Şimdi Ara

piaggio fly 100 mü yamaha nmax mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2015 model sıfır fiyat 5500 lira artı 1200 lira değerinde topcase ve siperlik yanında orijinal piaggio (diye biliyorum en azından)

nmax 125

2016 model sıfır fiyat 9459

Taksitle alacağım. Haliyle nmax beni iki kat zorlayacak. Ama diğer yandan teknolojiyi seviyorum. NMAX bu anlamda öne çıkıyor. Malumunuz, yol bilgisayarı, abs, enjeksiyon vs vs. Günlük okul ev arası kullanacağım (2.2 km). Motoru koyabileceğim kapalı bir alan yok. Kışın kullanır mıyım bilmiyorum.

Sizce hangisini alayım? Sıkıntıya girip nmax mi yoksa biraz daha rahat fly 100 mü? Normalde her ikisi de benim işimi görür. Ama hep daha iyisini istiyoruz işte.

Bu arada fly 100 vergisiz ama her ikisinin sigortası aynı mıdır? nmax 300-400 arası tutuyormuş. uçuk bir rakam. herhalde 100 lük olsa da yine aynı imiş.

• ıkısı arasında tabıkı nmax cok daha ustun,vergıyı bılemıyorum ama 300e nmax sıgortası cok ama cok ucuz,siirt yada hakkari plakası ise belki 300 normal ama istanbul için 1200 cıvarlarında ortalama
  • Fly 100 artık gelmeyecek o fiyata daha iyi ve piyasası olan sym fiddle 2 tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crauls kullanıcısına yanıt
    çanakkale'deyim. ist için 1200 hiç duymadım. öyle olsa idi nette rastlardım o kadar yorum okudum. sanmam yani. arabadan daha pahalı olur mu hiç.
  • gelmeyecek olması çok bir şey ifade etmez. önemli olan benim istemem ve sıfırını bulabilmem. gelmeyecek olan daha makbuldur ikinci el piyasası açısından diyorsanız. sym kymco tayvan çin kore malları kaşıntı yapıyor. ayrıca fiddle iki tipi kayık. anlaşılacağı üzere klasik görünüm sevmiyorum. modern çizgiler olmalı. bu da avrupa ve japonlarda var.
  • peki ikisinin yakıtı kıyaslandığında nasıl bir tablo ortaya çıkar acaba? ayrıca servis yedek parça ve ikinci el açısından durum nedir?
  • YANI KUSURA bakma alınma kırılma ama bunu en ama en en en hafıf tabırle gozunden kacmıs derım,daha gecen ay sıfırı 5000 lıra olan motor ıcın sıcılımde kaza olmamasına ragmen bana en ucuz 930 dan baslayıp 2400e kadar fıyat verdıler.

neyse sen alınca bana hak verırsın ama canakkale 300-400 ucuz cıkabılır o normal 0 motor ıcın canakkalede bıle 500 den asagı pek sanmam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Crauls kullanıcısına yanıt
    alırsam yazarım buradan ne kadar tuttuğunu sigortanın.
  • Bir kere kore mallarına karşı bu kadar ön yargılı olup çinlilerle aynı kefeye koymak yanlış. Tipini beğenmediğin fiddle 2 ile fly 100 arasında ne gibi bir modern dizayn farkı olduğunu açıklarsanız biz de anlayalım. Nmax desen neyse de o sana 1 gömlek pahalı gelmiş diye söyledik. Sen o motoru al satarken burdaki mesajına dön bir bak neyin önemli olduğunu o zaman anlarsın belki.

• Aynı kefeye koymuyorum. Ama her ikisini de sevmediğimi belittim. Daha önce kymco Agility 50 ve Agilty City 125 kullandım. Oradan biliyorum. Tamam sağlam motor yapıyorlar ama sadece sağlam. Benzin dersen içiyordu agility city, konfor yok, teklonoloji, yenilik sıfır vs.

Fiddle 2 tasarım açısından beğenmiyorum yani klasik olduğu için. onu demek istedim.

Fly 100 beğenilen bir motor diye biliyorum. Motor temiz olursa satarken iyi satılabileceğini düşünüyorum.

Ama hala ikisi arasında karar veremedim. Aslında şehire çıkıp ikisini de bulup denesem iyi olur. Şehirde rastlamıştım her ikisini de kullanıyorlar. Hayırlısı.
  • nmax 125 ve fly 100 yakıt açısından nasıldır acaba? fly 100 nmax kadar yakar mı?
  • Fly 100 de enjeksiyonlu bir model ve nmax tan hafif yakıt tüketimi nmaxtan az veya aynıdır. Fly 100 de klasik görünümde Hatta fiddle ile çok benzer, yani klasik sevmiyorsan nmax veya pcx bakman lazım.

• fly 100 enjeksiyonlu model hiç rastlamadım. fly 125 olma sın. onun da sıfırı yok. Her neyse nmax a karar verdim. araç alma ihtimalim var zayıf da olsa . biraz borç bulabilirsem. yok alamazsam en kısa zamanda nmax alacağım. tşk .
  • hala karar veremedim. piaggio fly 100 5500 lira siperlik topcase dahil. 200 tl kargo.

diğer yandan nmax 125 9450 lira.

hangisi acaba?
  • nmax tokatlar,hem buradakı hemde mt dekı konundan cevapları okuyup bır karara coktan varabılmıs olmalıydın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebayusuff

çanakkale'deyim. ist için 1200 hiç duymadım. öyle olsa idi nette rastlardım o kadar yorum okudum. sanmam yani. arabadan daha pahalı olur mu hiç.

arabadan daha riskli mantığı ile daha pahalı,
    ayrıca motorun kendisinin ücreti ile orantılı değil zira trafik sigortası karşı tarafın masraflarını karşılıyor seninkini değil o yüzden ha 2000 tllik çin malı scooter almışsın ha 30,000 tlye BMW scooter almışsın farketmiyor.
    Ben 10% hasarsızlık ile 780 TL'ye yenileme yaptım misal. senin yaş 30dan da küçük ise 300'e çok zor. İstanbul için zaten imkansız da Çanakkale için de 300 zannetmiyorum.
  • fly al bence aradaki farka değmez 100 cc motorda,
  • kambochian K kullanıcısına yanıt
    yaş 37. peki sigorta yaptırmasak nolur? trafikte yakalandık ne olur? hiç yakalanmadık ne olur? yani cezası falan nedir? diyelim 3 yıl sigorta yaptırmadık. bu yılların parasını daha sonra alırlar mı yoksa sadece ceza mı? kaza oldu ne olur?
  • kambochian K kullanıcısına yanıt
    mantıklı.

ama hiç bir motor içime sinmiyor.

daha önce görmeme rağmen bugun herhalde olmuş demeye en yakın motor piaggio medley 150 yi gördüm. muhtemelen onu alacağım. 12 bin liracık.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.