Şimdi Ara

Dosya Türünü Değiştirmek ile ilgili bir sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
18.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Dün rapidshare'den bir e-kitap indirdim. Yazılan notta kitabın .djvu formatında olduğu söyleniyordu. Ancak dosyayı indridiğimde dosyanın uzantsının muhtemelen yükleyici tarafından yanlışlıkla geçerli bir format türü olmayan "abcdefg_ghij_klmn" gibi bir uzantısı olduğunu gördüm. Yani dosyayı açmaya çalıştığımda "abcdefg_ghij_klmn" türü dosya açmak için şu programı kullan diyen bir diyalog kutusu açılıyor. Şimdi esas sorun bu dosyanın yanlış formatını nasıl, olması gereken .djvu haline getirebilirim. durum çok acil. Zira kitabı almak istesem de ancak ABD'den alabilirim o da 90 dolar + posta masrafı + iki hafta kadar bekleme süresi. :(

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

Ferit

Üstat Che
  • Windows Explorer açıkken; Araçlar / Seçenekler / Görünüm / Gelişmiş Ayarlar / Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle (yanındaki işareti kaldırın) / Tamam / Dosyası seçin / F2 tuşuna basın / . 'tadan sonraki karakterleri seçin ve ' djvu ' yazın.

Ferit

Üstat Che
  • eyw hocam cok işime yaradı. cok tşk ederim..
  • Arkadaslar Dosyalarımda normal klasor acıyorum ancak içine herhangi birsey attıgımda veya actıgımda .exe uzantısına geciyor.Yukarıdaki anlatılan yoları ızledım ancak degistirdigimde dosyayı tanımıyor nasıl acacagını soruyor.Ne yapacagımı sasırdım Yardımınız lazım ....
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.