Şimdi Ara

Photoshop Cs3 yüklerken hata alıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ps yüklerken "kurulum çalışıyor" hatası alıyorum ama herhangi bir yükleme yapmıyorum. Nedenini anlayamadım iki farklı dosya denedim ikisindede aynı hatayı aldım. İşte resim
     Photoshop Cs3 yüklerken hata alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thsncnrymlk -- 10 Eylül 2008; 14:27:49 >

• Yardımcı olacak yok mu arkadaşlar?
  • UP Arkadaşlar bir yardım !
  • arkadaşım aynı anda iki tane mi ps yüklüyorsun bu hatayı aynı anda birini yüklemeden ikincisini yüklemeye çalışırsan bu hatayı verir. birde yeni çıkan sürümlerinde internetle alakalı hiç bir şey açık olmaması gerekiyor o zamanda yükleme yapmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemsnbc -- 11 Eylül 2008; 9:54:15 >
  • Selam.

Ps i yüklerken setup a basınca bekle. Hemen cevap vermiyor diye tekrar tekrar basma.
    Windows görev yöneticisinde de zaten 2-3 tane setup oluşmuştur. Oradan kontrol edebilirsin.
  • Görev yöneticisi kontrol ettim. Ps yada setup ile ilgili bir şeye rastlamadım. Ama Program ekle ve Kaldırda Ps gözüküyor. Kaldırmak istediğimde ise her hangi bir işlem yapmıyor. Yani tıklıyorum ama birşey olmuyor.
  • önce bir uninstall ile kurulu gözükeni kaldır sonra yine kurmayı dene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Adobe Photoshop Cs3 FULL indir
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ha bu arada linux live cd varsa dene bakalım takılma varmı yine.
  • Baska bir konuya idi bu * _ -
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.