Şimdi Ara

piller ve şarj cihazları..... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
27.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben GP'nin 2300 lük pillerini ve şarj cihazını kullanıyorum. Çok Memnunum. Şarj cihazı 2300 lük pilleri 5 saatte dolduruyor. Herkese tavsiye ederim
  • bendede gp var 2300 1 saatte şarj ediyor dolunca ışıkları sönüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: tiske

Ya arkadaşlar
    anlamdığım bir nokta var bu pillerde Sony dscp93 ile gelen 2100 ma piller şarja takıyom
    Işık yanıyor bir süre sonra ışık sönüyor Fişi çekip tekrar taktığımda tekrar yanıyor ama sonra tekrar sönüyor
    Şimdi bu pillerin şarz süresi nedir?
    İng kitapta 6 saat tahmini diyor
    Fazla durması sorun olur mu?
    İlk şarj süresini yüksek tutmak gerekiyor mu?
    Yoksa ışık söndüğünde çıkarmak mı gerekir.?

az bile dolu olsa ışık sönüyor şarj gerekli değil diyor olabilir..tam boşalmadan şarj olmaması için...fazla şarjda tutma bence.....ama piller tamamen boşken bunu yapıyorsa ışık söndükten sonra tekrar ışık yanana kadar beklemeyi dene...
  • arkadaşlar en uygun ve kaliteli şarj cihazı ataba bi bakın derim diğer markaların setleri çok kazık
  • Pil sitesi ben ctesi günü 2 ad gema pil aldım 2500 Ni Mh 9YTL verdim
    Pilin de araştırması olmaz dedim
    bu markayı nette de burada buldum
    http://www.pilci.com.tr/SARJ.HTML
  • Arkadaşlar! Duracell ve energizer pil ve şarj aleti kullanan varmı? Nasıldır?
    Ben 20YTL ye duracell (CEF12E) şarj aleti gördüm, nasıldır acaba? Aletin altındaki output değeri 1800 mAH
    Bukadar yüksek olabilirmi? Ha bide teknosada 2 li 2300 lük duracell 11YTL
  • Ben CFL diye bir marka kullaniyorum. 4 tane 2300 luk pil + 2 saatte sarj yapabilen makina (bos pili takinca kirmizi isigi yaniyor, dolunca yesil isik yaniyor) Kucuk compact bir makina, araba sarj kiti de var, kaliteli bişi.. Sirkeci - karakoy civarlarinda 30 milyon civarina bulabilirsiniz..

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=81480&productid=bd30286

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yyildiz05 -- 15 Mayıs 2005, 11:43:55 >
  • Energizer 2500mah ve energizer universal şarj cihazı kullanıyorum ve memnunum Piller 4 x 4 ytl =16 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrotek -- 15 Mayıs 2005, 13:41:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilmescomp

Ben CFL diye bir marka kullaniyorum. 4 tane 2300 luk pil + 2 saatte sarj yapabilen makina (bos pili takinca kirmizi isigi yaniyor, dolunca yesil isik yaniyor) Kucuk compact bir makina, araba sarj kiti de var, kaliteli bişi.. Sirkeci - karakoy civarlarinda 30 milyon civarina bulabilirsiniz..

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=81480&productid=bd30286

senınkıyle aynı sarj cıhazı(en azından gorunus olarak)2300 mah pılı max 3 saatte sarj edıo.senınkıne ek olaarak yanında 2 tane 850 mah ınce pıl de var yazıcıoglu ıshanında 32 mılyon zorlasan belkıde 30 verırler yıne

• hepsiburada.com da kodek lar var 4 adet 2300 lük 11.5 ytl ben orda nsiparişverdim arkadaşlar filan da istemişti toplam 10 adet 4 lük sipariş ettik bakalım gelsinler bi fiyat çok uygun doğubank ta 20 ytl den aşağı inmediler buradan 11.5 ytl ye aldık

birde şarj aletleri çok önemli aslında çok hızlı şarj edenler var ama pahalı ne olursa olsun düzgün birşey almak lazım 1 saatte şarj edenlerden
  • ya şimdi anlamadım bende daha dün aldığım cfl marka 2200 mah lık piller var hiç kimse bunun hakkında yorum yapmamış yoksa benim pilller aslında yokmu?
    neyse satıcı bana markası olmayan bi şarz aletide verdi bu piller normalde ne kadar zamanda dolarki
  • BU ALET GÜZELDİR SANIRIM
     piller ve şarj cihazları.....

Yeni aldım bakalım bitirelim tam şarj edelim görelim.
    Birde bu pillerden aldım
     piller ve şarj cihazları.....

Sanırım güzel ve kalitelidir hızlı sistemden baktım ve aldımda...

• KAÇ PARAYA VE NERDEN ALDIN?
  • Hızlı sistemden arkadaştan aldım.32ytl şarj aleti pilleride vardı 4 tene resimde var kalem pil.Diğer AAA larıda 4 milyona aldım...
  • Ben C.F.L 2300 kullanıyorum canon a510 la 150-200 arası çekiyor..2300 lük kodaklardan da aldım fazla deneme şansım olmadı ama sanki c.f.l kodağa göre daha uzun dayanıyor gibi...ayrıca şu an hepsiburadada 4 adet 2300 lük uniros şarj aleti ile birlikte 34 ytl..tavsiye ederim..
  • Arkadaşlar şarj aletinde Energizer mı yoksa Duracell mi? Kullanan varmı?
    Bu arada Energizer 2500 mah pil fiyatları çok uygun. 4 tanesini 12YTL ye aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allaturcha -- 18 Mayıs 2005, 15:56:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: allaturcha

Arkadaşlar şarj aletinde Energizer mı yoksa Duracell mi? Kullanan varmı?
    Bu arada Energizer 2500 mah pil fiyatları çok uygun. 4 tanesini 12YTL ye aldım

emin misin 4 tanesi 12 ytl hemde 2500 çok ucuzda..nereden aldın...
  • Kodak 2300lük (4 adet) hepsiburada.com'da 12 milyondu en son...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sucukluyumurta -- 20 Mayıs 2005, 17:11:17 >
  • ankara-ulus
    Şarj aleti önerecek yokmu? Energizer mı duracell mi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.