Şimdi Ara

philips SPA-4310 2+1 muazzam ses ve detay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda birçok marka hoparlör ile ilgili konu açılmış forumun yarısı logitech'in gerisi solo 7 ve aego m peşinde dünyada başka hoparlör yok sanki neyse renkler ve zevkler tartışılmaz elbette uzun zaman önce mediamark ta gördüğüm ve çalarken hemen dikkatimi çeken bu markayı merak ettim yanına gittiğimde philips hoparlörler le karşılaştım öncelikli 2+1 sistem olmasına rağmen resmen 2.0 gibi çalışan ve diğer 2+1 de olağan olan ayarsız basları ve uğultularına raslanmayan ve hayatımda bu kadar net ses veren bir sistem görmedim hoparlörler çift sürücülü detaylar kesinlikle kaçmıyor inanılmaz derin bas alabiliyorsunuz subbufer varmı yokmu unutuyorsunuz çünkü baslar hoparlörden geliyor..

Berrak ve net vokaller
    • 60 W çıkış gücü
    • Ses derinliği, enstrümanlar için mesafe hissi gerçekten veriyor
    • Maksimum ses çıkışında parazitsiz
    • Mükemmel dinamik bas
    uygun fiyat 100.-TL civarı

sistem logitech'in bütün serilerinden daha iyi ses veriyor
    sistem solo 7 den daha derin ve gerçekçi ses veriyor
    sistem milletin bayıldığı fiyatı 600 küsür olan aego m'e resmen öpücük atıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: galata80

Forumda birçok marka hoparlör ile ilgili konu açılmış forumun yarısı logitech'in gerisi solo 7 ve aego m peşinde dünyada başka hoparlör yok sanki neyse renkler ve zevkler tartışılmaz elbette uzun zaman önce mediamark ta gördüğüm ve çalarken hemen dikkatimi çeken bu markayı merak ettim yanına gittiğimde philips hoparlörler le karşılaştım öncelikli 2+1 sistem olmasına rağmen resmen 2.0 gibi çalışan ve diğer 2+1 de olağan olan ayarsız basları ve uğultularına raslanmayan ve hayatımda bu kadar net ses veren bir sistem görmedim hoparlörler çift sürücülü detaylar kesinlikle kaçmıyor inanılmaz derin bas alabiliyorsunuz subbufer varmı yokmu unutuyorsunuz çünkü baslar hoparlörden geliyor..

Berrak ve net vokaller
    • 60 W çıkış gücü
    • Mükemmel dinamik bas

sistem milletin bayıldığı fiyatı 600 küsür olan aego m'e resmen öpücük atıyor...

Biraz abartı gibi geldi bana bu yorumlar. Üst düzey 2.1 sistemler zaten 2.0 prensibi ile çalışırlar. Basslar hoparlörlerden gelir zaten fakat güçlü titreşimleri subwoofer yapar. Logitech'in bütün serilerini dinlemeden hepsini ezmeniz bence doğru değil. Gidip media markt da ses sistemi standında 1-2 dk dinleyip de bu karara varamazsınız. Dünyada başka hoparlörler de var tabiki ama Türkiye şartlarında alınması gayet zor. Şahsen Klipsch Promedia 2.1 kullanıyorum ve genel olarak internetteki yorumların da desteğiyle dünyadaki en iyilerden biri. Ama bu bir zevk meselesi olduğu için kesin bir karşılaştırma yapılamaz bence. valla sistem de mübarek öpücük filan atıyormuş. tam f/p ürünü...

Audio is objective. Your hearing and opinion is subjective.

• bencede zevkler ve renkler tartışılmaz. Ben hala 6x9 coax dan aldığım zevki alamıyorum bir çok üründe.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Forumda birçok marka hoparlör ile ilgili konu açılmış forumun yarısı logitech'in gerisi solo 7 ve aego m peşinde dünyada başka hoparlör yok sanki neyse renkler ve zevkler tartışılmaz elbette uzun zaman önce mediamark ta gördüğüm ve çalarken hemen dikkatimi çeken bu markayı merak ettim yanına gittiğimde philips hoparlörler le karşılaştım öncelikli 2+1 sistem olmasına rağmen resmen 2.0 gibi çalışan ve diğer 2+1 de olağan olan ayarsız basları ve uğultularına raslanmayan ve hayatımda bu kadar net ses veren bir sistem görmedim hoparlörler çift sürücülü detaylar kesinlikle kaçmıyor inanılmaz derin bas alabiliyorsunuz subbufer varmı yokmu unutuyorsunuz çünkü baslar hoparlörden geliyor..

Berrak ve net vokaller
    • 60 W çıkış gücü
    • Mükemmel dinamik bas

Kesinlikle gerçeği yansıtmıyor bu yazanlar.Hele ki aego m için yazılanlar sadece "komik".Kimse kusura bakmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: halog

quote:

Berrak ve net vokaller
    • 60 W çıkış gücü
    • Mükemmel dinamik bas

Kesinlikle gerçeği yansıtmıyor bu yazanlar.Hele ki aego m için yazılanlar sadece "komik".Kimse kusura bakmasın.

aego m kullanmadım ama okuduğum yorumlar bile tek başına yeterli sistemi beğenmem için :D

Audio is objective. Your hearing and opinion is subjective.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.