Şimdi Ara

Pingtest.net deki Packet Loss?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ping ve jitter normal görünüyor ama bu packet loss ne oluyor kırmızı çıkmış..çeviri yaptığım da paket kaybı felan diyor..

Bazı kişilerin packet loss sonucuna baktığım da %20 felan var bende bişey yok..

Bilen arkadaşlardan yorum bekliyorum acep bnm ping testteki sonuçlarım nasıl bu packet nedir ne değildir bi zahmet yorum.

• Java kurman/güncellemen lazım. Paket kaybı testini yapamıyor (unable to test) şu an.

Paket dediği şey iletişimin özü. Bilgisayarlar haberleşirken veriler "paketler" halinde gönderilir ve alınır. Fiziksel nedenlerden dolayı kayıplar oluşabilir (packet loss), dolayısıyla o paketin içerdiği bilgi karşı tarafça alınamaz ve paketin tekrar gönderilmesi gerekir. Ping'in ve bağlantı hızının düşük/yüksek çıkması özünde bu paketlerle ilgilidir. Sağlıklı bir bağlantıda paket kaybının sıfır olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: igorparker

Java kurman/güncellemen lazım. Paket kaybı testini yapamıyor (unable to test) şu an.

Paket dediği şey iletişimin özü. Bilgisayarlar haberleşirken veriler "paketler" halinde gönderilir ve alınır. Fiziksel nedenlerden dolayı kayıplar oluşabilir (packet loss), dolayısıyla o paketin içerdiği bilgi karşı tarafça alınamaz ve paketin tekrar gönderilmesi gerekir. Ping'in ve bağlantı hızının düşük/yüksek çıkması özünde bu paketlerle ilgilidir. Sağlıklı bir bağlantıda paket kaybının sıfır olması lazım.

Dostum sana bişey danışmak istiyordum bilgili bir arkadaşa benziyorsun.
    Son 2 günden beri wot bilitz oyun da 300'500 ping alıyorum 1 sene hiç böyle pig görmesim ben oynarken oyunu ilk kez böyle oldu.
    Acep diyorum bnm pc de varsayılan sunucu safe.dns.yandex.ru yazıyor ben değiştirmemiştim gerçi anlamamda bu varsayılan sunucudan kaynaklanan bir ping sorunu olabilirmi acaba....normalde hangi varsayılan sunucu olması gerekir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Te Amo Querido kullanıcısına yanıt
    Pingin birçok nedeni olabilir. Yalnız su sunucu adresi nerede yazıyor onu anlamadım. Oyunda mı yazıyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wotblitz mobil bir oyun sanırım. Wireless ile alakalı olabilir ping.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Packet loss olmayan internet?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.