Şimdi Ara

Photoshop'ta Yüzdeki çilleri silme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar photoshopta çok acemiyim, internetten bulduğum bu fotoğrafta ancak bu kadar silebildim çilleri. Acaba hada iyi nasıl yapabilirim? Yardımcı olur musunuz?

EDİT:İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütercim -- 23 Şubat 2010; 2:24:46 >

• path healing - gaussian blur
  • Ben çilleri silerken spot healing brush kullandım. Hepsini silene kadar canım çıktı, kısayolları filan bilmiyorum. Sivilce silinirse bunlar da silinir dedim ama canım çıktı Neyse daha sonra da yüze renk vermek için biraz clone stamp tool kullandım, sonra da boyama fırçasıyla yüze renk verdim oppacity'yi düşürerek. Sanki çocuğun suratı ölü suratı gibi oldu ama dediğim gibi daha çok acemiyim. Bunu bile zor yaptım Ama yinede kötü olmadığını düşünüyorum. Belki de çocuğun yüz rendini biraz daha koyulaştırsaymışım, daha gerçekçi olurmuş.
  • öcüye benzemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: maghapas

öcüye benzemiş

UP... Başka yorum yok mu? Daha iyi olması için ne yapmalıyım? Daha gerçekçi olmasını nasıl sağlamalıyım?
  • burda böyle anlatıcak birileri zor cıkar paso dalga
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moskva
    Ben çilleri silerken spot healing brush kullandım. Hepsini silene kadar canım çıktı, kısayolları filan bilmiyorum. Sivilce silinirse bunlar da silinir dedim ama canım çıktı Neyse daha sonra da yüze renk vermek için biraz clone stamp tool kullandım, sonra da boyama fırçasıyla yüze renk verdim oppacity'yi düşürerek. Sanki çocuğun suratı ölü suratı gibi oldu ama dediğim gibi daha çok acemiyim. Bunu bile zor yaptım Ama yinede kötü olmadığını düşünüyorum. Belki de çocuğun yüz rendini biraz daha koyulaştırsaymışım, daha gerçekçi olurmuş.

Ben dicektim sendemissin zaten
    ölü suratı gibi olmuş - yaşayan ölü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    photoshop ile kulak düzeltme ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2. Resim sanki morg daki kişiyi tehşis etmek için çıkarmışlar dışarı
  •  Photoshop'ta Yüzdeki çilleri silme

Bu nasıl oldu? Biraz renk vermeye çalıştım yüzüne, bir de orjinal resimden bakarak gölge filan yapmaya çaılştım gözlerinin altına. Diğeri çok beyazdı. Yorumları buna göre yapın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.