Şimdi Ara

Philips shl3265 bk 69 tl (dr içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.307
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Gelmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Aynı kulaklık değil, mikrofon yok.

• bu kulaklığı yılbaşından önce jestini yap çekiyle sipariş etmiştim, bir aya yakın göndermediler süründürdüler. sonra da ben şikayet var'a yazınca anca iptal ettiler, bi hafta da çekin geri tanımlanmasını bekledim. üzerine bi de fiyat düşürüyorlar, stoğa girmediyse uğraştırır, dikkat edin.
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    DR'deki SHL3265 ses kalitesi olarak bundan çok daha ileride, açıkçası biraz daha verip SHL3265'i tercih ederdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

DR'deki SHL3265 ses kalitesi olarak bundan çok daha ileride, açıkçası biraz daha verip SHL3265'i tercih ederdim.

SHL3265'i ne tür müziklerle dinlediniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Qualiss q more 60 kapsül 109 tl
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim siparişi iptal etmişler. Ancak ürün hala satışta. Stoktan düşüremiyorlar anlaşılan ne biçim sistemleri varsa.

• Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    SHL3265'i kullanmadım ama elimde daha üst modeli olan ve Hi-Res Audio destekli olan SHL3565 var. Bir kulaklığın ses kalitesini karşılaştırmak için illa hepsini tek tek denemek gerekmiyor, teknik özellikler bunun için var. Örneğin SHL3060'in verebildiği ses frekansı 10-22.000 Hz aralığında, bu aralık SHL3265'te 8-27.000 Hz'te, SHL3565'te ise 7-40.000 Hz'te. Bu frekans aralığındaki ilk değer bas sesleri, ikinci değer ise tizleri temsil eder. Tabi sürücü çapı, hassasiyet gibi diğer özellikler de önemlidir ama bir kulaklık insan kulağı için ortalama kabul edilen 20-20.000 Hz değerlerinin dışındaki frekansları da (20 Hz'in altında ve 20.000 Hz'in üstünde) verebiliyorsa diğer özellikleri de genellikle iyi olur.
  • Jestini yap çekleri duruyor . ama kalsın bekleyelim biraz daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O üst model çok övülüyor ama piyasa pek bulunmuyor. Kağıt üzerinde yazanların her zaman geçerli olduğunu düşünmüyorum. Sesin 'iyi' olması kişiden kişiye değişir. Sesleri dengeli, net, sahnesi geniş bir kulaklık bana göre iyidir. Bu tür kulaklık biliyorsanız öğrenmek isterim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.