Şimdi Ara

Philips The One Neden Kötüleniyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. 4-5k fiyat aralığında 55" TV araştırıyorum. Bu konuyu açmamın sebebi, Philips'in 55PUS7304 modelini oldukça beğenmiş olmama ve youtube'daki incelemeleri ile teknik özelliklerinde bir olumsuzluk görmememe rağmen tavsiye konularında ve çeşitli yerlerdeki yorumlarda sürekli Philips'ten uzak durulması gerektiğini okuyor olmam. Ancak spesifik nedenlere pek rastlayamadım. Bazılarının aldığı tv'lerde sorunlar meydana gelmiş ancak anladığım kadarıyla bu kronik bir sıkıntı değil. Bunun yanı sıra teknik servisi iyi değil diyenleri gördüm ancak ne yaşadığını anlatanı görmedim. Ayrıca bu şekilde kötü yorumları okuyunca insan Samsung ve LG mükemmelmiş gibi bir algıya kapılıyor. Ama tahminimce onların da bu fiyatlardaki modellerinin çeşitli sıkıntıları olacaktır. Açıkçası teknolojik ürünleri uzun süre kullanan ve her yeniliğe ihtiyaç duymayan birisiyim. Halihazırda 10 yılı aşkın süredir Philips'in yine amblight özellikli 32" bir lcd tv'sini kullanıyorum ve smart tv olmaması hariç her şeyinden de memnunum. Özellikle amblight beni çok etkileyen bir özellik olduğundan yine Philips düşünüyorum ancak yazılanlar kafamı karıştırdı. Yardımcı olursanız çok sevinirim.



  • sebebi philips yanılmıyorsam 2012 yada 14'te tv haklarını satmış olması. çinli tpv firmasına satılmıştı. üstelik her ürün bunların elinden de çıkmıyordu. çeşifli firmalara fason üretim de yaptırdıkları olmuştu. çok tutarsız olduklarından garantileri de aynı şekilde sorunlu deniyordu. bence bulaşılmaması gereken markalardan birisi.
  • aqhuan kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler. Anladigim kadariyla Philips the One tv ozelinde bir sey degil.
  • ben de aynı bütçede 55 inç tv bakıyorum. bunaldım valla her markanın iyi kötü yanları var. samsung mu lg mi philips mi bla bla valla bunaldım. ben istiyorum ki sesi görüntü kalitesi iyi olsun bozulmasın yeter.. ama hepsinin bi sıkıntısı var yav..
  • Ben 55pus7304 aldım. Memnunum 8 ay olmuştur alalı. İlk çıktığında almıştım. Sorunsuz tv. Tavsiye ederim. Teknolojik ürünler bunlar ve her markada çıkabilecek problemler çıkıyor. Samsun lg çin de üretilmiyor mu? Tv yi geçtim herşey Çin'de üretilmiyor mu? İade hakkımız var mı var. Alın baktınız sorunlu geldi iade edersiniz. Yenisini alırsınız. Lg Samsung Sony farketmez. İhtşyaçlarınızı karşılaması önemli. Ambilight mı? Zaten sizde biliyorsunuz farklı bi özellik ve harika. Kapatınca tv keyif vermiyor. Şuan alsam yine philips alırım.
  • andreoni kullanıcısına yanıt
    Merhaba, nasıl iade etme hakkı oluyor anlamadım normalde paket açıldıktan ve servis kurulum yaptıktan sonra geri dönüş şansı olmuyor diye biliyorum
  • orkun05 O kullanıcısına yanıt
    İnternetten alınan cihazlarda 1 ay koşulsuz şartsız iade var. Kutuya koyup iade edebiliyorsunuz. Mağazadan aldıysanız da servis raporuyla iade yada değişim yapabiliyorsunuz.
  • andreoni kullanıcısına yanıt
    Tekrar merhaba, yakın zamanda kuzenim teknosa'dan aldığı tv için (teknosa.com 10 nisan tairihinde) çağrı merkezi üzerinden
    olumsuz cevabı aldı dediğiniz gibi bir konu varsa nasıl oluyor yol gösterirseniz seviniriz
  • orkun05 O kullanıcısına yanıt
    ozgurdogrul O kullanıcısına yanıt
    Her firmanın farklı olabilir. Amazon 1 ay der teknosa 1 hafta der yada 15 gün der. Ona göre hareket edilmesi lazım. Aldığınız ürün sayfasından bakın kaç gün olduğuna. Sonra arayın deyin ki iade etmek istiyorum.58pus7304 konusunda iade yapan kişiler var. Onlar detaylı yazmışlardı. Hatta iade konusunda usta birini de ekleyeyim :) yardımcı olur diye düşünüyorum
  • Bahsettiğiniz ikilemde kalanlardandım.
    Her iki yandan da seyredileceği için gözümü kararttım, 55 PUS 7304 aldım MM.den.
    Şansıma problemsiz, teşhir - iade olmayan, mıncıklanmamış ürün geldi ve ambilight kullananların memnuniyetine bizler de dahil olduk.

    3 - 4 ay önce de ucuz olsun diye 65" vestel almıştım köye, ambilightyi görünce şimdi pişmanım.
  • Kötüleyen kim?

    Philips'in The One serisi sadece Türkiye'de değil, özellikle Avrupa'da deli gibi satmış. Çok basit bir şey söyleyeceğim. Youtube'a girin, 7304'ü aratın. Hakkında yüzlerce video var.

    50hz, 60hz, 100hz olaylarına bir açıklama getirmekte fayda var. Elimde şuanda 55XE9005 Sony TV var. Bu alette X1 chip falan var. Süper bir cihaz ama 4K görüntülerde 60hz oluyor yenileme hızı. Philips cihaz BÜTÜN ÇÖZÜNÜRLÜKLERDE 60hz. Bence çok kafaya takmaya gerek yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGatakan -- 3 Mayıs 2020; 2:27:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.