Şimdi Ara

PHILIPS QG3340 DEĞERLENDİRMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
17.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Traş makinesi satın alacak iken çok araştırdım,dolandım,durdum QG3340 ile ilgili bir türlü yorum bulamadım.2 gün önce aldım ve deneyimimlerimi yazayım dedim.
    Traş makinesinin aparatı olarak 1-18mm başlığı,1-12mm başlığı,Oval başlıklı temizleyici,Saç kenarları ense sakal için keskin uçlu düzeltici ve burun-kulak kılları almak için bsşlıklar bulunuyor.
    1-18 mm ve 1-12mm yazsada makine 2mm 5mm gibi önemli kirli sakal fonksiyonlarına sahip değil.Bıçakları yeterince keskin tatmin edici bir kullanışı var.Bir kere geçtiğiniz yerden bir daha geçmenize gerek kalmıyor.
    Dar-Keskin uçlu başlık ile favorilerinizi çok kolay bir şekilde düzleştirebiliyorsunuz.Ensenizide makineyi az çok kullanabilen birisine verseniz rahatlıkla düzeltebilir.Çok kullanışlı bir başlık.
    Oval başlıklı temizleyici ise bir harika.Ağda,Cımbız,İplik çok yorardı beni.Zor oluyordu sakallarımı temizlemek,şekil vermek vs. işimi çok kolaylaştırdı gerçekten.Ensenizide temizleynce sanki ustura ile almış gibi oluyorsunuz.
    Burun-Kulak kılı alan başlıkdan ise tam verim alamadım.İlk kez kullandım belki tam verimli kullanamamış olabilirim ama ufak kılları alamıyor yada alamadım diyelim.İleriki zamanda durumda değişiklik olursa belirtirim.
    Bazıları saç kesmek için uygunmu diyor hiç denemedim ama araştırmalarıma göre saç için uygun bir cihaz olmadığı saç-sakal kesmek için uygun fiyatlılardan araştırmam bazındahttp://www.kliksa.com/urun/panasonic-er-gy10cm503-islak-kuru-sarjli-sac-sakal-ve-vucut-tuyleri-bakim-seti/901764276 bu cihazı önerebilirim.
    Sakal kesmek için ideal bakım kitide fiyatı bazında QG3340 gibi gözüküyor.En uygun fiyat isehttp://www.bimeks.com.tr/urun/127915/philips-qg3340-erkek-bakim-kiti.aspx 89.90 ve Mağazadan alışveriş yaparsanız 9 tl değerinde indirim çekinede sahip olabiliyorsunuz.Kampanya hakkında pek bir bilgim yok 2 gün önce ben aldım.Son olarakda QG3340'ın bir üst modellerinden biri olanhttp://www.bimeks.com.tr/urun/118970/philips-qg3270-erkek-bakim-kiti.aspx bakmanız faydalı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolsthor -- 15 Eylül 2013; 15:44:29 >

• kablosuz kullanım şart mı?
    şarjda iken kullanım mümkün mü?
  • yubb kullanıcısına yanıt
    Önceliklee şunu belirteyim.Teknolojik alet biraz şans işi tabi ama 3.kullanışımda o sıfır alan başlıkda arıza çıktı.Tam oturmuyordu elinle sıkıştırınca oturuyordu elini çekince tekrar ses çıkıyordu.Götürdüm garantiye başlıkların garanti kapsamında olmadığı söylendi.Müşteri hizmetlerini aradım onlarda aynı şeyi söyledi,biraz olay çıkarttım birazda allah affetsin yalan söyledim ilk kullanışımda bozuldu dedim çünkü aksi takdirde mağdur olacaktım adamlar garantiye aldı ve 1 haftadır makinem garantide bekliyor.Sorunuza gelince makine kablolu kullanım için uygun değil.Belirli bir müddet kendini şarj etmesi gerekiyor.Kablolu-Kablosuz kullanım için şu cihaza bakmanızı öneririm.http://www.philips.com.tr/c/mens-timar/multigroom-qg3270_32/prd/ ayrıca 1 saatte şarj oluyor.QG3340 ise 10 saatte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolsthor -- 15 Eylül 2013; 15:43:45 >
  • https://www.istanbulbilisim.com.tr/philips-qg3340-16-erkek-bakim-kiti-fiyati,62032.html 83.32 TL
    https://www.istanbulbilisim.com.tr/philips-qg3371-16-erkek-bakim-kiti-fiyati,62034.html 111.45 TL
    https://www.istanbulbilisim.com.tr/philips-qg3380-16-erkek-bakim-kiti-fiyati,62038.html 150.25 TL

hocam ben bu 3'ü arasında kaldım hepsi de kablosuz ise ne bileyim qg 3371 daha mantıklı gibi.
    sizin önerdiğiniz modeli ilk kez gördüm o da 110 TL,
    http://www.teknosa.com/urunler/120240192/philips-qg-3270-8-in-1-erkek-bakim-seti?ref=akakce&v=1.86.6

valla ben kararsız kaldım. siz 3270'i öneriyorsunuz heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yubb -- 15 Eylül 2013; 18:30:09 >

