Şimdi Ara

phonak pfe121 sahibi oldum ama????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben aranıza yeni katıldım. foruma yeni konu açmayı beceremedim.

sorum şu an itibari ile phonak audeo pfe121 kullanıcısıyım. bu kulaklığı forum da duydum ve almaya karar verdim.

sorularım şu bu kulaklıkla mp3ten radyo dinlemek mantıklı mı

mikrofonsuz alsam daha mı iyi ederdim. mikrofonu şu nedenle istedim, ilerde telefonla da kullanabilirim ayrıca bilgisayara ses kaydı yapmam gerekiyor. bilgisayara bir program kurup görme engelliler için kitap okuyacağım. bu phonak audeo mikrofonu bu işler için gider mi?

son olarak ta hala mp3üm yok. goldtan aldığım 30 tllik goldplay marka mp3 te denedim bu kulaklığı. bu nedenlemidir bilmiyorum. kulaklıktan şu an memnun kalamadım. sansa clip+ almayı ve ya ıpod nano 6.nesil almayı düşünüyorum. hangisini tavsiye edersiniz.

son sorum da forum da konu nasıl açılıyor ve mmp3 kulakları formun neresin?
    teşekkür ederim.

• arkadaşlar tekrar merhaba,

sanırım konuyu doğru yerde açtım.

bir sorum daha var. bu tarz kulaklıklar da ses kalitesinin kulaklıktan kaynaklandığı belirtiliyordu. yani kullandığım mp3 önemli değil müzik kaydı önemli değil deniliyordu. ses kalitesin de %65 kulaklık %30 kaynak(mp3) %5 diğer (kayıt gibi)

bu sıralamaya bakınca ben radyoda dinlesem dandik bir mp3 te kullansam kullandığım phonak audeo ile arkadan gelen tüm tiz sesleri duyabilecek, müziğin içindeki gerçek bassları hissedebileceğimi düşünmüştüm.

ben birçok türden müzik dinliyorum. mesela bu kulaklıklarla arabesk müziğe ne dersiniz :))))

yine soul müzik dinliyorum, r&b dinliyorum ve enstrümantal müzikler dinliyorum. bunları şu an bir müzik arşivim olmadığı için. bilgisayardan phonak audeo PFE121 ile dinliyorum.

konu ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum. dünya para verdim ama hadi hayırlısı,

herkese hayırlı seneler dilerim.

• Radyonun kalitesine göre değişir.
    56kbps kalitesinde yayın yapan radyo da var , mp3'lerden kaliteli yayın yapan da.Hoşuna gidiyorsa dinlersin , mantığına takılma.

Mikrofonun bir eksisi olmaz.Ancak telefon görüşmesi için konulmuş olan bir mikrofonun ses kayıttaki kalitesi düşük olacaktır.Ama iş görür.

iPod'un ses kalitesi fena değilmiş ama fazla pahalı.Ekranın özelliklerini kullanmayacaksan para çöpe gitmiş olur.Clip+ iyidir.

Ses kalitesinin kulaklıktan kaynaklandığı gibi bir şey yok.Kulaklığın sese etkisi , diğer elemanların etkisinden daha düşük olur sadece.Dandik kayıt ve kaynakla olmaz tabii ki.
  • değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. verdiğim sıralamayı da eğer yanılmıyorsam bu forum da okumuştum (%65 kulaklık,%30 kaynak diye) bu bilgi yanlış demek ki?

o zaman kulaklığı sansa clip+ alarak dinlemek daha doğru olacaktır.

son olarakta kulaklığın filtreleri var ben de 2 siyah ve bir gri çıktı ek olarakta kulaklıkların için de vardı. toplam 8 tek filtre mevcut. bu filtreleri kullanma klavuzundaki gibi takıp çıkarıyorum ama korkuyorum bir zarar verirmiyim diye. çok hassas olduklarını okumuştum.

bir de phonak audeo için dışarı ses vermez deniyordu. silikon kulaklıklarla dışarı ses veriyor. dışarı ses vermemesi için köpük kulaklık var onu mu denemek gerekiyor.

teşekkür ederim.
  • Sansaların ses kalitesi genelde iyidir, flac indirip dinlersiniz ama pfe zor beslenen kulaklık. Çoğu zaman sıkıntı olmaz ama birazda kayıta bağlı olarak clip lerle beslemede sorun yaşayabilirsiniz, özellikle dışarda. Eğer imkanınız varsa ipod video modellerine yönelmenizi tavsiye ederim. İpodların çıkışı güçlü oluyor, ama sansalardan daha pahalı

Ben pfe yi fuze ile kullanırken otobüste ses yüksekliği az gelebiliyodu. İpodla bu sorunu aştım (ipod video 5.5g)

Ama yok ben genelde evde dinlerim diyosanız clip+ size yetebilir.

