Şimdi Ara

Pınar Tereyağı 1 kg 55 TL | Migros (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
8.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MEMATİ

Çok tereyağ denedim en iyisini sıralıyorum

Sütaş > ekici > içim > sek > torku
    Sütaş'ın önüne de Tire'yi koyun. Pahalı ancak gerçekten paketli tereyağları içinde en iyisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forever eagle

hocam, vakfıkebir içinde renklendirici var.
    ne öneriyorsunuz peki?
  • investing kullanıcısına yanıt
    hazır olanların hiç birini.

fransa, hollanda tereyağları var marketlerde satılıyor ama çok pahalılar gerek yok.
    Ben tanıdığım, bildiğim yerlerden getirtiyorum. En son bir akrabam Trabzondan köyden 1kg getirmişti çok beğendik 5kg daha sipariş verdim.

sonrasında oradan bulamazsam başka bir yerden getirtmeye çalışırım. Hiç bulamazsam zeytinyağı kullanırım.

Bulabiliyorsanız bu şekilde eş dosta getirtin. köyden gelen tereyağını yedikten sonra burada satılanları bir daha ağzınıza sürmezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: outofnick

Gardş tamm işte, kaç lira 5 eyro? Nerden baksan gırk gırkbeş lira. Daa geeçn göyn aldım memlektimin gözelim peyniri 30 lira. Burda daa ucuz. Hem alamanın peyniri gayış gibi, aha sağa yemin.

Alıntıları Göster
    Bilemedim ciddi mi yazdın ama o öyle hesaplanmaz. Orda 5 birim bizde en az 30 birim. Orda 40, 45 liraysa, asgari ücreti de hadi 1000 Euro olsun en az, 9000 lira maaşla 40-45 liraya mal oluyor. Bize 2324 maaşla 30 liraya. Oranla bakalım kim kime yediriyor! daha çok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jumaruu

Bilemedim ciddi mi yazdın ama o öyle hesaplanmaz. Orda 5 birim bizde en az 30 birim. Orda 40, 45 liraysa, asgari ücreti de hadi 1000 Euro olsun en az, 9000 lira maaşla 40-45 liraya mal oluyor. Bize 2324 maaşla 30 liraya. Oranla bakalım kim kime yediriyor! daha çok.

Alıntıları Göster
    Sen ööle diyonda hesapla bakm giralar çoh pahalı orda. hem 2 gişi çalizmassan geçinemen bile orda. türküye cennet cennt.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Süt ürünlerinde Pınar tüketmek mi ?

-Asla!!

• Bu aralar tereyağlarında sürekli indirim görünüyoruz. Acaba, içeriği mi değiştirildi. Hani önceden şu kadar süt olması gerekirken, şimdi ucuz bir madde ile telafi etme gibi???

• Düşünen varsa a101 de Torku tereyağ Pınar Tereyağı 1 kg 55 TL | Migros

• Migros Hemen : 1 kg Trabzon Vakfıkebir Treyağı + 10 TL lik temel ihtiyaçlar : 40 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: kmlkszhacker

Düşünen varsa a101 de Torku tereyağ

marketyo indirimlerinden 750gr 3 adet almıştım.bir daha asla almam.

hanım dediki bu nebiçim tereyağı resmen erirken margarin kokusu geliyor

bunu alacağınıza gidin a101 'in kendi markası olan tereyağını alın.en azından fazla ödememiş olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 2 Kasım 2020; 19:7:7 >

• Pınar Tereyağı 1 kg 55 TL | Migros
  • mehmet4428 M kullanıcısına yanıt
    ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

Eski bir fırsat sanirim 9 paket almıştım banka

kampanyaları ile 36₺ civarina gelmisti. Keske bir kamyon alıp dondurucuya atsaymisim.

• forever eagle kullanıcısına yanıt

Ezbere konuşmamak lazım. Her renklendirici kötüdür diye bir kaide yok; yapak renklendirici de var, doğal renklendiriciler, zararlı olmayan renklendiriciler de var. Mesela orman meyveli içeceklerde/yiyeceklerde renklendirici olarak kırmızı havuç kullanılır.

Vakfıkebir de muhtemelen aynısından kullanıyordur:

http://www.kebirsut.com.tr/tr/urun/tereyagi-250g/

http://216.test.info.tr/pg_153_e160a-karotenler-nedir

• Pınarı en en son aldım çok kötüydü margarin gibi tereyağla alakası yok. Torkuda yaramaz bir ara indirim denk geldiğinde Yörükoğlu alırdım güzeldi en son aldım oda kötü geldi bu defa . Son zaman denemediğim Sütaş ve ekici var . Şuan Sütaş ve ekici nasıl birde sek

• TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    Pınar’da aynı şeyi yaşıyoruz: tadı ve kokusu margarin gibi artık, eskisine kıyasla çok fark var

Torku ve Sek denedik, beğenmedik-Pınar’dan daha kötü

İçim ve Kebir de ona keza, iyi değil

Yörükoğlu, Sütaş, Ekici hiç denemedik-yorumlara açığız
  • quote:

Orijinalden alıntı: daddario_tel

Pınar’da aynı şeyi yaşıyoruz: tadı ve kokusu margarin gibi artık, eskisine kıyasla çok fark var

Torku ve Sek denedik, beğenmedik-Pınar’dan daha kötü

İçim ve Kebir de ona keza, iyi değil

Yörükoğlu, Sütaş, Ekici hiç denemedik-yorumlara açığız
    Dostum, hem güvenilir hem de gerçek tereyağı yemek istiyorsanız Sütaş ın kaplarda satılan yayık tereyağını deneyin. Yayık tereyağı yoğurttan yapılır. Adında yayık da geçen pek çok markayı denedim, denemediklerimin de içeriğini kontrol ettim. Gördüğüm kadarıyla yoğurttan yapılan tek tereyağı Sütaş ınki. Yalnız dikkat edin, vakumlu paketlerinde satılan kiloluk versiyonu diğer tereyağlarla aynı. Kaplardaki yayık tereyağını alacaksınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • daddario_tel kullanıcısına yanıt

Migrosun kendi tereyağ gayet lezzetli

• Köyde yoğurt kaymağından tereyağı yapma ve yeme şansımız olmuştu, Sütaş'ın bahsettiğiniz o küçük kaplarındakini denemedim; ama iyi olabilir. Teşekkürler @braveheart655

Hocam maalesef katılamıyorum, en azından bize hitap etmiyor diyelim. Aradığımız yemeklikten ziyade kahvaltılık tereyağı. Teşekkürler @ruzgarlibahce06

İlk sayfada Sütaş ve Ekici tavsiyesi verilmiş, sonraki sayfada Tire de eklenmiş. Sonraki alımlarda Yörükoğlu da dahil sırayla denemek lazım Pınar Tereyağı 1 kg 55 TL | Migros 

• gonder.com diye yeni bir alışveriş sitesi açılmış yada ben yeni gördüm 1 kg pınar tereyağı 49 lira ve 160-40 tl ilk sipariş indirimi de var

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.