Şimdi Ara

Phpbb Oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Foruma Oyun Koyaßılırmıyım ? Ole ßır Sansımız Var mı ?

• java mı flash mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ALISH_

java mı flash mı

ßılmem Foruma Hangısı Gıderse
  • Gelde zirve anlatsın sana nasıl oyun kurulacağını
  • quote:

Orjinalden alıntı: ares_turk

Gelde zirve anlatsın sana nasıl oyun kurulacağını

Aßi Allah Askına Neden Kıskanıyorsunuz ??

Daha Dun ßenım Foruma Gelıp Kufur Edenler Sızler Değilmıydınız ?? Yeter Artık Urasmayın ßenımle Siz Zararlı Cıkıyorsunuz Hala Anlamadınız

• quote:

Orjinalden alıntı: MuratFb

quote:

Daha Dun ßenım Foruma Gelıp Kufur Edenler Sızler Değilmıydınız ?? Yeter Artık Urasmayın ßenımle Siz Zararlı Cıkıyorsunuz Hala Anlamadınız

Cık cık cık ne kadar ayıp, biz sen değiliz Murat adminlere küfür edecek kadar aşağılık olmadık Ayrıca yaptıkların çok ayıp gelip modları ayartmak hiç bir ahlak anlayışına sığmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ares_turk -- 13 Haziran 2006; 16:58:28 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MuratFb

quote:

Cık cık cık ne kadar ayıp, biz sen değiliz Murat adminlere küfür edecek kadar aşağılık olmadık Ayrıca yaptıkların çok ayıp gelip modları ayartmak hiç bir ahlak anlayışına sığmaz

Kıme Kufur Etmısım ßen Gelsın ßakalım Hadı Cağır Msn Ye Gel ßakalım Yuzlestır.. Gercı Sanal Ortam Yalancılıkta Ustlerıne Yok Ama olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pvp mmo oyun önerisi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Seninle polemiğe girmek artık zaman kaybı, sanal alemde inkar etmek de senin için çok kolay Murat
  • quote:

Seninle polemiğe girmek artık zaman kaybı, sanal alemde inkar etmek de senin için çok kolay Murat

Polemık Devam Edıo Hala Sozunde Durmuosun
  • Murat ben seni tanıyorum, beni msnden engelleyen sensin bunu unutma Onun için fazla ısrar etme artık istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ares_turk -- 13 Haziran 2006; 17:53:46 >
  • quote:

Murat ben seni tanıyorum, beni msnden engelleyen sensin bunu unutma Onun için fazla ısrar etme artık istersen

mSN dE Engellıyen ßen mıydım Sen mıydın ?? ßen Sabah 8 Aksam 10 Msn Deyım Senı Hıc Goremıyordum Nedense ßu ßenı Sıldı Dıyerek ßende Sıldım Taßı

+ Hala Polemığe Gırıosun Sozunde Dur ıstersen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.