Şimdi Ara

php-nuke lütfen yardım webmasterlarrrrrrr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben frontpagede site yapabiliyordum önce hazır bir şablon seçim sonra temasını felan degiştirip güzel şeyler oluyordu
    şimdi php-nuke 7.7 indirdim bir klasör içine açtım index tema felan var ama ben bunları görsel olarak göremiyorum nereye bassam drekt bir sürü yazı ve kodlar geliyor bu indexi felan nesıl önizleme yapabilirim vede nasıl edit yapabilirim bu dosyaları ayrıca ön izleme yapayım diye cjb.net teki hosta upload ettim sonra adresi giriyorum bir liste halinde eklediklerim çıkıyor html veya xml ile ilgili bişiler söylüyor o upload ettiklerimi kaldırıp aynı hosta frontpage de yaptıgım siteyi upload ediyorum canavar gibi çalısıyor bu nasıl hallolacak biri yardım etsin allah rızası için

• php-nuke php ve sql serverını kullanan hazır bir site portalıdır
    yani sen bunu html dosyası gibi çift tıklayarak önizlenim yapmazsın. bunu için sendede php ve sql serverın kurulu olmazsı lazım
    eğer elinde linux yüklü bir makina yawsa çok rahat yaparsın
    ama windowsda deniyeceksen
    phptriad diye bir programla çalıştırabilirsin
    ama yüklemekle işin bitmez. bide php-nuke sistemine yüklemen gerekecek
    daha sonra ne yapacağınhttp://www.pcnet.com.tr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=314877 adresinde uzun uzun resimli anlatmış
    editlemeye gelincede
    dikkat et derim bir noktanın bile yanlışlığı içinde çıkılmaz hallere sokabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sql yardım
    3 yıl önce açıldı
    Php header yardım!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.