|
Teşekkür ederim hocam, ben tak çalıştır ile 1-2 kez temizlemek için çalıştırır devam ederim diyordum video izlemeden işlem yapmayayım en iyisi :) |
|

|
Teşekkür ederim hocam, ben tak çalıştır ile 1-2 kez temizlemek için çalıştırır devam ederim diyordum video izlemeden işlem yapmayayım en iyisi :) |
|
After every party I die
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
Aslında makina temizleniyorduda posa haznesi tam doluncaya kadar boşaltılmıyordu malim işyeri herkes aynı şekilde bakmıyo makinaya, parça listesini attığın iyi oldu sağol iş başa düşcek gibi bakalım temizliğe girişicem durumu yazarım buraya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
makinanın su sensörü hangisidir doatum bulamadım varmı bilgin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 21 Aralık 2023; 14:45:53 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 21 Aralık 2023; 16:15:56 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dgkn_sglmr -- 21 Aralık 2023; 16:16:45 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
hocam 19 bar makinalara bakmanızı tavsiye ederim, kullananlar tad olarak faklı olduğunu söylüyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 21 Aralık 2023; 16:29:6 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 22 Aralık 2023; 12:32:39 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
parça numarası 422224777123, servisede sordum ayrıca phaksesuara sordum dönüş yaparlarsa bilgilendiririm < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|