Şimdi Ara

Phyxs Kartı Hakkında Bir Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar elimde bir tane MSI GTX 970 100ME kart bulunmakta bir tanede MSI GTX 760 TW4 Gaming Edition ben ilk başta GTX 750ti alıp onu phyxs kartı olarak kullanmayı düşündüm ancak elimde bi tane gtx 760 varken 750ti almak saçma geldi şimdi gtx 970 ile gtx 760 ı aynı anda çalıştırırsak ne kadar performans artar phyxs destekli oyunlarda ?



  • UP
  • Soyle soyleyeyim Batman, Metro gibi PhysX odakli oyunlarda farki gorursun ama bunlar disinda fazla farkeden bir sey olmaz zaten elindeki kart guclu mesela Borderlands 2'de PhysX efekti acildigi zaman oyun adeta bambaska bir sey oluyordu iste o tur oyunlarda atiyorum elinde gtx460-6850 ayarinda bir kart vardir yaninada gtx260-275 takarsin farki gorursun oynanabilirligi etkiler ama 970'in yanina Batman, Metro serileride dahil bence gereksiz olacaktir bosuna guc cekmesi, ses vs.. gibi dezavantajlari bence daha buyuk rol oynuyor. Tabi merakin varsa deneyebilirsin ben olsam en azindan hazir imkanimda varken bizzat kendim test ederdim buradaki kafadan yorumlarla tam olarak aradigin cevabi bulamazsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asisvénia

    Soyle soyleyeyim Batman, Metro gibi PhysX odakli oyunlarda farki gorursun ama bunlar disinda fazla farkeden bir sey olmaz zaten elindeki kart guclu mesela Borderlands 2'de PhysX efekti acildigi zaman oyun adeta bambaska bir sey oluyordu iste o tur oyunlarda atiyorum elinde gtx460-6850 ayarinda bir kart vardir yaninada gtx260-275 takarsin farki gorursun oynanabilirligi etkiler ama 970'in yanina Batman, Metro serileride dahil bence gereksiz olacaktir bosuna guc cekmesi, ses vs.. gibi dezavantajlari bence daha buyuk rol oynuyor. Tabi merakin varsa deneyebilirsin ben olsam en azindan hazir imkanimda varken bizzat kendim test ederdim buradaki kafadan yorumlarla tam olarak aradigin cevabi bulamazsin.

    zaten sli için 2 tane pci ex girişli anakart alma durumundayım onu aldıktan sonra 2. 970 i alana kadarda phyxs kartını kullanırım zaten güç tüketimi ve psu konusunda problem yok (cx 750 var psu olarak)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.