Şimdi Ara

php localhost sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
12
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Giriş
Mesaj
  • Çavuş
    95 Mesaj
    merhaba arkadaşlar, Bilgisayarımda Xampp Control Panel Kullanacak localhosta bir veri tabanı kurdum ve php ile siteyi geliştirdim, şimdi siteyi filzilla ile servere attım ama localhosttaki veri tabanımı atamadım. dışa aktar işlemi yaptım ama hata verdi yardımcı olabilirmisiniz.



    |
    |
    _____________________________
  • Yarbay
    2027 Mesaj
    Dışa aktarırken mi hata verdi? Yoksa sunucuya Import ederken mi? Biraz açıklayıcı olup, hata yazısını verirsen daha fazla yardımcı olabiliriz.
    |
    |
    _____________________________
    var bolum = null, links = document.getElementsByTagName("a");
    var degistir = function(string){ for(var i in links){ var link = links[ i ]; if(typeof link.href != 'undefined' && link.href.match(/showProfile.asp\?memid=/)){ link.innerHTML = string; } } }
    for(var i in links){ var link = links[ i ]; if(typeof link.href != 'undefined' && link.href.match(/forumid\_[0-9]+\/tt.htm/)){ bolum = link.innerText; } }
    if(bolum == "LOL Genel" || bolum == "League Of Legends"){ degistir("HUEHUEHUE"); }else if(bolum.match(/Konu Dışı/)){ degistir("Balgam at."); }else{ degistir("Iron Maiden."); }
  • Çavuş
    95 Mesaj
    İçe Aktarırken böyle bir hata oluşuyor

    |
    |
    _____________________________
  • Yarbay
    2027 Mesaj
    İstersen birde eski tablonun karakterlerini UTF-8 General olarak değiştirip, çıkarmayı dene. Böyle bir sorun ile daha önce karşılaşmadım ama sanırım eski tabloda kullandığın karakter setinden dolayı oluyor.
    |
    |
    _____________________________
    var bolum = null, links = document.getElementsByTagName("a");
    var degistir = function(string){ for(var i in links){ var link = links[ i ]; if(typeof link.href != 'undefined' && link.href.match(/showProfile.asp\?memid=/)){ link.innerHTML = string; } } }
    for(var i in links){ var link = links[ i ]; if(typeof link.href != 'undefined' && link.href.match(/forumid\_[0-9]+\/tt.htm/)){ bolum = link.innerText; } }
    if(bolum == "LOL Genel" || bolum == "League Of Legends"){ degistir("HUEHUEHUE"); }else if(bolum.match(/Konu Dışı/)){ degistir("Balgam at."); }else{ degistir("Iron Maiden."); }
  • Yarbay
    2362 Mesaj
    utf8mb4 mysql 5.5 ile gelmiş senin mysql sürümün eski olabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orcnd -- 12 Ocak 2013; 23:08:52 >
    |
    |
    _____________________________
  • Yüzbaşı
    421 Mesaj
    Tabloları komutla değilde manuel olarak oluşturabilirsin.Ya da 'id' ile başlayıp engine olan satıra kadar kopyalayıp komut satırına yapıştırabilirsin.
    |
    |
    _____________________________
  • Çavuş
    95 Mesaj
    <?php
    $baglanti = mysql_connect("", "", "");


    $sec = mysql_select_db (" ", $baglanti);
    ?>

    SİTE ÜZERİNDE MANUEL VERİTABANI YAPSAM, TABLO ADINA DA ÖRNEĞİN veri KOYSAM YUKARIDAKİ KODDA NEREYE NELER YAZMAM GEREKLİ ACABA.kendi pc imde aşagıdaki gibi kodları nasıl değiştirmem lazm
    <?php
    $baglanti = mysql_connect("localhost", "root", "");
    _____________________________
  • Yarbay
    2192 Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: ozen74

    <?php
    $baglanti = mysql_connect("", "", "");


    $sec = mysql_select_db (" ", $baglanti);
    ?>

    SİTE ÜZERİNDE MANUEL VERİTABANI YAPSAM, TABLO ADINA DA ÖRNEĞİN veri KOYSAM YUKARIDAKİ KODDA NEREYE NELER YAZMAM GEREKLİ ACABA.kendi pc imde aşagıdaki gibi kodları nasıl değiştirmem lazm
    <?php
    $baglanti = mysql_connect("localhost", "root", "");
    quote:

    Orijinalden alıntı: ozen74

    <?php
    $baglanti = mysql_connect("", "", "");


    $sec = mysql_select_db (" ", $baglanti);
    ?>

    SİTE ÜZERİNDE MANUEL VERİTABANI YAPSAM, TABLO ADINA DA ÖRNEĞİN veri KOYSAM YUKARIDAKİ KODDA NEREYE NELER YAZMAM GEREKLİ ACABA.kendi pc imde aşagıdaki gibi kodları nasıl değiştirmem lazm
    <?php
    $baglanti = mysql_connect("localhost", "root", "");

    Merhaba,

    localhost default olarak veritabanı sunucunuzu gösterir, ellemeyin.

    root veritabanı kullanıcınızdir.

    boş olan kısım ("") ise sifredir. Kullanıcının şifresi. Database wizard'dan oluşturup ona göre düzenleyin.



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    |
    |
    _____________________________
    Steam ID: thetimelorddh | Social Club ID: AlperOZD | Atatürkçü. | English | PHP | Javascript | jQuery | C | Java | Android | İTÜ İnşaat Mühendisliği | SINCE 01.02.2012



    I am The Doctor. I always will be. But times change, and so must I... we all change. When you think about it, we are all different people, all through our lives and that's okay, that's good! You've gotta keep moving, so long as you remember all the people that you used to be. I will not forget one line of this, not one day. I swear. I will always remember when the doctor was me.




  • Çavuş
    95 Mesaj
    denedim olmadı sürümden kaynaklanan sorun olabilir mi bilmiyorum ama ne denedimse olmuyor
    |
    |
    _____________________________
  • Onbaşı
    24 Mesaj
    yüklenen sql dosyasının karakter setinden kaynaklı bir durum gibi gözüküyor. bunu değiştirir veya uygun hale getirirseniz yeni ekleyeceğiniz db''ye göre sıkıntı çekmezsiniz.
    |
    |
    _____________________________
    @izniburak
  • Onbaşı
    25 Mesaj
    konuyla alakalı olarak nottepad++ da html5 olarak yaptigım dökumanı xampp programına kaydettiğim zaman veri tabanında sorun oluyor..xampp icine kaydettiğim site taslağına localhost/..../ etkeni ile ulasamadım nedeni ne olabilr...
    |
    |
    _____________________________
  • Yüzbaşı
    838 Mesaj
    xampp kurdum sildim bidaha kurdum.

    localhosta giremiyorum.

    apache ve mysql start almıyor.
    |
    |
    _____________________________
    13 Yıllık DH'li
HızlıCevap
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Reklamlar
SEO
haberler
üniversite
Orjinal Laptop Yedek Parça
Mobilya Takımları
Bu sayfanın
Mobil sürümü
Mini Sürümü

BR2
0,328
1.2.165

Reklamlar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.