Şimdi Ara

Pil süresini uzatmak için ne yapabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlarım pil kullanım süresini artırmak için ne yapabilirim ? Bu soru gerçekten çok basit gibi göründüğü halde çoğu kullanıcı tarafından detaylı bilinmemektedir. Çok basit örnek geçen gün bir beyefendi kendine amiral sınıfından bir telefon almış ve bir mağazadaki görevliye bazı şikayetlerinden bahsediyordu görevli arkadaşta mobil internet menüsünün kullanmadığı sürede iptal etmesinden bahsetti ve arkadaş bunu daha yeni öğrenmişti , bu benim garibime niye gitti biliyormusunuz sen kalk 2000 TL civarında telefon al , ama kitapcığını okuma nekadar acı durum. Biz genel olarak Türkler kitapcıkları okumayız ,direk sağdan soldan duyduğumuz metodlarla telefonu kullanırız ,kitapcıklar pırıl pırıl kutusunda durur. Ben şimdi size bir soru soracağım bende T20 var , bu telefonun bazı özellikleri güzel , bazıları güzel değil. Güzel olmayanları zaten herkes biliyor , benim soracağım husus iyi özelliklerinden birisi telefonumun pil seviyesi bitmek üzere olan seviyenin üstünde diyelim telefonu kapattınız Tekrar açtınız hemen 4-5 sn açılıyor. Ama Diyelim pilinizi herhangi nedenle şarj ettiniz tekrar açmak istediniz ozaman açılması 20 - 25 sn sürüyor. Acaba diğer marka telefonlarda durum nasıl ?
    Saygılarımla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu nasıl pil ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.