Şimdi Ara

philipsdvp3360 & lg dv492h hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dvd oynatıcı alacam uzunca araştırdım ama bi türlü karar veremedim
    philips dvp3360 mı lg dv492h mi sizce hangisini almalıyım (lgnin içinden scart kablo çıkıyomu)
    ikisi arasında bariz bir kalite veya özellik farkı varmı?
    not:dvdyi tüplü bir ekranda kullanacağım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahix -- 4 Eylül 2009; 2:38:15 >



  • Arkadaşım bende kararsızım acelemde yok ama philips i tercih etme bence fiyat performans kötü diye düşünüyorum, LG estedik açıdan hoşuma gitti özelliklerde baya iyi gibi.
  • forumdaki philips kullanıları cihazlarından çok memnun bu arada :)
  • 3 gün önce LG dv492h aldım.320 gb taşınabilir diskimi fat32 formatına çvirdim ve çok kısa sürede okudu.HDMI performansı hakkında yorum yapamıyorum kullanmadığımdan.6+1 ses sistemime optik ve coaxial çıkışlarla bağladım her ikisinde de gayet net sesi var.bu cihaza bağlayacağınız ses siteminde DTS ve DD kod çözücü olup olmamasına göre dvd player menüsünden bu kodlamaları açıp kapatabiliyorsunuz.
    Philips 3360' i denemedim ancak uzun araştırmalar sonucu LG aldım ve beklentilerimi fazlasıyla karşıladı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helpgod -- 8 Kasım 2009; 14:19:11 >
  • philips tabii ki
  • bende lg 392 h var.Dts Ve dolby decoderlı ses sıstemı ıle kullanyorum.çok memnunum.492h bi üst modelı.oda iiymiş.
  • bende ikisi arasında kaldım benim öncelikli özellik ihtiyacım dvixleri kaliteli oynatma ve altyazıda sorun olmaması bu özelikler bakımından hangisi önde?
  • Philips TV ile birlikte 3360 almistim. Ancak dvd'ye cektigim 5 adet divx filmi okudu ancak altyazilari maalesef gostermedi. Buyuzden 3360'i iade ettim. Vestel 6700 veya LG 492 arasinda kaldim. LG 492 sanirim biraz daha onde. Eski divx playerim Vestel idi. Altyazi vb konularda cok basarili idi.


    quote:

    Orijinalden alıntı: raymanallstar

    bende ikisi arasında kaldım benim öncelikli özellik ihtiyacım dvixleri kaliteli oynatma ve altyazıda sorun olmaması bu özelikler bakımından hangisi önde?
  • lg nasıldır bilmiyorum. ben philips 3360 kullanıyorum. oldukça iyi bir cihaz. yazılım güncellemesiyle de bazı eksikliklileri giderildi. kullanan bir çok insanda cihazdan memnun.
  • Philips 3360 eğer modifiye Yazılımını yüklerseniz Altyazı özellikleri mükemmel hale geliyor..

    LG492 ise kullanmadım ama Aldığım bilgiler: Mevcut altyazısı yeterli büyüklükte, okunaklı ve Türkçe karakter destekliyor,altyazı ile film adı aynı olmak zorundaymış(yeni yazılım çıkmadıysa) Div'de Go-to fonksiyonu var mı? USB performansı nasıl? 2,5'luk HDD'leri adaptörsüz okuyor mu? 2 GB üstü tek parça BR-Rip filmleri açıyor mu v.s. araştırmak lazım bunları test eden kullanıcıları gereken bilgileri verir heralde..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askan22 -- 27 Kasım 2009; 21:04:33 >
  • 2 GB üstü tek parça BR-Rip filmleri açıyor mu derken 1920x1080 divx mi demek istediniz?? BR-rip nedir. Yani riplendiğinde 720x576 çözünürlüğe düşüyormu demek istedim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmet_alp

    2 GB üstü tek parça BR-Rip filmleri açıyor mu derken 1920x1080 divx mi demek istediniz?? BR-rip nedir. Yani riplendiğinde 720x576 çözünürlüğe düşüyormu demek istedim...


    Br-rip derken,Bluray filmlerden riplenmiş divx'ler ama üstte yazdığım tabi genelde 720x300 çözünürlüğüne indirgenmiş olanlar zaten konu başlığındaki Playerların açabileceği çözünürlük sınırlarıda bu. Bunların 2 GB ve üstü olanlarının 2. Türkçe dublaj sesleri de oluyor ve SD'de en üst kalite şimdilik ve bunları USB'li DVD-Divx playerlar HDD ve Flash belllekten açmakta zorlanıyor hatta bazıları açamıyor, bazı modeller de bunları açmakda daha sorunsuz..
  • 492H ı hepsiburada.com dan aldım 2 hafta önce fakat iade etmek zorunda kaldım.
    şu şekilde + ve eksilerini sıralayabilirim.
    Artıları:
    1. tasarımı şık ve kaliteli.
    2. içersinden HDMI kablosu çıkıyor
    3. altyazısı otomatik yükleniyor.
    4. optik ses çıkış ve karoeke mic girişi var
    5. USB si hızlı okuyor.
    6. kumandası ile bendeki samsung lcd min sesini kontrol edebiliyorum
    eksileri:
    1. altyazı benim için büyük sorun oldu iade etmemin nedenide budur. altyazı parlak beyaz uzaktan bakınca göz alıp dağılıyor gözünde hafif uzağı görememe sorunu olan yazıyı okuyamaz. ayrıca 34. karakterden sonra kesiyor "içi" yi yazmış "n" yi alta atmış yani çok kötü bir durum. iade etmemin en büyük nedenide budur.
    2. mp4 oynatıyor diyor ama oynatmıyor.
    3. sitesinde bilgi filan yok. güncellenir güncellenmez mi belli değil.

    şimdi 3360 az önce teknosadan aldım 159 TL yeni tabu da veriyordu ondan birde HDMI kablo aldım. altyazısı güzel gibi yani göz almıyor arkada siyahlık da atmışlar okunaklı usb okumasındada sorun yok sadece altyazıları otomatik yüklemiyor illa altyazı tuşuna basmak lazım. bakalım yeni aldım kurcalıcam biraz bir adamın yaptığı firmware varmış ona bakacağım




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.