Şimdi Ara

Pilotun yaptığı müthiş espri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul - Antalya sabah 7:30 uçağı. Uçak tam kalkacak işte pilot son bilgileri verdi. Sonra "Havada Görüşürüz" dedi la Bak aklima geldi yine. bidaha atlas jetle seyahat etmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Theodore Cartman. -- 12 Ocak 2013; 11:04:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• abovvv atsaydın aşağıya bu nasıl bir espri lan
  • çıkarıp pervaneye vuraydın o nasıl bi mizahtır

• valla özendim lan adam uçak sürüyor, deli gibi para kazanıyor, geziyor tozuyor, al bide kafasına göre tüm uçağa espri yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subliminal Expert

çıkarıp pervaneye vuraydın o nasıl bi mizahtır

• quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

valla özendim lan adam uçak sürüyor,deli gibi para kazanıyor , geziyor tozuyor, al bide kafasına göre tüm uçağa espri yapıyor
    Güldürdün
  •  Pilotun yaptığı müthiş espri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adamda para var huzur var dolayısıyla komiklik yapmaya çalışıyor

kendince

• İlk binişin sanırım ucağa? Her seferinde derler havada tekrar anons yapacağı için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

quote:

valla özendim lan adam uçak sürüyor,deli gibi para kazanıyor , geziyor tozuyor, al bide kafasına göre tüm uçağa espri yapıyor
    Güldürdün

neyine güldün anlamadım?? kuzenim thyde hostes.. pilotların maaşı kademesine göre 13 bin 20 bin arasıymış.. kademeleri yaptıkları mile göre atlıyorlarmış.. gittikleri şehirde otel bedava.. gezmedikleri yer yok.. aile yaşamını önemsemeyen biri için müthiş meslek..

• uçak düştümü herkes ölür

• quote:

quote:

quote:

Güldürdün

neyine güldün anlamadım?? kuzenim thyde hostes.. pilotların maaşı kademesine göre 13 bin 20 bin arasıymış.. kademeleri yaptıkları mile göre atlıyorlarmış.. gittikleri şehirde otel bedava.. gezmedikleri yer yok.. aile yaşamını önemsemeyen biri için müthiş meslek..

Sivil havacılık okuyacam zaten benimde hedefim pilotluk.. askeriyeye giremedik hava harpe 90 ortalamamı bişe istediler 86da kaldım ben.. sınavda.

hedefim sivil havacılık acıktan okuyorum liseyi..

Pilotlar uçus saatine göre maaş alır doğru.

Yeni başlamış bir pilot yani çaylak 2pilot.. 5000 $ - 10000 $ arası uçar.. ucus saatine göre kıdemi artar..

Kaptan pilot 10000 $ dan fazla alır o ayki ucusuna göre..

Pilotlar gittiği yerlerde 5 - 7 gün dinlenme hakkına sahip öyle birşeydi..

Ne güzel işte bankanda dolu paran var aile yok bişey yok gittiğin yerde yat 1 hafta altında parada var..

Peki hiç düşündünmü arkada 200 300 yolcunun canını taşıyorsun onların canı sana emanet ? ucakta bi teknik arıza veya birşey oldugunda yukarda ne yapmayı planlıyorsun ? ya o ucak düşerse ? 200 300 kişinin canı sana emanet kendi canını geçtim..

edit : ikramiyeler + 2 3ayda bir çift maaş vb.. diye sıralanarak gider..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LightningRaven -- 12 Ocak 2013; 11:58:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: müdür-42

uçak düştümü herkes ölür

Allah uçak kazası vermesin, gerisi olur boşver
  • Pilot olasım geldı mebin kursları varmı olmak için,bilgisayar kursu sertifikam var bu benı bi adım öne itermi
  • quote:

Orijinalden alıntı: nokt@

Pilot olasım geldı mebin kursları varmı olmak için,bilgisayar kursu sertifikam var bu benı bi adım öne itermi

Var halk eğitimde merkezinde veriyorlarmış

• quote:

quote:

quote:

quote:

Güldürdün

Sivil havacılık okuyacam zaten benimde hedefim pilotluk.. askeriyeye giremedik hava harpe 90 ortalamamı bişe istediler 86da kaldım ben.. sınavda.

