mavide orjinal picoozlar 79ytl ama yan sanayileri 39ytl ve 12 taksitle. su sanhua mi ne onlardan turkce kullanim kılavuzu yedek arka pervane, aluminyum yukler ve tornavidasi yaninda veriliyor. garantisini de veriolar. Dun ben aldim her picoozdaki gibi basta dengeyi ayarliosun ve tadini cikariosun iste. full sarj ile yaklasik 6-7dk ucuyo.
ayni urunler gittigidiyorda 40ytl ustelik garantisiz... bence ii bi firsat...
mavibilgisayarda halen satista urun. ben cukurambar subesinden aldim urunu. link veremiyorum cunku netteki sitelerinde gorulmuyo. ama siz isterseniz mavijeans'e de bi bakin isterseniz:P
ya ben çocuk olmak istiuyorum bu ne kardeşim şahane bi alet alsam mı kızılayda varmı acaba
Yok ya 2dk oynayıp bıkıyo insan, bende öyle oldu..
abi teşekkürler bende MAVİ giyim (mavi jeans) de yeni bir ürün çıkmış sandım.. Ama ÇOK TEŞEKKÜRLER nasıl şans ise bu aralar alacaktım sayende uygun fiyat ile alacağım...
çok matah birşey değil söyleyeyim iki güne dağılıyor.
Evet arkadaşlar dağalıyomuş arkadaşta var pervanelerle birlikte kendiside dönüp duruyo 3 günde bozdu değmez almayın yazık günah müsriflikten başka bişey değil
çift kanallıdır, sadece aşağı yukarı cıkar, önüne ağırlık koyunca burnu hafif yere bakıyor, bu sekilde ileri geri yapabiliyor ayrıca her zaman istediginiz yöne gitmiyor
Tabi canim cok sey beklemek yanlis olur zaten. Kumanda uzerinde sag sol sabitlemek icin ayar yapiyorsun ama pil azaldikca bu ayar da kayiyor. Ama yillar oncesinde milyarlar vererek aliniyordu bu urunler simdi benzin parasina aliyorsunuz. Daha ilerisini dusunemiyorum bile nanoteknoloji geliyorrr:D
40 ytl olanlardan alıpta memnun olan varmı? Yada yorum yapın.. gittigidiyor.com da bir sürü 39-40 ytl olarak satılıyor..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme