Şimdi Ara

Ping Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TTNET 16 mps netlimitsiz paketi mevcut. Hız konusunda sıkıntı yok fakat oyunlarda aldığım ping değerleri gerçekten çok kötü daha önce akk den olabileceğini düşündüm ama bu ay kota sıfırlanınca ping değerlerimde bir değişme olmadığını gördüm. LoL,Fifa ve CS GO oynarken ping 100 ün altına kesinlikle düşmüyor hatta bazen ani olarak ping yükselmeleri oluyor buda bazen oyundan düşmeme neden oluyor. Ben modemden kaynaklana bileceğini düşünüyorum bir fikri veya çözüm yolu bilen varsa çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Clk

TTNET 16 mps netlimitsiz paketi mevcut. Hız konusunda sıkıntı yok fakat oyunlarda aldığım ping değerleri gerçekten çok kötü daha önce akk den olabileceğini düşündüm ama bu ay kota sıfırlanınca ping değerlerimde bir değişme olmadığını gördüm. LoL,Fifa ve CS GO oynarken ping 100 ün altına kesinlikle düşmüyor hatta bazen ani olarak ping yükselmeleri oluyor buda bazen oyundan düşmeme neden oluyor. Ben modemden kaynaklana bileceğini düşünüyorum bir fikri veya çözüm yolu bilen varsa çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler.

Hocam modeminin markası nedir?

Yalın mı kullanıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGatakan

quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Clk

TTNET 16 mps netlimitsiz paketi mevcut. Hız konusunda sıkıntı yok fakat oyunlarda aldığım ping değerleri gerçekten çok kötü daha önce akk den olabileceğini düşündüm ama bu ay kota sıfırlanınca ping değerlerimde bir değişme olmadığını gördüm. LoL,Fifa ve CS GO oynarken ping 100 ün altına kesinlikle düşmüyor hatta bazen ani olarak ping yükselmeleri oluyor buda bazen oyundan düşmeme neden oluyor. Ben modemden kaynaklana bileceğini düşünüyorum bir fikri veya çözüm yolu bilen varsa çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler.

Hocam modeminin markası nedir?

Yalın mı kullanıyorsun?

Airtes air 5343. Yalın derken sanırım telefonsuz internetten bahsediyorsanız evde telefon bağlı yani yalın internet değil. Modemi kendimiz aldık TTNET tarafından verilmiş bir modem değil.

• aynı sorun bende de var. Tek fark superonline olması. Modemden midir acaba?
  • Pingin yalin internetle ya da hızla bir bağlantısı yoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • James Alan Hetfield kullanıcısına yanıt
    Benim eski modemimde daha az ping vardı. Ben modemden kaynaklandığını düşünüyordum ama biraz araştırınca santralden kaynaklandığını okudum. Santral eski olduğundan dolayı ölü sinyaller gönderiyormuş. Dağıtıcı tarafından santralin yenilenmesi gerekiyormuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VodafoneNet ping sorunu
    9 ay önce açıldı
    Kablonet Ping Problemi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.