Şimdi Ara

Pingplotter sonuçlarım Millenicom aymazlığı schipht hocamın dikkatine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pingim yüksek çıkıyor, arkadaşım aynı sunucuya superonline ile 60larda ping alırken ben 80lerde ping alıyorum dedim. Arkadaş sağolsun düzelteceğini söyledi fakat o da ne daha telefonu kapatmadan benim ping 100 üzerine çıktı oyunda. Beyefendi Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmayız değil mi dedim? Nazik bir sesle: " Size yardımcı olucam efendim halledicem efendim." dedi. Akabinde tabiki pingi daha da yükseklere çıkarıp orta yerde beni bıraktı. Şimdi ne olacak diye sorduğumda ise "üst birimlerimize konuyu ilettim halledecekler" dedi. O gün bu gündür hala bekliyorum en az bir hafta oldu hala çözdük sorunu diye utanmadan cevap yazıyorlar. Yahu bozduğun şeyi eski yerine getiremeyecek kadar teknik bilgiden yoksunsan senin ne işin var socarda millenicomda? Sorunuma yetkililerin artık çözüm bulmasını aksi takdirde bu haftadan sonra başka bir issye geçeceğimi bilmenizi istiyorum. Ping konusunda sorun yaşamayan arkadaşlar da iss önerilerini yazabilirse çok memnun olurum. Bu arada paketimPingplotter sonuçlarım Millenicom aymazlığı schipht hocamın dikkatine 79.90lık 35 mbps vdsl.Pingplotter sonuçlarım Millenicom aymazlığı schipht hocamın dikkatinePingplotter sonuçlarım Millenicom aymazlığı schipht hocamın dikkatinePingplotter sonuçlarım Millenicom aymazlığı schipht hocamın dikkatine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkcaglar -- 29 Nisan 2020; 12:4:30 >

• sabit ip mi kullanıyorsunuz? cgn iplerde 10lu network gözükmüyor çünkü. 2. ekran görüntüsünden örnek verecek olursak 2. hopta millenicoma 15ms ile giriş yaparken 10. hopta istanbul tataya aradaki 10lu network yüzünden 30ms alıyorsunuz bu normalde 2. hoptan 1 2ms fazla olmalı. tata frankfurt 67ms alırken sorun çözülünce 50-55ms değerleri görebilirsiniz. forumdaki millenicom hesabı size yardımcı olacaktır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sabit IP değil hocamy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşımla beraber online oyun oynuyoruz.Aynı takımdayız dolayısıyla aynı servera bağlanıyoruz.
    İkimizde aynı şehirdeyiz ve o adsl kullanıyor tt, ben milleni fiber kullanıyorum.Benden tam olarak 25 ping daha düşük bir bağlantı sağlıyor adsl kullanmasına rağmen.Birde benim hattım FTTH.Diğerleri desen zaten daha bariz kaliteli bağlantı sağlıyor.Milleniye ilettiğimde hep hat değerlerimin normal olduğunu söylüyorlar ve kalıp cümleleri kuruyorlar.Bakalım farklı bir iss arıyorum.Durumu çözme niyetleri yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1907FerKa -- 29 Nisan 2020; 22:49:46 >

Orijinalden alıntı: karayelxyz

46lı yada 95li networkden ip almış olabilir misiniz?https://whatismyipaddress.com/ burada görünen ip adresiniz 37.130.x.x şeklinde mi?
    Kıymetli hocam ip numaram şu an 109.******

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkcaglar -- 30 Nisan 2020; 10:52:52 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.