Şimdi Ara

Pil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wii için şarjlı pil mi kullanıyorsunuz yoksa charge stationlar mı? Ben duracell in şarjlı pillerinden kullanıyorum 2560mAH çok az gidiyor hem hem de çok uzun sürede doluyor 8 saat falan

• çok az gidiyor derken ne kadar süre gidiyor ben 2600 lük pillerden kullanıyorum ve 8-10 saat gidiyor valla ortalama dolma süreside 3-5 saat arası tam saat tutmadım ama dolma olayı kullandığın şarj aletinede bağlı yani
  • ben Bluelight charging station almıştım da çin malı şarjlı pil sonuçta... çok az gidiyodu pil...

aslında WiiRemote ve şarjlı pil olayında en çok kayıp bekleme süresindeki şarjlı pil kaybı gibi... en son gittim GP Recyko+ şarjlı pillerden aldım... 2100mah ama çok uzun süre gidiyor(neredeyse normal duracell piller kadar)... tavsiye ederim...
  • benmki 5 saat gidiyor en fazla ama sanırım şarj aletinden acaba duracell pix mi kullansam onlar bana 1 ay falan yaetiyor çok iyi pil ama şarj edilebilir değil
  • Yeni jenerasyon şarjlı pilleri dene derim... şu beklemeyle şarj kaybetmeyenler... GP Recyko+ buna bir örnek :)
  • bu konuda sony nın gozunu seveyım tak usbden olayı bıtır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pil şarj cihazı önerisi?
    6 yıl önce açıldı
    Şarjlı pil ve voltaj
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.