3- çeşitli markalarda stereo bluetooth kulaklıklar ama fiyatları genelde yüksek.sadece motorola s9 bluetooth kulaklık fiyat ve ergonomi olarak makul gibi (100 ytl civarında)
quote:
Orjinalden alıntı: yves
birisi demişti önceden emsnlite diye bende denedim çalıştı..yandaki ses açma kapatma tuşlarını ve diğer tuşlarıda kullanmayı deneyin tıkandığınız yerde..:) bide dokunmatik ekranda bazen ısrarcı olmak gerekiyor..
arkadasım programı hangi ayarlarla beraber kullandın *? bizde connection hatası veriyor.bir de turkcell mi kullanıosun ?
default avea gprs wap profiliyle kullandım..
arakdaslar bende x 800 ümü yeni aldım alan diğer arkadaşlarada hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.bir iki soru sorabılırmıyım? 1-ben telefona opera,msn,iyi bir video oynatıcı nerden bulurum acaba ve bulunca nasıl yukleyecegım? 2-bu telefona tam oturan muhtumel bir markanın hangi telefon kılıfı güzel olur yani uyar.teşekkürler..paylaşım paylaştıkça güzelleşeceğizzz:)
tek sorun kulaklık mı
quote:
Orjinalden alıntı: mr_daw666
şimdiye kadar ses konusunda 3 alternatif üretebildim:
3- çeşitli markalarda stereo bluetooth kulaklıklar ama fiyatları genelde yüksek.sadece motorola s9 bluetooth kulaklık fiyat ve ergonomi olarak makul gibi (100 ytl civarında)
100 ytl mı teknosada 39 a kulaklıklar war
quote:
Orjinalden alıntı: ferhat zorlu
tek sorun kulaklık mı
kameradan da hayır bekleme 1.3 mp mıs gıbı dusun onun dısında oldukca guzel samsung u600 u satıp bunu aldım (100 daha koyup) pısman degılım
quote:
Orjinalden alıntı: insider3
quote:
Orjinalden alıntı: yves
birisi demişti önceden emsnlite diye bende denedim çalıştı..yandaki ses açma kapatma tuşlarını ve diğer tuşlarıda kullanmayı deneyin tıkandığınız yerde..:) bide dokunmatik ekranda bazen ısrarcı olmak gerekiyor..
arkadasım programı hangi ayarlarla beraber kullandın *? bizde connection hatası veriyor.bir de turkcell mi kullanıosun ?
bende avea hat var hıc ayar yapmadım aveayı secmekten baska kendısı otomatık baglanıyor zaten emsnlite programı acıldıktan sonra yandakı ses acma kapama tuslarıyla menulerde gezebılırsın suan en kullanıslı msn programı bu
quote:
Orjinalden alıntı: oseryigit
arakdaslar bende x 800 ümü yeni aldım alan diğer arkadaşlarada hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.bir iki soru sorabılırmıyım? 1-ben telefona opera,msn,iyi bir video oynatıcı nerden bulurum acaba ve bulunca nasıl yukleyecegım? 2-bu telefona tam oturan muhtumel bir markanın hangi telefon kılıfı güzel olur yani uyar.teşekkürler..paylaşım paylaştıkça güzelleşeceğizzz:)
ben yumusak derı kılıf aldım 5 ytl orjınal degıl ama ekranı koruyor goruntusude guzel kahverengı renkte kılıf arka kapagıda kahverengı olanı taktım jıllop gıbım oldu
acaba bugün bu telefondan alsam mı
quote:
Orjinalden alıntı: tayfun91
quote:
Orjinalden alıntı: mr_daw666
şimdiye kadar ses konusunda 3 alternatif üretebildim:
100 ytl mı teknosada 39 a kulaklıklar war
39 ytl ye stereo bluetooth kulaklık mı,hangi teknosa???
o srero değildir. standart bt kulaklıktır...
alsammı ya dün arkadaşın ı phonesini kurcaladım abi manyak bişi idi ya. ama okadar paramda yokki. 330 ytl tam bana göre bir bütçe nys telefona bugün gidip bakacam begeneirsem alırım
quote:
Orjinalden alıntı: dadal_01
bende avea hat var hıc ayar yapmadım aveayı secmekten baska kendısı otomatık baglanıyor zaten emsnlite programı acıldıktan sonra yandakı ses acma kapama tuslarıyla menulerde gezebılırsın suan en kullanıslı msn programı bu
Evet şu an için kullanılabilen msn programı bu. Ama kullanımı sinir nitelikte ve işe yaramaz.
Bu arada telefon daha çiçeği burnunda olmasına rağmen topic çok hızlı büyüyor. Eminim içimizden birileri bu telefon için bir çok şey keşfedecektir.. Philips'ten bu telefon için yazılım veya uygulama çıkarması beklenemez(her telefonunda olduğu gibi) ama programcılar bu cihaza uygun güzel yazılımlar geliştirip koyarlar diye düşünüyorum.. Mesela Motorola E2 gibi fan siteleri kurulup telefonun baştan aşağı modlandığını bir düşünsenize))
Bende sipariş verdim araya bayram girmesi ile bekliyoruz hala ürünü, msn konusunda kanka msn i deneyen varmı ? cihaz gelmediki araştıralım
şu dokunmatik ekranın güzelliğiyle aslında bi çizim programı koyabilirmiş philips.benim tarihi motorola accompli de bile vardı.kalemle resim çizip arayan kişiye resim olarak koyabiliyordum,evet çok işe yarayan bişi değildi ama zaman geçirtiyordu
quote:
Orjinalden alıntı: Barce
Bende sipariş verdim araya bayram girmesi ile bekliyoruz hala ürünü, msn konusunda kanka msn i deneyen varmı ? cihaz gelmediki araştıralım
Mesajlardan da anlaşılacağı gibi hepimiz çıldırmış vaziyette msn için araştırma yapmaktayız
yok abi yok ne teknosada nede forumda hiç bir yerde kalmamış
teknosa kozyatağı carrefourda cuma günü 14 adet vardı,teknosa yardım hizmetlerinden nerde ne kadar olduğunu söylüyorlar.