Şimdi Ara

Pick ekranında GG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu nedir abi ? Yeni meta falan mı ? Karşıda Leona görseler çıkın çıkmazsanız trollerim , oyun gg , kesin yenilicez diye ağlamaya başlıyolar . Yeni mi türedi bunlar Allah aşkına ya ?

• trde leonadan aşırı derecede korkma durumu var malesef :D
  • cleanse ve gg
  • Thresh görüyorum bu aralar çok korkar oldum ciddiyim hemde hepsi iyi oynuyor .
  • bende nedense adc oynarken leona geldi mi çok tırsıyorum heleki kaçış mekanizması olmayan bi adc picklemişsem cc leri başa bela
  • Adamlar haksiz sayilmaz. Ben kendi banlarimde Leonayi takim almayacaksa mutlaka banlarim. Soloda ve TF da cok etkili CC leri var ayrica tanky oldugu icinde rahatlikla TF baslatabiliyor. Korkulacak bir yani yok aslinda cok cabuk oyundan dusurulebilir fakat oyuna katkisi kucumseneyecek bir champ.
  • Mainim adc ve hep korkmuşumdur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bayadır var bu zırlamalar last pick karthus banla dedi mide karthus geldi soraka ve smite aldı takıldı oyun boyu.
  • Leona geldimi ez picklemek en temizi ve ya cait ve ya corki ustunede cleanse alin ez ile e basin aa q aa q

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leonayı bilemiycemde bazen oyle sacma sapan pickler yapıyorlar direk daha orda oyun bitiyor zaten
  • Naut ile beraber oyunun en fazla ccsine sahip hero hemde support olarak bunlara sahip.Çok güçlü kabul etmek lazım
  • cc yüksek olan bir karakter oynamayı bilen kişilerin elinde harikalar yaratıyor.
  • 3 stun'ı var. Yine de çok korkulması gerekmese de abartılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zagrell326

3 stun'ı var. Yine de çok korkulması gerekmese de abartılıyor.

2 stun 1 snare var ve milletin korktuğu kadarda etkili bi support tuttumu bırakmaz
  • karşısına al bi lulu gg wp kardeşim leona çöp :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: arconene

karşısına al bi lulu gg wp kardeşim leona çöp :)

Bak bu dogru, nami de fena gitmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alistar al rahatina bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asıl ben Thresh alırsam GG
     Pick ekranında GG
  • agresif bi sup
  • W sayesinde 3 lvl da kule altına girebilen bir champ
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.