüdür diye tahmin ediyorum hatta şarkıları söylemek yerine şiir gibi okuyor bile olabilir.

son olarak, 20. yüzyılın (bence) en büyük 5 rock müzisyeninden birisi bu adam ve kötülere bir şey olmaz derler ama cidden yaşlı, ölmeden görmek lazım. ayrıca soloların albüm versiyonları orkestradaki gitaristler tarafından atılıyor zaten, müzikal açıdan herhangi bir sıkıntı yok.

• What do you want from me,money,hey you,shine on you crazy diamond müthiş şaheserler.
    I think human consciousness is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware. Nature created an aspect of nature separate from itself. We are creatures that should not exist by natural law... We are things that labor under the illusion of having a self, that accretion of sensory experience and feelings, programmed with total assurance that we are each somebody, when in fact everybody's nobody... I think the honorable thing for our species to do is to deny our programming. Stop reproducing, walk hand in hand into extinction; one last midnight, brothers and sisters opting out of a raw deal.
  • Pink Floyd dinlemek, anlamak ve beğenmek bile ayrı bir sanattır. Her dinleyici beğenmez piin floyd'u. Bıraktığı hisler ve tarzı bambaşkadır.
    İlk albümü de çok severim, son albümü de. Meddle'ı da, Wish You Were Here'ı da The Wall 'u da :) Hepsinin yeri apayrıdır...
    Tavsiyem kitap okurken de Pink Floyd dinlemeniz. Kafası karışan oluryor bazen müzikle bilmiyorum ama bence okuma eylemine zevk katıyor. Daha çok enstrümental tarzda geçen parçaları olduğu için roman okurken harika ötesi oluyor :)

Syd Barret;

Pink Floyd *Hayran Kitlesi*

Syd Barret'in çok sevdiğiğm Jugband Blues parçası;

sonda tekrar girdiği yerde sözler öldürüyor;
    and the sea isn't green
    and i love the queen
    and what exactly is a dream
    and what exactly is a joke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChicharitoHernandez -- 3 Ocak 2014; 21:24:42 >

• _____________________________

• _____________________________
  • Abovvv :) Vay arkadaş, bu nasıl iş :)

Ahmet Teke ||| Flickr
    @@@ || Olympus OM-D E-M5 || Olympus 45/1.8 || Lumix 14/2.5 || @@@
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calaquessir

[DHTUBE=https://www.youtube.com/watch?v=OyhYv9MvdKY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin. -- 4 Ocak 2014; 16:33:17 >

Orta Dünya Soy Ağacı Çalışmam | MyAnimeList | Last.fm | psn: FingolfinPF
    "Mutluluk uçsuz bucaksız ormanlardadır, bomboş sahillerdeki coşkudadır, insan elinin değmediği bir yerdedir,
    Denizin diplerinde ve gürlemesindedir. İnsanları severim ama doğayı daha çok severim."

Switch FC: SW - 8548 - 9877 - 7372 | 3DS FC: 5301 - 1859 - 0736 | Steam
  • Severek dinliyoruz.
    "I am not a god. I have never created life...but I have lived. That is enough. So I will fight to preserve that same opportunity -- to love, to dream, to soar among the stars -- for all those yet to come. Many lives will be lost in the battle ahead -- but their efforts will ensure that some remain to remember their deeds. And, like the gods, the will truly live forever...even after they are gone."
  • Şunu gören varmı çok hoşuma gitti benim nedense çaldığı parça child in time ... bu hafızın ismi Ed Alleyne-Johnson imiş pink floyd parçaları da var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhenoMachinal -- 5 Ocak 2014; 20:59:12 >
    I think human consciousness is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware. Nature created an aspect of nature separate from itself. We are creatures that should not exist by natural law... We are things that labor under the illusion of having a self, that accretion of sensory experience and feelings, programmed with total assurance that we are each somebody, when in fact everybody's nobody... I think the honorable thing for our species to do is to deny our programming. Stop reproducing, walk hand in hand into extinction; one last midnight, brothers and sisters opting out of a raw deal.

• syd reyiz
     Pink Floyd *Hayran Kitlesi*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desirr -- 8 Ocak 2014; 12:27:52 >
  • Bu da ortalarda fazla bulunmayan bir video Syd'in.İçerikle ilgili fazla bilgi vermeyeceğim :)

Ahmet Teke ||| Flickr
  • Pink Floyd bence overrated bir grup.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 29 Ocak 2014; 1:36:50 >

# Kirli Sensör - Pentax Forum.Net #

Ahmet Teke ||| Flickr
  • Ah gidemedik Roger reyizin konserine...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.