Şimdi Ara

PHOTOSHOPLA SAKAL YOK EDİLİRMİ (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
11.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÜNİVERSİTE KAYITLARI İÇİN RESİM ÇEKTİRDİM AMA HAFİF SAKAL VAR..GİTTİM KADIN DEDİ SAKALSIZ OLCAK FOTOGRAF BENDE 2 YILDIR KESMİYORUM SAKALIMI YANİ KİRLİ SAKAL ARTIK ÖZDEŞLEŞTİ BENLE KESTİNMİDE ÇOK YAVAŞ UZUYOR BENİM SAKAL...ŞİMDİ FOTOGRAFCIYI ARADIM YAPARIZ AMA BELLİ OLUR DİYOR....NE ÖNERİRSİNİZ BELLİ OLURMU PHOTOSHOP OLDUĞU

SAYGILAR

NOT : RESİM DOSYA OLARAK BENDE MEVCUT DEĞİL. BEN SADECE ÇIKTILARINI ALDIM YANİ RESİMLERİ GÖNDER YAPIYIM DEMEYİN LÜTFEN ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Mctolga- -- 11 Ekim 2007; 19:52:39 >

• Sen resmi koy hele bakalım
  • her halde belli olur kardeş sorduğun soruya bak
  • resim bende mevcut değil fotografcıda çektirdim...ya çok mu belli olur arkadaşlar photoshopla sonuçta vesikalık fazla bi önemi yok aslında 5 tane resim istediler okula verecemde kesmek istemiyorum sakalı
  • Kirli sakalı rötuş yapmak kolay. Zor olan 1cm den uzun ve yüzün genelini örten sakalı rötuşlamak.
  • fotoğrafçıyla falan uğraşma. en kral fotoşopçu DH'dedir. gönder resmi
  • yüreğime su serptin tuvnera zaten bendede hacı sakalı yok yüzümün alt kısımları ve bıyık kısmı var o bakımdan sordumyüreğime su serptin tuvnera zaten bendede hacı sakalı yok sadece yüzümün alt kısımlarında bide bıyık kısmında var o bakımdan sordum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU DELİK NE İŞE YARIYO [SSLİ]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sen resimi gönder buradakiler ne sakal ne bıyık bırakırlar öle bi hale sokarlarki ben tırstım valla biri vermişti resminide arka planda çamlar falan vardı çocuğu şebeğe çevirdiler
  • resmi yolla bu kadar adamın içinde birisi çıkar elbet
  • resim olsa veriyim sadece kagıt olarak mevcut bende..dosya onlarda ..
  • sen resmi koy Hacı bile yaparlar burda.
  • arkadaşlar fazla belli olmaz demi photoshop olduğu bide geri dönmiyim kabul etmiyoruz bu photoshop demesin üni deki sekreter
  • gönder resmi photoshopu açtım şimdi
  • her türlü photoshop yapılır isteyene...
  • Aklıma Sedat Abi'nin köse versiyonu geldi birden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkiNNy -- 11 Ekim 2007; 19:52:11 >
  • koy resmini yapayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: SkiNNy

Aklıma Sedat Abi'nin köse versiyonu geldi birden

SEDAT ABİNİN KÖSE VERSİYONUMU VAR :) O OLDUYSA HEPSİ OLUR KANIMCA
  • Resimi alalım
  • sedat abiyi bile köse yapmışlar ya helal

PHOTOSHOPLA SAKAL YOK EDİLİRMİ (YARDIM)
  • Penkala maskeli beşler noldu yapıyor musun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.