Şimdi Ara

____PHILIPS Xenium X800 |hızlı dokunmatik|ANA BAŞLIK (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.626
Cevap
6
Favori
479.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence o kadar zeki deildir telefon, olsa daha iyi olurdu ama olmaması normal bence
  • telefonu alcıak arkadasların bluetooth kulaklıgı yada mp3 playerı olması lazım
    kulaklık kalıtesı cok kotu
    we sony 2mp lik telefonla kıyasladım sony ses cıkısı kulaklık performansı kamerası ıle buna fark attı
    ama ben pısman degılım dokunmatık ekran olsun ıstıyordum oldu :) ve otobuste cıkarırken telefonu herkesın dıkkatını cekıyor ıphone sanıyorlar (yanımdakı adamın boynu tutuldu )
  • bende başka yerde okumuştum kamerası nokia n73'den daha iyiymiş. Tabi doğruysa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tayfun91

telefonu alcıak arkadasların bluetooth kulaklıgı yada mp3 playerı olması lazım
    kulaklık kalıtesı cok kotu
    we sony 2mp lik telefonla kıyasladım sony ses cıkısı kulaklık performansı kamerası ıle buna fark attı
    ama ben pısman degılım dokunmatık ekran olsun ıstıyordum oldu :) ve otobuste cıkarırken telefonu herkesın dıkkatını cekıyor ıphone sanıyorlar (yanımdakı adamın boynu tutuldu )

dokunmatik algılaması ve hızı çok iyi bence kamerası da çok güzel çekiyor tam ekran vizör olarak kullanılıyor ekran. dün bende vapurda telefonu kurcalıyordum yandaki adam şekilden şekle girdi telefonu görücem diye

• şu mersin şehir degil köy ya. bitürlü bulamadım şu telefonu alıcam.
    eminim şu an siverekte vardır bu telefondan ama buraya hala gelmemiş
  • adanada var...
  • 30 Eylül'de Estore'dan sipariş vermiştim.Hala tedarik sürecinde görülüyor.Başka Estore'dan sipariş veren varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihmert -- 6 Ekim 2008; 19:36:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Father Torque

Evet kulaklığı bence de çok kötü ama bu fiyata bir telefon için o kadar da önemli bir kayıp değil bence. Bu arada kalemle el yazısını tanıma özelliğini tam olarak çözemedim, nedense kelime olarak değil de harf harf tanıyor, kelime olarak tanıması için ayrı bir ayar mı yapmak gerekiyor?

Valla sanırım öyle bir ayar yok. Harf harf tanıyor herhalde. Ayarı var ise ben bulamadım.

Bu arada Imtoo ile ilgili PM ler cevaplanmıştır. Sabah forumda değilim onun için ancak gönderdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 7 Ekim 2008; 8:40:19 >
  • Bugün yakın bir mağazada Samsung SBH500 Bluetooth kulaklık görünce hemen bir tane aldım ancak telefona bir türlü tanıtamıyorum, siz özel bir ayar falan mı yaptınız yoksa otomatik olarak ilk aramada gördü mü?
  • Orjinalden alıntı: tawara

o çıksın onu da alırım

+1000
  • Arkadaşlar merhaba,

Mail alışverişi yapabilen biri varsa (gmail) lütfen yardımcı olsun almama ramak kaldı

teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ihmert

30 Eylül'de Estore'dan sipariş vermiştim.Hala tedarik sürecinde görülüyor.Başka Estore'dan sipariş veren varmı?

Maalesef var benimkide tedarik sürecinde,böyle bir hata yapmış olduk,ben firmayı bu ve başka bir sebep nedeniyle şikayet ettim.Alacak arkadaşları özellikle uyarmak isterim başka sitelere yönlenebilirsiniz.Resmen mağdur olduk.Bana müşteri temsilcisinin söylediği en geç perşembe günü elimizde olacağı , umarım yanıltır beni estore.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barce -- 6 Ekim 2008; 21:57:25 >
  • Sonunda kulaklık sorununu da çözdüm ve telefona tanıtmayı başardırm. Ancak problemlerim devam ediyor, kulaklığın (ya da telefonun) müzik kalitesinden memnun kalmadım, Bluetooth kulaklık kullanımı esnasında ne yaptıysam ekolayzerı aktif hale getiremedim, aslında aktif ve çeşitli modlar seçilebiliyor ancak bu seçimlerin sese yansımasını hiçbir şekilde hissedemiyorsunuz, şarkı hep aynı tonda çalmaya devam ediyor. Telefonla ilgili ikinci bir olumsuzluğa gelirsek, dosya aktarımı çok yavaş, önceleri Vista'dan kaynaklanıyor sanıyordum ama biraz daha detaylı araşatırınca resmi sitesinde desteklenen bağlantı standardının USB 1.1 olduğunu görünce ufak çaplı bir şok geçirdim. Yine de tüm bu olumsuzluklar bu muhteşem telefondan hoşlanmamı engelleyemedi. Aklıma takılan bir konu ise neredeyse tüm inceleme siteleri fotoğraflarıyla birlikte X 800'ün hareket algılayıcısı sayesinde ekranı otomatik olarak döndürebildiğinden bahsediyordu ancak Philips nedense son anda bu özellikten vazgeçmiş görünüyor, eğer olsaymış (ya da varsa?) muhteşem olurdu. Gerçekten enteresan bir alet.

• evet teresan...
  • digital world yardımın için teşekkür ederim
    senin verdiğin ayarları yaptım ama hala tam ekran izleyemiyorum
    400x 240 yazıyorum yanda boşluk çıkıyor
  • YARDIMLARINİÇİN TEŞEKKÜREDERİM.ÇOKÇA İŞİMİ GÖRDÜ

quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orjinalden alıntı: özer0334

bugün 4 gb kart alıp cihaza taktım.herhangibir takılma okumama donma gibi bir sorunla karşılaşılmıyor.

ortalama 600mb 6 tane film attım,sorunsuz

ücretsiz olarak ulaşabileceğimiz , filmleri tam ekran izlememizi sağlayacak bir program bilen var mı?zira tam ekran izleyemedim hiç kenarlarda bir miktar boşluk kalıyor

İmToo MPeg Encoder 3 var bende. Çok güzel izliyorum videoları tam ekran olarak. Ama program ücretli. Fakat dediğim gibi herşeyin bir şeyi var.

İsteyen olur ise şeyi şey edebilirim. PM atın yeter. Yanlız Başlık "İMToo Mpeg Encoder İstek" olsun.

BAN a karşı ŞEY kullandım. Ne yapalım.

@dermeister01

Zaten 190YTL ye bu 2,8inç MP4 satılırken. Bu fiyat bu cihaza değer. + Olarak Blutooth u var. Daha bilindik bir marka ve cep telefonu özelliği var.

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd50757

• slmlar ben yeniyim forumda ve telefon konusundada.bende aldım sonunda harika telefonu.aldığımda şarzı vardı bitiripmi şarz etmem lazım acaba bitirmedeni?yardımınızı beklerim
  • Philips'in cep telefonları önceden şarjlı geliyor. Bitirip şarj etmen daha sağlıklı olacaktır.
  • teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.