Şimdi Ara

Pidem Kampanya Menüleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ekonomik krizde dışarda yemek inanılmaz pahalı oluyor. Biz yerindeki arkadaşlarla öğle yemeğinde pideme gidiyoruz başka türlü aldığımız yemek parasıyla ay sonunu getirme imkanımız yok.

Ben genelde Lahmacun + kola 99₺ veya patatesli pide + kola 90₺ doyuyorum. Daha tavuklu sosisli filan bir sürü kampanyaları var. Bu zamanda resmen bedava.

• yediğim en berbat pide hatta pide bile degil çöpe paranızı atmayin deneme amaçlı karisik söyledim hayal kırıklığı hamur ve üzerindeki malzeme koklayarak konulmuş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oğlum bu nasıl reklam lan hiç pazarlama bütçeniz yok mu açtırdığınız konuya bak 😂😂😂 tek lahmacunla çocuk doyar

• Hesaba bak çay demle. Hep de bi yerde reklamları görüp çok beğenmiş sonra da burada paylaşmış. Harbiden şu mesajın ederi nedir ki bir pide falan mı?

• Lahmacunu kötü, pideleri vasat. Geçen sene menü + çorba 150 TL civarına gelirken sipariş geçiyordum ama zamlardan ve artan kupon limitlerinden sonra sayfasını bile açmaz oldum.

• daha dahadan 300 puana 1+1 tavuklu menü kodu alıp 165 tl yte 2 kişi doyabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.