Şimdi Ara

pilli cihazı adaptörle çalıştırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    iki adet ince kalem pil ile çalışan lazer im var ve iş yerim için gerekli bir amaç için bir bölümde 4 tanesini seri bağladım bir bölümde de 6 tanesini seri bağladım ancak adaptörle uygun voltu bulamadıgımdan sanırsam bazı lazerler şehit düştü bazıları da dengesiz bazen yanıyor zaman geçince yanmıyor

bu lazerleri stabil çalıştırmak için powersupply bile parçalamışlıgım var ancak stabil bir çalışma sağlayamadım ne olur yardım edin ne yapmam gerekiyor

üstelik iki ayrı bölüme çektiğim 10-15 metre kablo var bu kablolar da volt düşürür mü ne olur yardım edin ...

• lazerler tehlikelidir göze gelirse hasar yapar 15 lazeri seri bağlamaktaki amacınız lazer silahımı yapmak ?
  • Öncelikle seri baglantilari iptal edin paralel baglayin. Power supply ile calistiracaksaniz 3.3volt kismina baglanti yapin. Voltaj lazerlere ulastiginda kac volta dusuyor kontrol edin.Kablo kesitine gore degisiklik gosterecektir. Her lazer icin koruma amacli 22ohm direnc kullanabilirsiniz. Lazerler uzerinde herhangi bir bilgi varmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • piyasada satılan yeşil lazer 530 nm 2 adett aaa pil ile çalışıyor

ayrıca amac lazer silahı değil escape room yapıyorum denizli de lazer odası için gerekli bu proje
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.