Şimdi Ara

Piglet'taki Egonun Kaynağı Nedir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bazıları ingilizce bilmediğinden ne dediğini anlamamış başlamışlar ego değil özgüven demeye. Ego ile özgüven arasındaki farkı çok iyi ayırabiliyorum benim yerime düşüneceğinize dedikleriyle ilgilenin.
  • Dünya şampiyonluğu yaşamış bir takımın AD Carrysi son 3 worlds'te de 1 maç kazanabilmiş (sezon 3 ve 4'te gidememiş, sezon 2'de de 1 maç kazanabilmiş) bir takımın AD Carrysinin iyi olmadığını iddia ediyor, millet de gelmiş "bu ne ego". Hayır, Piglet dediğimiz adam doublelift'i allstarlarda madara etmedi mi zaten? Piglet SKT kadrosunda kaç tane OGN şampiyonası kazandı, CLG'nin (katılıp) kazanamadıkları OGN'i geçtim bi tane LCS NA Spliti yok.

Doublelift VES'e "Onlara saygı duymuyorum, bir grup veletten ibaretler ve LCS'teki uzak ara en kötü takım onlar" dediğinde kaçınız bu tepkiyi verdiniz onu da çok merak ediyorum ayrıca (Spoiler: Sezon 3 summer splitin, CLG ve VES arasında geçecek olan, ilk maçından önce söylendi bu VES CLG'nin eline 25lik boruyu tutuşturdu).

Not: Silver 5'e çıkar çıkmaz bronza laf eden adamlarsınız. Sizdeki egonun kaynağı ne esas.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hovost -- 7 Kasım 2014; 16:00:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hovost

Dünya şampiyonluğu yaşamış bir takımın AD Carrysi son 3 worlds'te de 1 maç kazanabilmiş (sezon 3 ve 4'te gidememiş, sezon 2'de de 1 maç kazanabilmiş) bir takımın AD Carrysinin iyi olmadığını iddia ediyor, millet de gelmiş "bu ne ego". Hayır, Piglet dediğimiz adam doublelift'i allstarlarda madara etmedi mi zaten? Piglet SKT kadrosunda kaç tane OGN şampiyonası kazandı, CLG'nin (katılıp) kazanamadıkları OGN'i geçtim bi tane LCS NA Spliti yok.

Doublelift VES'e "Onlara saygı duymuyorum, bir grup veletten ibaretler ve LCS'teki uzak ara en kötü takım onlar" dediğinde kaçınız bu tepkiyi verdiniz onu da çok merak ediyorum ayrıca (Spoiler: Sezon 3 summer splitin, CLG ve VES arasında geçecek olan, ilk maçından önce söylendi bu VES CLG'nin eline 25lik boruyu tutuşturdu).

Not: Silver 5'e çıkar çıkmaz bronza laf eden adamlarsınız. Sizdeki egonun kaynağı ne esas.

Anlamamakta ısrar mı ediyorsunuz yoksa bir problem mi var çözemedim. Ben diyorum ki, Piglet profesyonel oyuncu, sportmen olmalı, saygı duymalı. Aynısı Doublelift içinde geçerli, eğer öyle demişse lafım ona da. Ben o olayı bilmiyordum ama bu hiçbir şeyi değiştirmiyor. Benim Doublelift'i savunduğu sanmışsın, hayır. Ben Piglet'ın tavrına sinir oldum. Severdim Piglet'ı, ta ki bu dediklerine kadar. Sanki WCS görmüş tek ADC Piglet gibi konuşuyorsun. Evet, WCS şampiyonu bir takımda oynadı ama WCS şampiyonu olupta bu egoya sahip bir kendisi bir de imp var. Lafım imp'de. Özgüvenli olmak başka trash talk yapmak başka. Sen gerçekten Doublelift'i tek elle yenerim lafının özgüven olduğunu mu düşünüyorsun?

Beni tanımadan yargılaman da güzelmiş.

• Güven insanı motive eder, adamda bunu kullanıyor, :) ama iletişim onun için sıkıntı olacağına inanıyorum,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

Orijinalden alıntı: Hovost

Dünya şampiyonluğu yaşamış bir takımın AD Carrysi son 3 worlds'te de 1 maç kazanabilmiş (sezon 3 ve 4'te gidememiş, sezon 2'de de 1 maç kazanabilmiş) bir takımın AD Carrysinin iyi olmadığını iddia ediyor, millet de gelmiş "bu ne ego". Hayır, Piglet dediğimiz adam doublelift'i allstarlarda madara etmedi mi zaten? Piglet SKT kadrosunda kaç tane OGN şampiyonası kazandı, CLG'nin (katılıp) kazanamadıkları OGN'i geçtim bi tane LCS NA Spliti yok.