Kulaklığınız hayırlı olsun, en iyi ses görece gri filtreler ile alınır
  • cevabınız için teşekkür ederim.

uygun fiyatlı ıpod nano alma şansım var gibi, eğer düşündüğüm fiyata olursa ıpod nano alacağım. yok olmazsa

sansa clip+ 4gb 50 tl'ye bir dükkanda buldum. sansaların türkiye de çakması varmıdır. dükkan gümrük malları satan bir yer ve 50 tl'le veririm dedi. bilmiyorum e bayde bile 50$ satılan mp türkiye de 50 tlye satılabilir mi? sansa clip+ 4gb youtube inceledim dükkanda gördüğümle hiçbir fark yok. çakma olacağını sanmıyorum ama almadan bir de burada sizlere danışmak istedim.

bu kulaklıklara yeni geçen biri olarak mp3'ü de alınca sizinle tecrübelerimi paylaşırım.
  • Mesajın tamamını okumadım, bahsettiğim ipod nano değil onları bilmiyorum. Benim söylediğim ipod video modelleri 5.g veya 5.5g
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anladım, inceledim hatta tavsiye ettiğiniz ıpod video 5,5. sizin tavsiye ettiğiniz 5.jenerasyon gibi bişeymiş. ben nano diyerek alacaksam bari 6.jenerasyon olsun dedim. o yüzden direk ıpod nanodan devam ettim. dediğiniz ürün iyiyse ıpod nano daha iyidir kanaatindeyim.

saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: galipulusoy

değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. verdiğim sıralamayı da eğer yanılmıyorsam bu forum da okumuştum (%65 kulaklık,%30 kaynak diye) bu bilgi yanlış demek ki?

o zaman kulaklığı sansa clip+ alarak dinlemek daha doğru olacaktır.

son olarakta kulaklığın filtreleri var ben de 2 siyah ve bir gri çıktı ek olarakta kulaklıkların için de vardı. toplam 8 tek filtre mevcut. bu filtreleri kullanma klavuzundaki gibi takıp çıkarıyorum ama korkuyorum bir zarar verirmiyim diye. çok hassas olduklarını okumuştum.

bir de phonak audeo için dışarı ses vermez deniyordu. silikon kulaklıklarla dışarı ses veriyor. dışarı ses vermemesi için köpük kulaklık var onu mu denemek gerekiyor.

teşekkür ederim.

Benim yorumuma denk gelmişsin belli

Orada demek istediğim şey şu; Ne kadar kaliteli ekipman yada kaydınız olursa olsun, kaliteli bir kulaklık olmadığı sürece o kaliteli sesi yakalayamazsınız. Burada o kaliteyi yakalamak için oranları söyledim ben. %65 kulaklık-%30 player-%5 kayıt vs. Bu iddiamın da halen arkasındayım.

Şuan kullandığınız kulaklık da fiyatına göre iyi bir kulaklıktır. Sadece player'ınızı değiştirmeniz ve isteğe göre araya amfi almanız sıkıntınızı halleder.

• fiyatına göre iyi bir kulaklık demişsiniz. fiyatı kdv dahil 300tl . bilmiyorum. sizin forumlar da bu tarz kulaklılarla karşılaşıncaya kadar aklımda bu kadar rakamlara çıkmak yoktu. 100-150 liralık bişey olsun diyordum. mp3 ten kısarım diyince bu kulaklığı alayım dedim. bu fiyata göre bende iyi bişey bekliyorum tabiki,zaten kulaklık iyi ama, plastiği sert. insan bu fiyatlara daha farklı malzemelerinde kullanılacağını umuyor. ve bir de hala inanamıyorum bu kadar küçük birşeye bu kadar para verdiğime. yükte hafif pahada ağır dediklerinden.

yorumunuz için sizede teşekkür ederim.
  • Hiç bulaşma bu işlere baştan uyarayım. Elini verirsin kol değil gövden gider.

Düzeltme: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah Nur -- 31 Aralık 2011; 23:28:39 >
  • aynen abi, teknoloji böyle bişey işte. gavur cebimizden nasıl para alacağını iyi biliyor içkim yok sigaram yok, dedik bari üst düzey bir kulaklık alalım bakalım nasıl bişeymiş diye. ama yok mp3 üde alınac tamam daha ötesine gitmem, bu ikisi bir ömür idare eder
  • quote:

aynen abi, teknoloji böyle bişey işte. gavur cebimizden nasıl para alacağını iyi biliyor içkim yok sigaram yok, dedik bari üst düzey bir kulaklık alalım bakalım nasıl bişeymiş diye. ama yok mp3 üde alınac tamam daha ötesine gitmem, bu ikisi bir ömür idare eder

bak ben bu kulaklıgı arıyordum üstelik elimde ipod modelleride var msnden konusalım pm atamıyorum

ahmetpro34@hotmail.com

• quote:

Orijinalden alıntı: thiziz

quote:

aynen abi, teknoloji böyle bişey işte. gavur cebimizden nasıl para alacağını iyi biliyor içkim yok sigaram yok, dedik bari üst düzey bir kulaklık alalım bakalım nasıl bişeymiş diye. ama yok mp3 üde alınac tamam daha ötesine gitmem, bu ikisi bir ömür idare eder

bak ben bu kulaklıgı arıyordum üstelik elimde ipod modelleride var msnden konusalım pm atamıyorum

ahmetpro34@hotmail.com

Lan Selim Şahin. Bu ne lan her yerde farklı msn var.

http://www.techno-fi.net/forum/index.php?topic=2821.msg35250;topicseen#msg35250

Sen nasıl bir mahluksun, nasıl bir yüzsüzlüktür bu anlamadım ya. İnsanlığımdan utandım be...

10 tane fake hesabın banlandı. Hala hala devam ediyor haysiyetsiz. Şimdi gene başlarsın sen, yok ben o değilim, yok daha önceden şikayet edildi banlamadılar, yok ben senin hayalinde olmayan şeyleri kullanıyorum falan diye.

• Bu haysiyetsize hayat yok kafaya koydum

Sınırsız ban yiyen 11. hesabı oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.