Şimdi Ara

Ping düşüren program=wtfast

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
24.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Programcının iddialı yazısını görünce ben de bir denedim. Benim için işe yaradı, denemekte fayda var.

www.wtfast.com

• baya ilgimi çekti diyebilirim
  • uzun süre deneyip yorum yazabilecek olan varmı acaba
  • pek tekin gelmedi :) yaptığı iş sadece regedit bile olabilir
  • Geçenlerde benim account hacklendi, büyük olasılıkla bu programdan oldu. Hala denemediyseniz hiç denemeyin :)
    Yazıdan sonra deneyip de hacklenen varsa kusura bakmasın. Hala hacklenmediyseniz önlem alın.
  • Bu programın hacklenmeyle ilgisi yok.bedava program değil sonuçta para veriyorsunuz ve gerçekten işinize yarıyor.tuvalete dönmüş bilgisayarınıza bi antivirüs taratması yapmanız daha mantıklı.
  • işe yarıyor bu programlar, oyuna bu programın serverı üzerinden bağlanıyorsun daha az ms ve kaliteli bağlantı. eskiden yourfreedom kullanırdık 200 aşağısı ms alamadığımız için. raidlerde bossdan önce biri hatırlatırdı yourfreedomları resetlerdik çünkü beleş kullanımda 1 saat sonra bağlantı kesiliyordu
    şuan 100 civarı ms alıyorsam en az 10-20 ms düşürür tahminim. vaktim olunca deneyeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Packet loss olmayan internet?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadşalar internet hızınız aynı oldukça pinginiz aynı oldukça program nasıl düşürebilir?
  • Deniyorum şuan
  • 70 80 ms alıyordum kurdum 350 ms alıyorum çöp hiç bi işe yaramaz
  • dandik program
  • ben 2 yıldır kullanıyorum baya işe yarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyle Butler

ben 2 yıldır kullanıyorum baya işe yarıyor

Hacı posta bakınca 2 yıl olmamış yeme bizi

Yourfreedom tarzı bir programsa işe yarayabilir.8Mbit'e kadar bağlantımla çok çok istisnai günler olmadıkça 100MS'in üstünü görmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

Yourfreedom tarzı bir programsa işe yarayabilir.8Mbit'e kadar bağlantımla çok çok istisnai günler olmadıkça 100MS'in üstünü görmüyorum

şimdi ziya 3-4 ayın hesabını yapma bana. ben uzun süredir kullanıcısıyım çok memnunum. bu sıralar şöle bi sistemde çıkardılar facebook sayfasında bi post beğeniyosun paylaşıyosun hergün adamlar hesabın 1 gün boyunca aktif oluyor. şu an piyasadaki en iyi en büyük bütçeli program bu geliştirmeye devam ediyolar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

şimdi ziya 3-4 ayın hesabını yapma bana. ben uzun süredir kullanıcısıyım çok memnunum. bu sıralar şöle bi sistemde çıkardılar facebook sayfasında bi post beğeniyosun paylaşıyosun hergün adamlar hesabın 1 gün boyunca aktif oluyor. şu an piyasadaki en iyi en büyük bütçeli program bu geliştirmeye devam ediyolar.

İşin şakası o yahu..
    Eğer ki dediğin kadar etkiliyse,zor günler için yedekte tutmak gerekiyor.2 Senedir herhangi bir hack olmadığına göre güvenilirde.

• Lowerping daha iyi wtfasti 2 ay kullanmistim sonra lowerpingi deneyim dedim.Iyikide denemisim wtfastdan cok daha iyi bence
  • oyunda esc basıp çıkan menuden interface/network den optimize network speed seçeneğini tıkladım daha sonra da wtfast ödemelerini kestim... Çok bir fark yok; hardcore da oynamıyorum, ping 85-125 arası oynuyor bana yetiyor...
  • eskiden lowerping kullanıyordum. verim almıştım . su sıralar eskisi gibi baglantı sorunları olmuyor. gerek duymuyorum.
  • bu tür bir program bende denemiştim hatta büyük bir reklam da yapıldı o program için. İnanmayın arkadaşlar bu programlar sadece rakam olarak düşük gösterir ms nizi asıl ping değeriniz neyse onunla oynarsınız. Örnek vereyim , baktığımda 79 88 gibi bi rakam görüyorum ama spellerimi kullandığımda bariz bir gecikme var ? tecrübeli arkadaşlar benim yaptığım yorumu yapmıştı buna rağmen kullandım ve onlara hak verdim iş sizin internet sağlayıcınız ve türkiye avrupa arası bağlantının sağlığına kalitesine bakar ne yaparsanız yapın değişmez bazı şeyler
  • your freedom'i deneyin iyi baya benim arkadas 5 senedir oynuyor ve latency hep 80in altinda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.