Yeni başlamış bir pilot yani çaylak 2pilot.. 5000 $ - 10000 $ arası uçar.. ucus saatine göre kıdemi artar..

Ne güzel işte bankanda dolu paran var aile yok bişey yok gittiğin yerde yat 1 hafta altında parada var..

Peki hiç düşündünmü arkada 200 300 yolcunun canını taşıyorsun onların canı sana emanet ? ucakta bi teknik arıza veya birşey oldugunda yukarda ne yapmayı planlıyorsun ? ya o ucak düşerse ? 200 300 kişinin canı sana emanet kendi canını geçtim..

hocam her işin kendine göre zorluğu vardır.. onlarınki de öyle.. ha gidip zevkine uçağı düşürmedikçe 200-300 kişinin ölmesi eminim ona yıkılacak bir şey değil.. adam güzelce görevin yaparken uçak düşmüşse bunu pilota bağlamak, sırf başında ki pilottu diyerek onlar pilota emanetti demek komiklikten öte bir şey değil.. kimse o uçağa zorla binmiyor(sırf lüx yani kolay ulaşım amaçlı biniliyor), pilotlar o uçağın asla düşmeyeceğinin garantisini vermiyor (ki içinde kendisi de var)..

evet bide 3 ayda bir ekstra ödeme yapılıyormuş hosteslerde dahil.. o ne ödemesi oluyor acaba..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Güldürdün

hocam her işin kendine göre zorluğu vardır.. onlarınki de öyle.. ha gidip zevkine uçağı düşürmedikçe 200-300 kişinin ölmesi eminim ona yıkılacak bir şey değil.. adam güzelce görevin yaparken uçak düşmüşse bunu pilota bağlamak, sırf başında ki pilottu diyerek onlar pilota emanetti demek komiklikten öte bir şey değil.. kimse o uçağa zorla binmiyor(sırf lüx yani kolay ulaşım amaçlı biniliyor), pilotlar o uçağın asla düşmeyeceğinin garantisini vermiyor (ki içinde kendisi de var)..

evet bide 3 ayda bir ekstra ödeme yapılıyormuş hosteslerde dahil.. o ne ödemesi oluyor acaba..

not : uzun mesafe uçan kıdemli bir THY pilotu ayda 22 bin YTL maaş alabiliyor. diye bir bilgide vereyim..

Ucaklar en güvenli hava aracı orası doğru hocam.. ama kac tonluk alet.. insanoğlunun geliştirdiği en iyi alet...

Ama bulutların üstünde süzülmenin zevki ayrıydı 2 3kere binmişliğim var uçağa sırf o bulutların üstündeki süzülme hissi içinde binilir..

3 ayda bir ekstra ödeme = ikramiye veya çift maaş alabiliyorlar, kutlama olur sonra nası desem o ayki ucus saatinden fazla uçmuştur 2kat maaş almıştır.. değişebiliyor..

• bir gün uçakta kalkış anını beklerken pilot konuşma yaptı ve " kalkışta bir numara olduğumuzu düşünüyorum " dedi.. ben de " ne özgüven lan bu adamdaki.. onlardan daha iyi kalkış yapan yokmuş diyo adama bak " dedim..

meğersem uçakların pistten kalkış sırasında 1. sıradaymış.. kendi kendime tekrar düşünüp anlayınca utandım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powerless

quote:

Pilot olasım geldı mebin kursları varmı olmak için,bilgisayar kursu sertifikam var bu benı bi adım öne itermi

Var halk eğitimde merkezinde veriyorlarmış

Böğürdüm
  • quote:

Özel uçuş okulları var. 120-150 bin tl arasında değişiyor fiyatları. 2 yıl gecikmeli kredi veriyolar, işe başladığında ödüyorsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.