Şimdi Ara

Ping sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son günlerde oyunda ping sorunu yaşıyor musunuz ? Pingim 5-10 sn de bir fırlıyor. Bazen 1000 lere bazen 200 lere dengesi yok. Dün bir ara ping 70-80 gibi sabitlendi ama bu sefer de lag olmaya başladı. Ping düşük olmasına rağmen lag girmiş gibi anlık atlamalar oluyordu. Neden olduğunu çözemedim. Belki oyundandır diye sormak istedim. Wireless la bağlanıyorum bu arada 11 mbit indirme, 0.7 mbit gönderme sonucu alıyorum testten.

• Aynı sorun bende de var 70 lerde oynarken birden 900 1000 1800 e çıkıyor. :/ ve dediğin gibi sonrasında pingim 80 lerde olsa bile bende de lag oluyor. FPS yi 240 lardan 80 e sabitlemiştim.
  • Same. 18K gördüm bir ara
  • Oyundan ya da internet alt yapısı bilmiyorum ama dün bana da oldu 90 cıvarı pıng vardı. Sana sunuda söyliyim Wireless la bağlanma çünkü en ufak bir şeyden etkileniyor.
  • Biliyorum dostum ben de istemiyorum wifi ile bağlanmak ama kablo çekmek için uzakta modem yapabileceğim bir şey yok. Bugün başka oyunlarda da deneyeceğim. Gerçi google a ping attığımda da anlık ping yükselmeleri oluyordu benim internetle alakalı da sorun var büyük ihtimalle.
  • ara sıra bana da oluyor, en son dün oldu 220-250 ye fırladı, modemi kapatıp açtım oyuna batan girdiğimde düzelmişti.
  • ping 59-60 da fixken arada 80 le 150 arası gıdıp gelıyor var birşey ama çıkar yakında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VodafoneNet ping sorunu
    3 ay önce açıldı
    Kablonet Ping Problemi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorunu yaşıyorum. Normalde pingim 58-70 arası bugün 220'den aşağısını görmedim.
  • normalde max 75 pingde oynarım 1 haftadır 150-300 arası değişiyo bendede var aynı sorun
  • Bendede 1 haftadır aynı sorun var çözüm bulabilen varmı :(
  • Aynen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.