• suan mobildeyim linklere bakamadım.Ben arastırmalarım sonucu soyluyorum 3270 diye bir kullanandan tavsiye almanız daha yararlı olur.Ancak ben kendi cihazımdan memnun kalmadım.Konu başındaki panasonic cihazına baktınızmı 140 tl idi o cihaza olumlu yorum çokdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mclaren34

suan mobildeyim linklere bakamadım.Ben arastırmalarım sonucu soyluyorum 3270 diye bir kullanandan tavsiye almanız daha yararlı olur.Ancak ben kendi cihazımdan memnun kalmadım.Konu başındaki panasonic cihazına baktınızmı 140 tl idi o cihaza olumlu yorum çokdu.

philips qg3340 almayı düşünüyorum. sıfırdan alıyor mu acaba? benim sakallarım seyrek ve yumuşak o yüzden büyük makinelere 300 400 tl para bayılmak istemiyorum yok yere.
  • abi hiç memnun değilim başlıklar tam oturmuyor tavsiye etmiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PHILIPS 43PUS7805 YORUMLARI
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • atillacan5 A kullanıcısına yanıt
    Yukarıdaki Panasonic'e bakınız.Araştırın biraz ben almadığım için pişmanım 30-40 fazla verin 1 kere uzun yıllar kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: mclaren34

Yukarıdaki Panasonic'e bakınız.Araştırın biraz ben almadığım için pişmanım 30-40 fazla verin 1 kere uzun yıllar kullanın.

abi fiyatında sorun yok 250 tl ye kadar gideri var ama beni deli eden sıfırdan alan ve hemde vücut için kullanabileceğimiz bir makine bulamadım. genelde tüy alıcı olarak geçiyor bahsettiklerim. ama benim sakallar dediğim gibi sert değil. panasonik alacağım sanırım bu gidişle. ne braun cruzerden memnun olan var ne bundan
  • atillacan5 A kullanıcısına yanıt
    Bencede en mantıklı tercih olur.

• Ben de QG3371 aldım, yanları kolay alıyor ama çene kısmı biraz daha zor oluyor bende. Biraz daha iyi bir performans beklerdim sanırım. Tabi benim acemiliğimin de etkisi vardır mutlaka ama berber elindeki ucuz makineyle daha güzel alıyor malesef. QG3371 bir saatte şarj oluyor bu güzel bir saat şarj 50 dakika kullanım vadediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosica

Ben de QG3371 aldım, yanları kolay alıyor ama çene kısmı biraz daha zor oluyor bende. Biraz daha iyi bir performans beklerdim sanırım. Tabi benim acemiliğimin de etkisi vardır mutlaka ama berber elindeki ucuz makineyle daha güzel alıyor malesef. QG3371 bir saatte şarj oluyor bu güzel bir saat şarj 50 dakika kullanım vadediyor.

Merhaba arkadaşlar.Bende QC3371 almayı düşünüyorum. Acaba son durum nedir? Kullanan arkadaşlar memnun mu? ve Sakalı sıfırdan alıyormu? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris_basar

quote:

Orijinalden alıntı: cosica

Ben de QG3371 aldım, yanları kolay alıyor ama çene kısmı biraz daha zor oluyor bende. Biraz daha iyi bir performans beklerdim sanırım. Tabi benim acemiliğimin de etkisi vardır mutlaka ama berber elindeki ucuz makineyle daha güzel alıyor malesef. QG3371 bir saatte şarj oluyor bu güzel bir saat şarj 50 dakika kullanım vadediyor.

