Şimdi Ara

Pick Up Kasası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu aralar 4x4 pick up'lar ile ilgilenmeye başladım. (Çift kabinli olanlarla) Nissan Navara bayağı hoş ama fiyatıda hoş. Mitsubishi L200 veya Toyota Hilux'da olabilir. Neyse, benim amacım kasasını kapattırıp minik bir karavan gibi, dağa bayıra giderken hem eşyaları koyabileceğim, hem de gerekirse uyku tulumu atıp yatabileceğim bir kasa yaptırmak. Ancak google araştırdım, tatmin eden hiçbir site göremedim. Konu hakkında bilgisi olan veya bana link verebilecek arkadaşlar var mı? Teşekkürler...

• tüm pick up modellerde opsiyon olarak kapalı kasa mevcut zaten. Tam olarak nasıl birşey istiyorsun anlamadım.
  • Nasıl anlatayım bilmem ki??? Şöyle yüksekçe bir kasa düşün, veya aklına motokaravanları getir, hani sürücü mahallinin üstüne kadar uzanan. (veya fırıncı kamyonetlerinin daha albenili olanını düşün) Benim sokaklarda gördüklerim, direk kasanın üstünü araç tavanı hizasına kadar kapatıyorlar. Benim dediğim daha yüksekçe birşey.
  • Herhalde istediginiz bu tarz uygulamalar:

Pick Up Kasası

Pick Up Kasası

Pick Up Kasası

Pick Up Kasası

Pick Up Kasası

Bunlar da daha bilinen uygulamalar:
     Pick Up Kasası

Pick Up Kasası

ABD'de Dodge Ram, F150, Toyota Tundra gibi pick-up trucklara bu tur uygulamalar yapiliyor. Ancak Turkiye'de bu ise el atan bir firma var mi bilmiyorum. Yukaridaki resimlerse 'bilmedigim bir dilde' hazirlanmis bir firmanin web sitesinden alintidir. Daha detayli bilgi icin adrese bir de siz bakin isterseniz:
    http://www.bimobil.com/

• hmmm...Hazır birşey bulamazsın o yüzden bunu ancak işinin ehli bir kaportacı ustasına yaptırabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackal78 -- 27 Nisan 2006; 12:24:19 >
  • Dostum sakın L200 alma kasası değişti ağutosta Türkiyede
  • Eyvallah. Evet bende gördüm. Almanya sayfasında. Dehşet bişey olmuş
    quote:

Orjinalden alıntı: 2868

Dostum sakın L200 alma kasası değişti ağutosta Türkiyede
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pick-up Araç Vergisi
    12 yıl önce açıldı
    Pick Up Seçimi
    17 yıl önce açıldı
    Pick-up karşılaştırması
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok teşekkürler. Ama bu biraz abartı olmuş. Tam kamp aracı gibi. Benim düşündüğüm ,ise dış görünüşte beyaz bir kabin (veya araç renginde) bir-iki tane küçük havalandırma penceresi. Yani asıl amacım orada yatıp kalkmak değil, gerektiğinde yatabilip, dağcılık veya dalgıçlıkla ilgili malzemeleri koymak.

quote:

Orjinalden alıntı: sandiego

Herhalde istediginiz bu tarz uygulamalar:

Pick Up Kasası

Pick Up Kasası

Pick Up Kasası

Pick Up Kasası

Pick Up Kasası

Bunlar da daha bilinen uygulamalar:
     Pick Up Kasası

Pick Up Kasası

ABD'de Dodge Ram, F150, Toyota Tundra gibi pick-up trucklara bu tur uygulamalar yapiliyor. Ancak Turkiye'de bu ise el atan bir firma var mi bilmiyorum. Yukaridaki resimlerse 'bilmedigim bir dilde' hazirlanmis bir firmanin web sitesinden alintidir. Daha detayli bilgi icin adrese bir de siz bakin isterseniz:
    http://www.bimobil.com/

• Alıcaksın bi navara kasayı da halledeceksin bombaaa olur valla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.