arkadaşlar merhaba şuna bir bakabilirmisiniz acaba bir kaç gündür kendimce deniyorum ama yapamadım videolarda izledim olmadı yardım almak istedim altılıganyan sitesi yapıyorum babama ama tutan kupon ve tutmayan kupon olarak bir bölüm yaptım tutunca yeşil yönetim panelinden tutmadı olarak girildiğinde kırmızı bir div ile vericek ama tam yapamadım döngüyü yardımcı olabilirseniz çok sevinirim renkleri yaptım ama array kısmında 1 yapınca yeşil tuttu olarak geliyor 0 yapınca kırmızı olarak geliyor ama ikisiniz bir alt alta post ettiğim zaman gelmiyor yardımcı olabilirmisiniz
$altiliganyansor=$db->prepare("SELECT * FROM altiliganyanlartutantablo WHERE altiliganyanlar_kupondurumu=? ORDER BY altiliganyanlartutan_sira ASC LIMIT $goster,$limit"); $altiliganyansor->execute(array(0)); while($altiliganyancek=$altiliganyansor->FETCH(PDO::FETCH_ASSOC))
if ($altiliganyancek['altiliganyanlar_kupondurumu']>0) {?>
Php den hic anlamam ama sizin anlatiminiza gore 2 tane sonuc donuyor. 0 ve 1 seklinde. İlk if inizde 0 dan buyuk olarak bakmissiniz. Bu sebebten 0 olan sonuc hic gelmiyor. Su sekilde yaparsaniz muhtemelen sorun cozulecektir. if(x==0) . . .else if(x==1) . . .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
lamentL
kullanıcısına yanıt
cevabınız için teşekkür ederim ama denedim olmadı maalesef:( sayıları değiştirince gene yeşil div geliyor yada kırmızı div geliyor (kupon tuttu ve tutmadı şeklinde içerikleriyle beraber) ama ikisi birden gelmedi
$altiliganyansor=$db->prepare("SELECT * FROM altiliganyanlartutantablo WHERE altiliganyanlar_kupondurumu=? ORDER BY altiliganyanlartutan_sira ASC LIMIT $goster,$limit"); $altiliganyansor->execute(array(1)); //yada sıfır 0 while($altiliganyancek=$altiliganyansor->FETCH(PDO::FETCH_ASSOC))
if ($altiliganyancek['altiliganyanlar_kupondurumu']==1) {?>
cevabınız için teşekkür ederim ama denedim olmadı maalesef:( sayıları değiştirince gene yeşil div geliyor yada kırmızı div geliyor (kupon tuttu ve tutmadı şeklinde içerikleriyle beraber) ama ikisi birden gelmedi
$altiliganyansor=$db->prepare("SELECT * FROM altiliganyanlartutantablo WHERE altiliganyanlar_kupondurumu=? ORDER BY altiliganyanlartutan_sira ASC LIMIT $goster,$limit"); $altiliganyansor->execute(array(1)); //yada sıfır 0 while($altiliganyancek=$altiliganyansor->FETCH(PDO::FETCH_ASSOC))
hocam size cevap verdikten hemen sonra en yukarıdaki satırdaki sorguyu şöyle değiştirdim çalıştı bu sefer sizin verdiğiniz örnekle beraber yardımınız için teşekkür ederim tabi sorgu ne kadar doğru bilmiyorum ama zaman kaybı olmaması açısından daha iyisini öğrenene kadar bu şekilde devam edeceğim teşekkürler iyi haftasonları
$altiliganyansor=$db->prepare("SELECT * FROM altiliganyanlartutantablo WHERE altiliganyanlar_kupondurumu=0 or altiliganyanlar_kupondurumu=1 ORDER BY altiliganyanlartutan_sira ASC LIMIT $goster,$limit"); $altiliganyansor->execute(array(1)); //yada sıfır (0) while($altiliganyancek=$altiliganyansor->FETCH(PDO::FETCH_ASSOC))