Şimdi Ara

Pilli Diş Fırçası Kullanan Var Mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Oral B'nin şarjlï diş fırçasını kullanıyorum. Diş fırçasından genel itibariyle memnunum. Ancak kullanalı bir yıl oluyor şarjı azalmaya başladı. Pilli diş fırçası kullananlar fırçanın ömürlerinden memnun mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2555 -- 16 Kasım 2014; 20:35:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaklasik 5 yildir Oral-b vitality kullaniyorum. En eskilerinden hatta Aldigimin ertesi gunu "ulan ben hayatim boyunca niye mal gibi normal dis fircasi kullanmisim" dedim. Bugune kadar kullandigim en faydali kisisel bakim aleti. En kral tras makinami bile cop gibi oraya buraya atiyorum ama O'na gozum gibi bakiyorum Hic yari yolda birakmadi, hala sarji gunlerce gidiyor. Benimle dunyanin yerini, ulkesini gezdi. Tam bir emektar

• Arkadaşlar böyle makineli fırçaların normallere göre avantajları neler? Ve böyle pilli ya da şarjlı fırçaların sertlikleri ne oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leipold

Yaklasik 5 yildir Oral-b vitality kullaniyorum. En eskilerinden hatta Aldigimin ertesi gunu "ulan ben hayatim boyunca niye mal gibi normal dis fircasi kullanmisim" dedim. Bugune kadar kullandigim en faydali kisisel bakim aleti. En kral tras makinami bile cop gibi oraya buraya atiyorum ama O'na gozum gibi bakiyorum Hic yari yolda birakmadi, hala sarji gunlerce gidiyor. Benimle dunyanin yerini, ulkesini gezdi. Tam bir emektar

Normal manuel firçalara gore avantajlari neler hocam ben de almayi dusunuyorum birtane basliklarini mi degistiriyoruz sadece bunlarin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Vatan gibi yerlerde varda arkadaş 35 lirayı geçiyor fiyatı mecburen 2 liralık manuel fırçaya kalıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben her kullanımdan sonra şarjına bırakıyorum. İçindeki pil n-ion pil oldugu için tam bitirmek ömrünü azaltıyor o yüzden hep şarja takılı durur..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mech.engr kullanıcısına yanıt
    Senede 4-5 kere baslik degistiriyorsun sadece o kadar. O da kullanim tipine gore degisir. Ben biraz bastiriyorum fircalarken o nedenle cabuk yipraniyor. Ayrica en iyi yani normal dis fircasi ile fircalayamayacagin kadar duzgun fircaliyorsun. Gereksiz yere kol kasi yapmiyorsun. Dezavantaji yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    misvak mı diş fırçası mı
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.