Şimdi Ara

LG 55 Lb870v

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
2.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [simage][/simage]N11.com sitesinden satın aldım. Inceleme işlerini pek bilmem ama TV çok hoşuma gitti. Merak ettiğiniz birşey varsa cevaplayabilirim.http://imgim.com/20140614_212551.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmesut38 -- 12 Aralık 2014; 14:15:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende bu tv yi alıp da kullanan kimse yok mu diye merak ediyordum. Vertical banding , clouding sorunları yaşanıyormuş diğer modellerde sizin böyle bir sıkıntınız oldu mu bende aynı tv den aldım ama kutusunda duruyor çeyizde

@drmesut38

Ölüm; the only truth

• VII_outLaw kullanıcısına yanıt
    Bende dün teknosada 3199 tl ye düşünce artık alma zamanı geidi diyerek 1 adet aldım.şuan için negatif bi yönünü görmedim.sihirli kumanda çok başarılı internet gezmek hızlışuantv den yazıyorum wifi klavye mouse kullanarak.

GALAKSİ ES ÜÇ
  • quote:

Orijinalden alıntı: ypinar

Bende dün teknosada 3199 tl ye düşünce artık alma zamanı geidi diyerek 1 adet aldım.şuan için negatif bi yönünü görmedim.sihirli kumanda çok başarılı internet gezmek hızlışuantv den yazıyorum wifi klavye mouse kullanarak.

evet:)

pek kurcalayamadım ama Tv'de de mouse gibi kumanda kullanmak farklı geldi.

altındaki hoparlörde gayet şık ve zarif bir görünüm katıyor.

hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 30 Ağustos 2014; 9:32:55 >

Ölüm; the only truth

• Hadi artik lg lb870 alanlar yorumlar lutfen'

• Flash destegi yok yada version dusuk. Bazi Film izle sitelerinde html5 ile izliyor tam ekran olmuyor. Internet hizli facebook app guzeldiil browserdan face girmek daha guzzel. Ses ile yazdirma basarili klavye kullanmadan link yazabilirsin. Elle kontrol sess açma kapama vs gibi özellikleri stabil calisiyor. Eski sony kdl40 ile kiyasladigimda ses yetersiz gibi ama yoruma açık. Tivibu ile kullanniyorum uydusu hakkinda hiçbir fikrim yok.
    Şimdilik bukadar

GALAKSİ ES ÜÇ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG LED TV 42" LM615S 1200TL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tv yi alalı 5 gün oldu.herşey gayet başarılı.flash desteği yok sadece html destekli zaten flash ta artık kullanılmayacak ve güncellemeler yapmıyacak diye biliyorum.3d filmleri web browserden seyrettim gayet başarılı.ilk başlarda yetersiz bellek sorunu verdi ve kapandı ama şu anda sorun yaşamıyorum şimdilik.magic kumanda gayet başarılı diper kumandayı kenara attım bile.sadece kameradan elle kontrol olayını çözemedim.kullanan varsa açıklama linki verirse sevinirim..şimdilik bu kadar
    Ben bu LB870v ile Samsung 55H8000 arasında kaldım. Cihaz özellikleri açısından LG kesinlikle ustun (dahili webcam, soundbar ve benim istediğim TurkcellTV desteği) ama goruntu açısından emin olamıyorum. LGnin daha alt modellerini forumda belirtilen vertical banding gibi problemler sebebiyle tercih etmedim. Panasonic Plazma dünyasından geleceğim için iyi bir goruntu kalitesi ve siyah doygunluğuna alışığım :) Samsung veya LGnin hangisinde daha iyi goruntu kalitesi alırım? Özellikle siyah tonlar ve Full HD keskinliği açısından. Yorum var mı?

http://www.teknosa.com/urunler/110012397/eyeq-ledwm4055-led-tv-ultra-slim-aski-aparati Burdaki askı aparat kullanan arkadas var mı bu tv için ? Slim modellerden alıp asmayı düşünüyorum başka önerisi olan varsa da sevinirim.
    selam duvara asılıyor benimki duvarda herhangi bi sorun yok sound barın duvar için ayrı ayakları var sorunsuz monte ediliyor dediğin aparatı bilmiyorum benimki normal aparatla asılı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Cevap icin tesekkurler. Ultra slim aparat kullanan varsa arkadaslar haberlerinizi bekliyorum hala. Hatta tv nin arka panelini fotograflayabilirseniz memnun olurum. Yurtdisinda oldugumdan tv nin kendisini goremedim.

banding sorunu normal yayınlarda rastlamadım. fakat.maçlarda belirgin.görüntü gayet başarılı.hdd taktım. bazı videoları oynatmıyor.gözlükler süper 3 d deneyimi için. göz yormuyor.kanal geçişleri biraz uzun sürüyor.gelelim diğerine samsung 55 h 7000 hayalim olan tv . hayalime kavuştum aldım.ürün estetik olarak güzel ama aklım lg lb 870 de de kalıyor. param olsa 2 sinide alırdım.neyse boyut lg 870 den biraz küçük gibi geldi 870 v ye göre değerlendirdim. 4 cm daha küçük h7000 boyuda çok kısa. yani lg gibi heybetli durmuyor. zaten kutusundada 138 cm yazıyor. neyse ekran simsiyah ben böyle bir panel görmedim.kalite olduğu bir bakışta anlaşılıyor. hdd oynatmada hiç bir sorun yok. banamısın demiyor. kanal geçişleri hızlı sayılır. 3d deneyimi görüntü lg ye göre biraz daha başarılı ama gözleri çok yoruyor. açıksası hiç memnun kalmadım 3 d den.ayrıca 3 d hastasıyım.internette hızı iyi fakat akıllı kumandadan sadece tv ye komut veriyosun. sesle kontrol. internette sesle kontrol yok. lg de ise nette kontrol edebiliyosun ondada tv kontrolü yok.hareket sensörünü beğenmedim.açık kaldığında her hareketten etkileniyo. bandin sorunu h7000 de de var. micro dimming olmasına rağmen. bu güne kadar o kadar tv test ettim. banding sorununun olmayan tv görmedim. maçlarda çim sahanyı bir türlü h 7000 800 hz 870 v de 1000 hz olmasına rağmen geçişlerde renkler kendini toparalayamıyor. tazeleme yapamıyor. lg de pikseller belirgin samsung da pek belli olmuyor. fiyat 3400 tl den aldım h7000 ni şu an memnunum. ama dedimya . lg 55 lb 870 de olabilirdi. zaten ikisi ödüllü. sormak istediğiniz soru var ise cevaplayabilirim. saygılar. hepinize.

• Arkadaşlar selam,
    Geçtiğimiz hafta sonu LG60lb870v modelini aldım, fakat wi-fi bağlantısı yapılamıyor. Böyle bir problem yaşayan var mıdır? TV kurulurken teknik ekip evdeki modemimin (airties 2510) eski olduğunu, kanallarda çakışma olabileceğini söyledi teknik ekipteki birinin cep telefonu üzerinden internete girerek tvde problem olmadığının belirtti. Ben de gidip ttnet tarifemi ve modemi yenileyerek vdsl airties 5650'ye geçtim. Fakat problem halen devam ediyor. Evdeki tüm cihazlar (laptop, ipad, cep telefonları vs.) sorunsuz şekilde internete giriyor, fakat 4-5 mt. mesafedeki TV girmiyor. Kablosuz ağ şifresini girdikten sonra "Ağa bağlanılamıyor" gibi bir uyarı geliyor.

Yardım edebilecek varsa çok sevinirim, problem çözülemezse ürünü iade etmeyi düşünüyorum.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.