Merhaba arkadaşlar.Bende QC3371 almayı düşünüyorum. Acaba son durum nedir? Kullanan arkadaşlar memnun mu? ve Sakalı sıfırdan alıyormu? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Ben kendi cihazım için güncel bir yorum yapayım.Cihazın 2 başlığı oturmuyordu kavga gürültü garantiden 1 başlığı 2 hafta önce diğerini geçen çarşamba aldım.Çook geç gönderildi.Şuan yeni başlıklarım cihaza oturuyor ve kesim performansı haliyle ilk aldığım gibi.İtiraf etmek gerekirse ilk 1 aylık süreçde ki sık sık traş olan birisi değilim çok acemi olduğumdan dert yakınıyordum.Şimdi makine ile daha fazla uyuşur oldum ve yeni başlıklarımla ihtiyacım görülüyor çok şikayetçi değilim.Ama Kulak-burun kıl alıcıyı hala çözebilmiş değilim :) Ayrıca şunuda göz ardı etmemek lazım ben aynı performansı tahtakaleden aldığım 25-30 liralık cihazdanda alıyordum.Bir kere tam traş oluyordum tak şarjı bitti.Sakalın bir yanı kesilmiş diğer yanı duruyor,makineyi şarja taksam anca 2-3 saatte kendine gelir makina dışı etkenlere başvurduk.Ben yinede tavsiye etmem arkadaşım.QG3371 den olumsuz rapor gelmezse 20 30 fazla ver ve onu al 1 saatte şarj et kullan.Son bir uyarı her ne kadar su ile temizlenir desede su değdirme abi al fırçayla temizle makina sapıtıyor :D

• Kardeşler 3371 vatanda 115, istanbulbilisim de 107 TL, ben bıihassa bıyık için alacam, ne diyorsunuz şekil vermek falan kolay mı, doğru dürüst kesiyor mu?

http://www.istanbulbilisim.com.tr/philips-qg3371-16-erkek-bakim-kiti-fiyati%2C62034.html?ref=akakce&v=1.62.5#ProductTechnicalProperties
    http://www.vatanbilgisayar.com/qg-3371-erkek-bakim-kiti.html

• panasonic er gy10cm503 bu ürünü kullanan varmı yorum alabilirmiyim?
  • Philips QG3340/16 Erkek Bakım Kiti [size=6]almayın aldırmayın. Bıçaklar tek kelime ile rezalet.
    Ne şekillendirme ne kesimde performans alamıyorsunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • omeri7 O kullanıcısına yanıt
    Hocam diyelim 16 saatte ful şarj ettiniz 45 dk kullanım süresi var ilk 10 dk cihaz performansı güzel ondan sonra bütün başlıklar performanstan düşüyor.Devamlı tekrar tekrar düzeltme ihtiyacı duyuyorum.Dediğim gibi paraya kıyın 1 saatte şarj olan ve kablolu kullanılabilen bir cihaz alın.Öğrenci olmasam çoktan çöpe atmıştım bu cihazı

• Arkadaşlar yeni aldım güzel bir ürün performansını begendim ama 2 tane taragı var onlar çok kaliteli degil gibime geldi ama şuan sorunsuz fiyatıda gayet iyi
  • Merhaba arkadaşlar. Konuyu biraz hortlatmak olacak ama. Ben de ürünü kullanıyorum. Genel itibariyle ürün fena değil. Yalnız benim şarj cihazım kayboldu ve philips bayii 40 tl fiyat verdi. Ürünün kendi bedeli 80 tl iken Şarj cihazına 80 tl verilmez diye düşünüyorum. Şimdi sizden bi ricam olacak. Şrj cihazını başka nereden ve nasıl tamin edebilirim bi fikri olan var mı. ve ÇOK ÖNEMLİ: ŞARJ CİHAZININ FOTOĞRAFLARINI VE ÖZELLİKLERİNİ BANA GÖNDEREBİLECEK BİRİLERİ VAR MI? Sadece özellikleri de olur. Elektrikçilere yaptırmaya çalışacağım da. Şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar. Hepinize iyi forumlar

• Arkadaşlar merhaba,

Ben bundan yaklaşık 6 ay kadar önce Philips Multigroom marka ürünü aldım.İlk başlarda çok memnundum gerçekten istediğim şekilde traş yapıyordu 1 saat şarj ve 50 dk kadar kullanım süresi vardı,istediğim şekilde başlık takıp değiştirebiliyor sorunsuz traş oluyordum.Ancak ta ki makinadan tuhaf sesler gelmeye başlayana kadar.Başlıkların içinde tırnak ucu kadar aşınma meydana geldiğinde başlıklar işlevini yerine getirmiyor ve bir gürültü oluşturuyor.Bunun neticesinde servisiyle görüştüm ve bunun garanti dışı olduğunu ve 100 lira kadar bir civarı olduğunu söylediler?? Halbuki bu yeni bir traş makinası fiyatıdır.Sonradan internetten yaptığım aramalar neticesinde aynı sorundan muzdarip olan tek kişi ben değilmişim.Philips bu şekilde haksız kazanç elde edip,tüketicileri yüz üstü bırakıyor.

Kısacası PHILIPS ALMAYIN VE ALDIRMAYIN
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.