Şimdi Ara

PHP ile ilgili bir sorun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://minecraft-turk.net/list/index.html

Arkadaşlar sitemde kayıt olup giriş yaptığınızda uyarı çıkıyor. Aynı şekilde de server eklerken de beyaz ekranda bir uyarı çıkıyor. Yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrazyToones -- 7 Ağustos 2012; 23:19:38 >

PHP ile ilgili bir sorun

üye girişi yapmak istesem bu çıkıyor girmiyor

eğer ikiside yoksa ayarlar.php'de require veya include ile çağırılan diğer sayfaları tek tek üstdeki 2 olay için kontrol etmelisin.

Orijinalden alıntı: orcnd

ayarlar.php'ye git dosyanın üstünde veya altında boşluk bırakmadığından emin ol. boşluktan kastım <?php tagından önce ve ?> tagından sonra.
    eğer boşluk yoksa ayarlar.php dosyasınde echo gibi bir yazdırma komutu kullanmış olabilirsin. bunuda kontrol et hiç bir şey yazdırmamış olmalısın.

eğer ikiside yoksa ayarlar.php'de require veya include ile çağırılan diğer sayfaları tek tek üstdeki 2 olay için kontrol etmelisin.

boşluk derken anlamadım kodlar arasında mı boşluk olmayacak?

dosyalar birkaç parçadan oluşur bunlarda biri header kısmı header'da dosyanın tipi tarihi vb bilgiler bulunur.

eğer <?php kodundan önce başka bir karakter olursa web sunucu bu karakteri yayınlar. yayınlarkende header tanımlar.

ancak bazı php fonksyionları header tanımlanmadan önce kullanılmak zorunda bu yüzden o fonksiyonu kullanana kadar header tanımlanmadığından emin olman lazım.

muhtemelen senin kodunda bir karakter olduğundan header tanımlanıyor.

2. ihtimal ise dosyanı utf-8 bom olarak kaydetmiş olabilirsin. bazı editörler utf-8 kaydederken bom'da ekliyor. web sunucular bunu tanımadığında bom için girilen veriler karakter gibi algılanıp header tanımlıyor.

özetle 2 şeyi kontrol etmen lazım.
    1. dosyanın baaşında <?php karakterinden önce başka bir şey var mı boşluk dahil. hiç bir şey olmaması lazım
    2. dosyanın kodlama tipi utf-8 ama bom'suz olması lazım. bazı editörlerde utf-8 with bom ve without bom diye geçer. utf-8 without bom olanı seçmen gerekli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardrhymer34

hocam deneyin bakın diye link koydum oraya

PHP ile ilgili bir sorun

üye girişi yapmak istesem bu çıkıyor girmiyor

hatanın kaynaklandığı sayfalara bir kod eklemen gerek. nasıl kullanacağını gösteriyorum

<?php
    ob_start();

SENİN KODLARIN

ob_end_flush();
    ?>

yani php kodlarının olduğu bölüme baslangıc tag ından sonra ob_start bitis tag ından önce ob_end_flush eklemen sorunu çözer.

büyük ihtimalle yazdığın bir yönlendirme kodu buna sebep oluyor. yönlendirmeleri header ile değilde javascript ile yapmanı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etin -- 9 Ağustos 2012; 17:31:26 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.