Şimdi Ara

picooz 39ytl mavide

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.297
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mavide orjinal picoozlar 79ytl ama yan sanayileri 39ytl ve 12 taksitle.
    su sanhua mi ne onlardan turkce kullanim kılavuzu yedek arka pervane, aluminyum yukler ve tornavidasi yaninda veriliyor. garantisini de veriolar.
    Dun ben aldim her picoozdaki gibi basta dengeyi ayarliosun ve tadini cikariosun iste.
    full sarj ile yaklasik 6-7dk ucuyo.

ayni urunler gittigidiyorda 40ytl ustelik garantisiz...
    bence ii bi firsat...

• picooz nedir bir link olsa idi iyi olurdu
  • Arkadaşım bu "mavi" dediğin mavi bilgisayarmıdır? Eğer öyleyse ben Mavi Bilgisayarda öyle bir ürüne rastlamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bmnankara

Arkadaşım bu "mavi" dediğin mavi bilgisayarmıdır? Eğer öyleyse ben Mavi Bilgisayarda öyle bir ürüne rastlamadım.

MaviJeans olabilir mi acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adamın Biri

quote:

Orjinalden alıntı: bmnankara

Arkadaşım bu "mavi" dediğin mavi bilgisayarmıdır? Eğer öyleyse ben Mavi Bilgisayarda öyle bir ürüne rastlamadım.

MaviJeans olabilir mi acaba ?

+1
  • valla bende mavi jeans sandım picoozu da kot modeli yeni çıkmış heralde dedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mavibilgisayarda halen satista urun. ben cukurambar subesinden aldim urunu. link veremiyorum cunku netteki sitelerinde gorulmuyo.
    ama siz isterseniz mavijeans'e de bi bakin isterseniz:P
  • Gülmekten yarılmış vaziyetteyim, hepinizi öpüyorum.....
  • istanbulda yok mu bu mavi yaw.
  • ya ben çocuk olmak istiuyorum bu ne kardeşim şahane bi alet alsam mı kızılayda varmı acaba
  • Yok ya 2dk oynayıp bıkıyo insan, bende öyle oldu..
  • abi teşekkürler bende MAVİ giyim (mavi jeans) de yeni bir ürün çıkmış sandım.. Ama ÇOK TEŞEKKÜRLER nasıl şans ise bu aralar alacaktım sayende uygun fiyat ile alacağım...
  • çok matah birşey değil söyleyeyim iki güne dağılıyor.
  • Evet arkadaşlar dağalıyomuş arkadaşta var pervanelerle birlikte kendiside dönüp duruyo 3 günde bozdu değmez almayın yazık günah müsriflikten başka bişey değil
  • çift kanallıdır, sadece aşağı yukarı cıkar, önüne ağırlık koyunca burnu hafif yere bakıyor, bu sekilde ileri geri yapabiliyor ayrıca her zaman istediginiz yöne gitmiyor
  • Tabi canim cok sey beklemek yanlis olur zaten. Kumanda uzerinde sag sol sabitlemek icin ayar yapiyorsun ama pil azaldikca bu ayar da kayiyor. Ama yillar oncesinde milyarlar vererek aliniyordu bu urunler simdi benzin parasina aliyorsunuz. Daha ilerisini dusunemiyorum bile nanoteknoloji geliyorrr:D
  • 40 ytl olanlardan alıpta memnun olan varmı? Yada yorum yapın.. gittigidiyor.com da bir sürü 39-40 ytl olarak satılıyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.