Şimdi Ara

Pi Network (PiCoin) benzeri mobil uygulamalar ( Bondex - Dot - Midoin) Pi Network Tarzı Coin Droplar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
2.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pi Network ile mobil madenciliğin tadına vararak yeni arayışlara çıkan arkadaşlar için henüz geç kalınmamış Pi coin benzeri projeleri bu konu altında paylaşacağım. Pi Network benzeri en güçlü projeleri altta listeledim👇

●BlockDAG
    Referans kodum [ ibHs0cPK ]

Proje 2024 yılında başlamış olup listemin içindeki en iyi proje diyebilirim. Birçok sponsor ve işbirliği ile sağlam adımlarla ilerliyorlar
    blockdag.network
    BlockDAG X1 – Best Mobile Crypto Mining App | Android & IOS
    https://blockdag.network/product/blockdagx1

Websitelerini inceleyebilir ve attığım linkten mobil uygulamayı indirip kaydolup kazım yapmaya başlayabilirsiniz.

●Bondex
    Referans kodum [H8C7B9B]

play.google.com
    Bondex - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bondex.origin

Proje iyi ilerliyor. Binance'da kapalı şekilde listeli durumda ciddiye alınan bir proje. Şuan 2. Airdrop sezonunda kyc yapılabiliyor. Referans kodumla girerek daha hızlı kazım yapabilirsiniz.

●Dot Chain
    Referans kodum [omerjstc]

play.google.com
    Dotchain : Mine Crypto Blocks - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dotchain.network

Projenin 29 şubat 2025'de mainneti başlıyor. Geç kalmış sayılmazsınız. Uygulama içinde oyun oynayarak da token kazanabiliyorsunuz.

●Qubit Network
    Referans kodum [omerjstc]

play.google.com
    QuBit Network:Mining Evolution - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.qubit.network

Bu proje henüz yeni sayılır. 1 milyon kullanıcıya ulaşıldığında kazım sona erecek. Elinizi çabuk tutun.

Gerek yabancı forumlarda gerek sosyal medyada yeni Pi network tarzındaki projeleri taramaya devam ediyorum. Pi Coin benzeri mobil platform airdroplarını paylaşmaya devam edeceğim.

Takipte kalın. Eklemeler yapılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerjstc -- 26 Mayıs 2025; 13:56:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Midoin' e referansın ile üye olmuştum sefa ismim ile teşekkürler bana mantıklı geldi arzın sınırlı olması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arayıs2626 A kullanıcısına yanıt
    Evet arzın sınırlı olması mantıklı.
    Fakat paylaşımım içinde en pasif olan proje bu. Bondex ve Dot Chain'e de katılmanı öneririm.

Sonuçta taş atıp elimiz yorulmuyor pasif de olsa kenarda dursun değil mi :D

İyi forumlar...

• Merhaba,

Aşağıdaki 3 uygulamayı indirip kazım'a başlayacağım bakalım.

Bondex,Midoin,Bee Network

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    Dotchain de eklemenizi öneririm

• omerjstc kullanıcısına yanıt

Hocam Bodex'i indirdim mesela referans kodunuz ile giriş yaptım. Şu an kazıma başladı 6.0 bond points ile. İngilizce olduğu için çok anlamadım yapmam gerekenler neler mesela ?

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    Bondex uygulamasında kazım için tıkladığınız yere geldiğinizde bondex reputatiton bölümüne tıklayıp ordaki görevleri yapmanız lazım.

Didit ile kimliği doğruluyorsunuz. Diğer uygulamaları da hesabınıza bağlayarak puan kazanıyorsunuz bu puanlarla hesabınızın leveli yükseliyor. Contributor Trusted ve Elit olmak üzere 3 level var bu puanlarla onu geliştirip daha hızlı kazım yapabiliyorsunuz. Orda birçok görev var göreve tıkladığınızda more information kısmından görev hakkında daha fazla bilgi almak için tarayıcıya yönlendirir. Ordan tarayıcı ile sayfayı Türkçeye çevirerek görevleri anlayabilirsiniz.

İyi forumlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • omerjstc kullanıcısına yanıt

Be Network kasıyorum ama nedense çok güvenemedim. 2.30 saat'te 3 oldu bile birde sınırsız reklam izleme var sanırım boostluyor.

• *Konu Günceldir*

• Arkadaşlar bu linkten klinke üye olabilirsiniz. Klink şuan aktif ve güçlü bir borsadır. Ayrıca Klink token kazımı yapabilirsiniz. Tüm diğer borsaların taktiğini uygulayıp kendi coinini çıkarmaya hazırlanıyor. Nisan yada mayısta çıkmış olur. Ne kadar erken kazmaya başlarsanız o kadar iyi olabilir.
    join.klinkfinance.com
    Klink Wallet: Crypto Rewards
    https://join.klinkfinance.com/TfkzbrQpkOb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar merhabalar web 3 tek katmanlı blockhcain inovasyonu üzerinde çalışan Orbaic'i ciddiye alalım ülkede henüz tanınmamış bile Yalnız bir nevi acil çağrımdır herkese!! katılın ve davet edin çünkü büyük yerlere geleceği belli olan bir proje hep birlikte en iyi şekilde kazanma dileğiyle ayrıca bu senelerde bu trendi artık iyi bir şekilde öğrenmemiz gerekiyor. Blockhchain çok deli noktalara gidiyor. Uzak kalmayalım bu teknolojiden!!
    Referans kodum: 7cYQcOa8 Pi Network (PiCoin) benzeri mobil uygulamalar ( Bondex - Dot - Midoin) Pi Network Tarzı Coin Droplar Pi Network (PiCoin) benzeri mobil uygulamalar ( Bondex - Dot - Midoin) Pi Network Tarzı Coin Droplar

