Şimdi Ara

Ping Düşüremiyorum!!! Lütfen Okuyun!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. MSI GE70 2PC APACHE laptopum var. Online Battlefield 4 oynuyorum. Fakat şöyle bir sorunum var ki beni oyundan soğuttu. Oyuna girmeden önce Speedtest.com dan pingimi kontrol ediyorum 11ms yada 15ms oluyor. Oyuna girip 5 10 dk oynayınca ping de ani artış oluyor. yani 5 10 saniyeliğine 600-700 ping e çıkıyor. Wi-fi kullanıyorum genelde oyunda pingim 50-80 arası ama anlık şekilde 600-700 pinge atlayıp 5 10 saniye sonra geri düşmesi sinirimi bozmaya başladı. Arka planda çalışan internet kullanan herhangi bir program yok Nvidia Experience bile kapatıyorum. Her Server da aynı sorunu yaşıyorum. Ayrıca interneti kullanan başka biriside yok. Bu sorunumu nasıl çözebilirim Win 8.1 kullanıyorum . Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Konunun yanlış yerde olduğunu biliyorum ama forumun diğer bölümleri ölü durumda kimse cevap vermiyor. Bilgisayar üstadları burada bulunduğu için konuyu buraya açtım.

Yardımınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: me262

Merhaba arkadaşlar. MSI GE70 2PC APACHE laptopum var. Online Battlefield 4 oynuyorum. Fakat şöyle bir sorunum var ki beni oyundan soğuttu. Oyuna girmeden önce Speedtest.com dan pingimi kontrol ediyorum 11ms yada 15ms oluyor. Oyuna girip 5 10 dk oynayınca ping de ani artış oluyor. yani 5 10 saniyeliğine 600-700 ping e çıkıyor. Wi-fi kullanıyorum genelde oyunda pingim 50-80 arası ama anlık şekilde 600-700 pinge atlayıp 5 10 saniye sonra geri düşmesi sinirimi bozmaya başladı. Arka planda çalışan internet kullanan herhangi bir program yok Nvidia Experience bile kapatıyorum. Her Server da aynı sorunu yaşıyorum. Ayrıca interneti kullanan başka biriside yok. Bu sorunumu nasıl çözebilirim Win 8.1 kullanıyorum . Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Konunun yanlış yerde olduğunu biliyorum ama forumun diğer bölümleri ölü durumda kimse cevap vermiyor. Bilgisayar üstadları burada bulunduğu için konuyu buraya açtım.

Yardımınızı bekliyorum

windows 8.1 yeni wifi driverine uyuzluk yapıyor işte :) lag sorunu.

çok vazgeçilmez ise direk w7 geç kurtul değilse uyumlu driver bakacağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: me262

Merhaba arkadaşlar. MSI GE70 2PC APACHE laptopum var. Online Battlefield 4 oynuyorum. Fakat şöyle bir sorunum var ki beni oyundan soğuttu. Oyuna girmeden önce Speedtest.com dan pingimi kontrol ediyorum 11ms yada 15ms oluyor. Oyuna girip 5 10 dk oynayınca ping de ani artış oluyor. yani 5 10 saniyeliğine 600-700 ping e çıkıyor. Wi-fi kullanıyorum genelde oyunda pingim 50-80 arası ama anlık şekilde 600-700 pinge atlayıp 5 10 saniye sonra geri düşmesi sinirimi bozmaya başladı. Arka planda çalışan internet kullanan herhangi bir program yok Nvidia Experience bile kapatıyorum. Her Server da aynı sorunu yaşıyorum. Ayrıca interneti kullanan başka biriside yok. Bu sorunumu nasıl çözebilirim Win 8.1 kullanıyorum . Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yardımınızı bekliyorum

windows 8.1 yeni wifi driverine uyuzluk yapıyor işte :) lag sorunu.

çok vazgeçilmez ise direk w7 geç kurtul değilse uyumlu driver bakacağız.

Aynen sorun driver ile alakalı. Benimde başıma gelmişti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyundaki problem (lütfen yardım)
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.