Şimdi Ara

philips voip msn dect telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu telefonu aldım ama sadece msn için gibi duruyor mesela ben bunu googletalkla falan kullnamazmıyım nasıl yapabilirim bilen varmı????

• ev telefonu olarak kullanılıyor mu o
  • Ewt ev telefonu olarakta kullanılıyor ama ben bilgisayarım için aldım acaba msnden başka diğer programlarlada kullanılabiliyormu???
  • Bİ DENE
  • Nasıl denesem acaba ya bu alet bilgisayara usb den bağlanıyor bence çalısmaz ama şöyle yapsam nasıl olur usb yi mikrofon jackına dönüştüren bişey takarız((tabi varsa)) sonrada olur herhalde olurmu???
  • bu telefonun ses kaltesi nasıl ? konuşurken normal bir telefon kalitesine sahip mi ? yoksa normal bir mikrofonla konuşuyormuş gibi kesik kesik mi?

bi de usb den bağlanıyor yazmışsınız , bilgisayar kapalıyken msn den görüşme yapılamıyor mu? mutlaka bilgisayar bağlantısı mı istiyor?
  • Ses kalitesi messenger ın ses kalitesi malum bir msnden konusun sonrada gtalk tan konusun fark çoook büyük 2.si telefonu bilgisayar ve msn açık olduğu sürece kullanabiliyoruz telefon kablosuz örneğin diğer odadan msnde kimlerin aktif olduğuna falan bakabiliyoruz renkli ekranı falan var. Ev telefonu olarakta daha hiç kullanmadım.
    Googletalk ta konusmayı başarabilirsem yorumları yazıcam. Acaba nasıl yaparım yardımcı olursanız sevinirim...

Saygılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei Hg253'e uygun dect telefon
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir de fırsatın olursa ev telefonu olarak kullanıp yorumlarını yazarsan.. ben de almayı düşünüyorum da..
  • ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: ornapsen

bir de fırsatın olursa ev telefonu olarak kullanıp yorumlarını yazarsan.. ben de almayı düşünüyorum da..

Teknosa da kampanya var

99ytl geçen ay bir alana bir beleş idi ve 200 ytl idi.

Telefon çok kullanışlı ben geçen hafta aldım msn de sesli görüşmede gayet net ve çok şık bir telefon.
  • Bende teknosadan aldım @ornapsen çok yoğunum o yüzden yazamıyorum deneyemedimde Karal85 denediysen arkadaşa bi yardımcı oluver...
  • quote:

Orjinalden alıntı: karal85

quote:

Orjinalden alıntı: ornapsen

bir de fırsatın olursa ev telefonu olarak kullanıp yorumlarını yazarsan.. ben de almayı düşünüyorum da..

Teknosa da kampanya var

99ytl geçen ay bir alana bir beleş idi ve 200 ytl idi.

Telefon çok kullanışlı ben geçen hafta aldım msn de sesli görüşmede gayet net ve çok şık bir telefon.

evet bende teknosa da gördüm hoşuma gitti. dect ve msnlive telefon yazıyordu. biraz inceledim gerçekten şık bir telefon.

teşekkurler @husay ileriki günlerde yorumlarını bekliyorum

• voip telefon diyor..gerçi voip ile mikrofon hoparlörle saglıklı iletişim kurabiliyorum..

2.elini bulaiblirsem düşünebilirim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.