Şimdi Ara

PIC kit3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda Pic programlayıcılarla ilgili oldukça fazla konu var fakat istediğim bilgiyi bulamadım. Ben microchip in orjinal sitesinden pickit 3 almak istiyorum ama bir kaç pürüzle karşılaştım bunların önemli olup olmadıklarını bilmediğimden size danışmak istedim. ilk önce bu alacağım ürünün linki :https://www.microchipdirect.com/ProductSearch.aspx?Keywords=PG164130 . Burda yazan
    Please note: a RJ-11 to ICSP adaptor (AC164 110) is required when using the PICkit 3 with MPLAB ICD Headers.
    uyarısında belirtilen adaptörü de ayrıca sipariş etmelimiyim yani MPLAB ICD Headers kullanımı çok gerekli mi?
    Diğer bir mevzuda Note: The PICkit 3 In-Circuit Debugger/Programmer is NOT a production programmer. It should be used for development purposes only.
    türkçe ne yazdığını anlasamda ne demek istediğini anlamadım.
    Bu uyarılardan başka bu linkde bulunan ürünü aldığım zaman pic e program yüklemek için ayrıca nelere ihtiyacım var kablo vb. Pickit3 kullanan arkadaşlar bu linkdeki ürün dışında pic programlama için nelere ihtiyacım olduğunu belirtirlerse çok yardımları dokunur(yükleme programı dışında). şimdiden teşekkürler.

• adaptörü alman lazım yada kendin o kısmıda yapabilrsin.ikinci ingilizce kısımda seri üretim için değil.bireysel kullanımlar içindir diyor.bunu amerikadan alışveriş yaptığın birçok elektronik sitesi der meselea ti den bir şey alıcaksan o da askeri amaçlar için kullanmayacığını onaylıyormusun diyor.onlar senle alakalı değil.
  • Bunu almak yerine expkits'in pickit3 klonunu da alabilirsin. Orjinal devre ile birebir aynı olmakla beraber ek olarak zif sokette içeriyor. Ben aynı firmanın pickit2 sini kullanıyorum ve gayet de memnunum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Digital clock 16f877
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.