• MESAJI DÜZENLEMEMİN NEDENİ:⬇️⬇️🔊
    ‼️" Pİ"furyasından sonra bir sürü proje çıktı. Ve çoğu scam bu gerek uygulama olsun gerek telegram botları kaz kaz kaz sonra listeleme fiyatı 0.000 bilmem ne buna dikkat edin. Emeğiniz boşuna gitmesin boşuboşuna altta yazdığım projeler ciddi ve çoğunun ön satışı olacak. Kendinize dikkat edin hayırlı kazançlar.

Arkadaşlar Merhaba. Bir analizci olarak, size güvendiğim ve kesinlikle katılmanızı önerdiğim projeleri yazıyorum

🔴ORBAIC MINER REFERANS KODU: 7cYQcOa8

🔴Mira Network Davet Kodu:" demirom " [ios için uygulama mağazasında yok yakında app store da olacak ama)

🔴Xeno Network Davet Kodu: "demiron"

🔴 Rubi Network: davet kodum:" DEMIRON"

İnterlink davet kodum: 19071907 ( hash onaylayın)
    🔴 UN$ Unich airdrop: imGJDBMnby

🔴Bondex davet kodum: "HBQZAYA"

🔴 Bee network davet kodum: "mustifede"

🔴 HYRA Aİ : 372328f10e1db

🔴 SPURPRO(XENEA WALLET İLE İŞBİRLİĞİ İÇİNDE
    decentralization's future
    SpurPro, Decentralization's Future
    https://spurpro.xyz/s/74UfKiw2V

🔴 Blockdage: whTvyqRN (android için apk indirne şansı mevcuttur.)

Pi Network (PiCoin) benzeri mobil uygulamalar ( Bondex - Dot - Midoin) Pi Network Tarzı Coin Droplar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demiron7 -- 8 Haziran 2025; 3:19:49 >

• Kesinlikle katılın.

Hello, I am participating in the Delta consensus construction!
    Delta is an open source new digital moneys platform running on InternetComputer. It can manage and use various digital currencies without passwords, private keys, or mnemonics. Please click this link
    delta.kim
    Delta - Download
    https://delta.kim/auto/download
    to install the application. Now we invite you to join us in building consensus and minting coins.
    Referrer DID: 23WUP740GVAVQ Pi Network (PiCoin) benzeri mobil uygulamalar ( Bondex - Dot - Midoin) Pi Network Tarzı Coin Droplar

• -Güncelleme-

Arkadaşlar geldiğimiz süreçte herkese şeffaf olmayı doğru buluyorum.

An itibariyle dotchain, qubit network ve bondex harici hiçbir uygulamada kazım yapmıyorum. Bu söylediklerim içersinde de en güvendiğim tabiki sizin de tahmin edebileceğiniz gibi bondex...

Bugün çok güzel bir uygulama daha buldum. Geçen sene nisan ayında başlamışlar. Bondexden daha kaliteli bir projeye benziyor. (Bondexe devam edeceğim)

Kazım yapabilmek için uygulamayı google play harici indirmeniz gerekli. Şimdi nasıl yapacağınızı anlatacağım. Önceki paylaşımlarımdaki 2 projeyi de listemden çıkarıyorum. Bee network ve midoin bana zaman kaybı gibi geldiği için devam etmiyorum. Fakat pi networkün de insanlara böyle hissettirdiği zamanlar olmuştu. Neyse ben bu kararı aldım. Sizinle şeffaf bir şekilde paylaşıyorum isterseniz uygulamayabilir devam edebilirsiniz.

Yeni proje BlockDAG

blockdag.network
    BlockDAG X1 – Best Mobile Crypto Mining App | Android & IOS
    https://blockdag.network/product/blockdagx1

Öncelikle bu linkten uygulamayı indirmeniz gerekli blockdag x1 mobil telefonlar için isterseniz x10 x100 vs var onlar ile de pc üzerinden kazım yapabiliyorsunuz.

Uygulamayı android veya ios cihazlarınız için indirdikten sonra kaydolup tıpkı Pi network gibi günde 1 kere tıklayıp kazım yapmaya başlıyorsunuz.

Daha fazla kazım yapmak için bir grup arkadaş zinciri oluşturmak gerekiyor. Bunun için de kayıt olurken referansla kayıt olmak en iyisi. Referans kodum: [ ibHs0cPK ]

Proje stabil ilerliyor projenin sayfasına bir göz gezdirin zaten anlayacaksınız birçok sponsorluğu ve işbirliği var.

Konuyla ve takip ettiğimiz coinlerle alakalı bir güncelleme olduğunda tekrar paylaşım yapacağım. Sorularınız için özelden yazabilirsiniz. İyi forumlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.