Şimdi Ara

Pilot Kulüp Projesi İptal Oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz gibi Önder ÖZEN gitmeden önce Belçika 2. lik takımlarından Roeselaere ile pilot kulüp anlaşması yapmıştık ve oyuncu gönderecektik fakat bu iptal olmuş.

KAYNAK :http://www.besiktas-international.com/general/exclusive-besiktasroeselaere-partnership-time/

• Ben de konu açmak için girmiştim.
    Çok yazık oldu çok
  • Allah aşkına zaten gerçekleşeceğini falan düşünen var mıydı burada. Fikret Orman iyi hoş diyeceğim ama laflarının yarısı yalan. Atletik Departman falanda gelmeyecek. Biz kim geleceğe yatırım yapmak kim. Hep bu ANÇ Torunoğulları ve Atalay yedi adamın başını. Tabi bol bol demeç dağıtamıyorlardı sağa sola adamın ipini çektiler.

İyi adamlar BJK'de hiçbir zaman barınamamıştır. Çünkü oradaki bazı kişilerin ekmeğine yağ sürmemişlerdir. Beşiktaş onlardan kurtulmadıkça kendini geliştiremez maalesef.
  • lan musa nolcak??? sözleşme imzalanmazsa yakalım kulübü.. bunlar heralde sağ bek alacaksak nie bunu imzalıyoz derler aman tanrım!!
  • Nerede gereksiz boş beleş adam varsa bizim kulüpte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

lan musa nolcak??? sözleşme imzalanmazsa yakalım kulübü.. bunlar heralde sağ bek alacaksak nie bunu imzalıyoz derler aman tanrım!!

Bu çocuk yanılmıyorsam bu ekim ayında 18'ini dolduracaktı...

İnşallah bir yamukluk olmaz da elimizden kaptırmayız...

Kızanın gözü de açılmaya başlamıştır ufaktan artık...
  • profesyonellik 0 zaten şaşırmamak lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yazık oldu valla ya.
  • Tabii iptal olur, neden olmasin ki? Hele bir de Arsenal'i elersek, "Onder Ozen gidince daha iyi oynamaya basladik, Bilic'e cok karisiyordu" diyenler bile cikar. Atalarimiz bosuna "tasima suyla degirmen donmez" dememis. Onder Ozen olmadan, onun hayata gecirmek istedigi projelerin takipciligini kim yapar ki? Ibrahim Toraman ve Sezer'i Ozturk'u yeniden kadroya sokmak isteyenler mi?

Ben acikcasi Fikret Orman'i seviyor ve destekliyorum ama Onder Ozen konusunda bir taraftar olarak tepkimi ortaya koydum, kulubu fax, email ve telefon yagmuruna tuttum. Eger o sirada Turkiye'de olsaydim kulubun onune gider protesto da ederdim ama taraftarlardan bekledigim tepkiyi hic bir yerde goremedim. Keske taraftarlar olarak Onder Ozen'e daha cok sahip cikabilseydik, her neyse alismamis kicta don durmazmis, zaten durmadi da, kendisi bize bir kac numara buyuk geldi.
  • Kaptan kulüp alırız artık.
  • Artık gerçekten inanıyorum ki bu yönetimin başta Fikret Orman olmak üzere yalan söylemekte üstüne yok.

Çok iyi profesyonelleştik gerçekten emeği geçen herkese iyi(!) dileklerimi yolluyorum.
  • İptal edicekseniz niye baştan böyle projelere başlarsınız ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var olan bir şey iptal olur.Olduğuna hiç inanmadım yanılmamışım da şimdi Fikret Orman bizi almanyanın dordmundu yapacak diyenler düşünsün

• Pek iptal olmuş gibi değil de, bütçe yetersizliğinden dolayı bu sene askıya alınmış. Yaklaşık 2m. Euro'luk bir meblağdan bahsediliyor, bu bütçeyi transfere kaydırmışlar anlaşılan...

• quote:

Orijinalden alıntı: hayatiyılmaz

Var olan bir şey iptal olur.Olduğuna hiç inanmadım yanılmamışım da şimdi Fikret Orman bizi almanyanın dordmundu yapacak diyenler düşünsün

Beşiktaş dortmund modelini uygulayamiyorsa bunun nedeni kaybedilen her maç sonrası Quaresma Oley Oley diye aniranlardir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

quote:

Var olan bir şey iptal olur.Olduğuna hiç inanmadım yanılmamışım da şimdi Fikret Orman bizi almanyanın dordmundu yapacak diyenler düşünsün

Beşiktaş dortmund modelini uygulayamiyorsa bunun nedeni kaybedilen her maç sonrası Quaresma Oley Oley diye aniranlardir.

Taraftarın dediğine göre iş yapılacaksa biz yönetelim klübü.Vizyonu olan aklına koymuş olan yapar bir şekilde,çabalar en azından.Demirören'i de hiç istemedik istifa dedik 8 yıl kaldı.

• Sadece biziim kulup ile ilgisi degil bu tur seyler hicbir turk.takimimzda olmaz oldurmazlar..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

quote:

Taraftarın dediğine göre iş yapılacaksa biz yönetelim klübü.Vizyonu olan aklına koymuş olan yapar bir şekilde,çabalar en azından.Demirören'i de hiç istemedik istifa dedik 8 yıl kaldı.

Iste olmuyor o işler. Seba kendi bildiğini yapmaya çalıştı ama o bile küfürlerle kovuldu. Bu iş için evvela taraftarın kendine çeki düzen vermesi lazım ama pek umudum yok bu konuda.

• Sisyphus kullanıcısına yanıt
    Dortmund en kotu sezonlarında bile maçlarını full dolu stadta oynuyordu. Bu tarz hedeflere ulaşılmasında yonetimler kadar taraftarlarında rolu var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.