Anlamamakta ısrar mı ediyorsunuz yoksa bir problem mi var çözemedim. Ben diyorum ki, Piglet profesyonel oyuncu, sportmen olmalı, saygı duymalı. Aynısı Doublelift içinde geçerli, eğer öyle demişse lafım ona da. Ben o olayı bilmiyordum ama bu hiçbir şeyi değiştirmiyor. Benim Doublelift'i savunduğu sanmışsın, hayır. Ben Piglet'ın tavrına sinir oldum. Severdim Piglet'ı, ta ki bu dediklerine kadar. Sanki WCS görmüş tek ADC Piglet gibi konuşuyorsun. Evet, WCS şampiyonu bir takımda oynadı ama WCS şampiyonu olupta bu egoya sahip bir kendisi bir de imp var. Lafım imp'de. Özgüvenli olmak başka trash talk yapmak başka. Sen gerçekten Doublelift'i tek elle yenerim lafının özgüven olduğunu mu düşünüyorsun?

Beni tanımadan yargılaman da güzelmiş.

Öncelikle Doublelift üzerinden dönen bunca trash talkun sebebini (alıntıladığın mesajımda bahsettiğim Doublelift trash talkunun bilinmemesinden çıkartarak) açıklayalım. Sezon 2 zamanlarında CLG hem NA hem EU takımlarıyla OGN şampiyonalarına katıldı. EU takımı AZUBU Frost ile (şu anki adı CJ Frost) final oynayıp 3-2 kaybetti hatta. Doublelift o turnuvanın en parlak AD carrylerinden biri olarak baya öne çıktı. Tabi Piglet dediğimiz tip o zamanlar dünya şampiyonu takımın ADCsi değil ağzından salyalar akarak kablolu kanaldan Doublelift izleyen bir solo queue bebesiydi. Amiyane tabiriyle Doublelift izleyerek büyüdü. E tabi boynuz kulağı geçiyor, Doublelift'i de yıllar eskitti, kurt kocayınca köpeklerin maskarası olur misali (Piglet'in de röportajında dediği gibi) bütün Koreli ADC bebeler kendilerini Doublelift'in şimdiki haliyle kıyaslayıp "yenerim la ben onu" diyorlar.

Piglet'in lafı hakkında ben nerde "o ego değil özgüven" demişim bu arada. Ben göremedim de. Ben sadece "Piglet'taki egonun kaynağı belli, esas Doublelift'teki egonun kaynağı ne? Doublelift dediğimiz adam son 3 worlds'te 1 galibiyet almış bir takımın AD carrysi, onu da zaten Voyboy olmasa alamazlardı. Piglet'taki egonun kaynağı worlds şampiyonluğu, Doublelift'teki egonun kaynağı sandalyede otururken sandalyenin yatay kısmına temas eden yeri. Hatta bırak Doublelift'i, esas sizdeki egonun kaynağı ne" dedim.

Ha bir de, söylediklerimi kişisel alman da en az "seni tanımadan yargılamam" kadar güzelmiş. Romantikliği bi kenara bırakıp ciddi ciddi bakalım. DH Lol forumu profili dediğim gibi değil mi?

• iyi olması olabilir mi?
  • Ego degil ozguven o diyenler var aklim almiyor bu forumdaki bazi insanlarin dusunce seklini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Piglet'taki Egonun Kaynağı Nedir?
  • quote:

Bazıları ingilizce bilmediğinden ne dediğini anlamamış başlamışlar ego değil özgüven demeye. Ego ile özgüven arasındaki farkı çok iyi ayırabiliyorum benim yerime düşüneceğinize dedikleriyle ilgilenin.

Benim mesajımı silmişler ben çevirdim yoksa qnq Realist bi yorum yapmak da suç olmuş eline verme dedim olmayan terbiyeleri bozulmuş bebelerin şikayet etmişler muhtemelen

Eline verme dedim bunu da şikayet edin kiddolar

• quote:

Aynısını Naru yapsa egoist olur Piglet yapınca özgüven oluyor. Arada seviye farkı var demeyin ben sergiledikleri davranışlardan bahsediyorum. Her ne kadar iyi de olsan profesyonel başka bir oyuncuya karşı '' Doublelift kendisini bir şey sanmasın, onun ağzını yüzünü dağıtırım lanede '' gibi ergence bir tavırda takılması kim olursa olsun egoist olduğunu gösterir. Bu 1 değil 2 değil, Curse'a geldiğinden beri Piglet böyle.

I'm gonna knock him down a peg and show him that I'm the best. bence espirili bi şekilde demiş ve doublelift trash talkı seven birisi.
  • NA'yı solo q sandi herhalde bu, tek basina tasiyabilecigini saniyor. Kafa guzel

• NECOYA ÖZENİYOR

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aynısını Naru yapsa egoist olur Piglet yapınca özgüven oluyor. Arada seviye farkı var demeyin ben sergiledikleri davranışlardan bahsediyorum. Her ne kadar iyi de olsan profesyonel başka bir oyuncuya karşı '' Doublelift kendisini bir şey sanmasın, onun ağzını yüzünü dağıtırım lanede '' gibi ergence bir tavırda takılması kim olursa olsun egoist olduğunu gösterir. Bu 1 değil 2 değil, Curse'a geldiğinden beri Piglet böyle.

Piglet kendini kanitlamis naru ise bos laf yapan bir insan.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.