Şimdi Ara

Piglet'taki Egonun Kaynağı Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayır iyi de değil son zamanlarda çöp gibi oynuyordu neyine güveniyor? Şu tipe bak, sinir oldum valla.

http://gaming.coolermaster.com/en/news/esport/255/

• Dünya şampiyonasını kazanınca sanki hedefine ulaşmış ve artık kendini fazla zorlamayan biri oldu galiba
  • Lift bi çaksın da şuna
  • Şampiyon oldu ondan
  • fakiri taşıdı ya ondandır
  • 연습스케줄은 아마도 한국에서보다

Burda çok iyi demiş bence.
  • Kıytırık topçu bile anadolu takımlarından büyüklere geçince neler diyor buna mı şaşırıdın ? Adam oyunda gelinebilecek en iyi noktaya geldi bir kere, rüştünü ıspatladı anlayacağın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -EDD-

Kıytırık topçu bile anadolu takımlarından büyüklere geçince neler diyor buna mı şaşırıdın ? Adam oyunda gelinebilecek en iyi noktaya geldi bir kere, rüştünü ıspatladı anlayacağın.

Aynı şey mi? Türkiye'de disiplin ve saygı diye bir şey yok zaten onu herkes biliyor futbolcular birbirine yumruk atar, küfreder, direktörler birbirine girer. Buysa Dünya'nın her yerinde oynanan bir oyun ve düşüncelerini bir anda böyle yansıtmazsın. Piglet bunu yapıyor ve garip karşılaşıyorum.
  • iddialı olmanın neresi kötü anlamadım? rekebet artar işte rekabet eşittir daha güzel oyun ve başarı Zionspartan Clg ye geçiyor diye haberler var eğer geçerse Clg çok avantajlı konuma geçebilir . ama botta çok güzel maçlar izliyebiliriz.
  • Sadece öz güvenli biri o kadar. Bu oyunda egoist olup başarısız olan birinin gördünüz mü ? Ben görmedim.
  • Doublelift e fena giydirmiş
  • Naruya egoboost yaptırmıştır qnq!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam demiş ki ben koreliyim, size nasıl takım gibi oynanır göstereceğim. Bunda ego yok. Bunda özgüven var. Adam korede oynamanın, dünya şampiyonu olmanın verdiği tecrübeyi takımıma aktaracağım ve başarılı olacağız diyor...
  • Aynısını Naru yapsa egoist olur Piglet yapınca özgüven oluyor. Arada seviye farkı var demeyin ben sergiledikleri davranışlardan bahsediyorum. Her ne kadar iyi de olsan profesyonel başka bir oyuncuya karşı '' Doublelift kendisini bir şey sanmasın, onun ağzını yüzünü dağıtırım lanede '' gibi ergence bir tavırda takılması kim olursa olsun egoist olduğunu gösterir. Bu 1 değil 2 değil, Curse'a geldiğinden beri Piglet böyle.
  • emin ol sende dünya şampiyonu olup bir yıl boyunca en iyi oyuncu olarak gösterilsen sendede bu özgüven oluşurdu
  • Ben olsam bende yapardım aynısını

• Gerçekten okuyunca ben de sinirlendim. Yahu bu kendini ne sanıyor, imaqtpie eline versin göndersin
  • Bunda ego olmaycakta kimde olcak adam dunya sampiyonu oldu :D

• forumda bile var alıntıyı görüp cevap yazmamak.

• Küçük sihirdar vadilerini o yaratmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.