Şimdi Ara

Piercing'i olanlar bi bakin hele

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar kulagimin tragus bolgesini (kulak deliginin onundeki kucuk kikirdakcik isterseniz ss atarim)8 gun once igne tarzi bi aletle steril ortamda deldiler. Delen adam 15 gun sonra istedigin gibi cikar tak dedi. Hic acima kanama olmadi cunku gunde 2-3 kere kremliyorum. Suan biraz baski yaptigimda bile azcik sanci oluyo. Sorum sudur ki ben bu piercingi 11 gun sonra geceleri takmak kaydiyla cikartirsam bi sorun yasarmiyim??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Piercing dediğin şu kızların taktıkları değil mi hocam
  • Kıkırdak değil mi o bölge de sonuçta, daha hızlı kapanır diye biliyorum. Benim kıkırdağı hiç çıkarmadım gerçi ben 4-5 senedir, ama yine de çıkarsam kapanmaya başlar diye biliyorum bir hafta 10 güne.
  • Geceleri takıcaksan sorun olmaz ...
  • Liam Gallagher kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam saol

• erkeklerin takması da moda mı oldu şimdi
  • Elrond Carnesir kullanıcısına yanıt
    Piercing yaptirdiktan sonra Bepanthen Krem kullanilir yara cabuk iyilessin mikrop kapmasin diye .. Eczaneden al ucuz bisey ve sabah aksam sur , hatta piercingi kremleyip oyle tak..

www.cilt.net/bepanthen-krem/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bi bakın hele
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy_carpe

Piercing yaptirdiktan sonra Bepanthen Krem kullanilir yara cabuk iyilessin mikrop kapmasin diye .. Eczaneden al ucuz bisey ve sabah aksam sur , hatta piercingi kremleyip oyle tak..

www.cilt.net/bepanthen-krem/

Saolasin dostum ama ben bactroban pomad kullabiyorum bepanthenden daha cabuk iyilesyiriyo.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.