Şimdi Ara

Philips PTA128/00 Wi-Fi USB Adaptör - Philips Smart TV'ler için kablosuz USB Adaptör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba,

Philips televizyonum için PTA01/00 almam gerekiyormuş, yanlışlıkla PTA128 aldım.

Uyumlu olmadığı için 45 TL satmak istiyorum ve ücretsiz kargo ile gönderebilirim. (Garanti 2yıl ve faturası ile verilecektir)

Ayrıca PTA01/00 ile takas yapabilirim.

Philips PTA128/00 Wi-Fi USB Adaptör - Philips Smart TV'ler için kablosuz USB Adaptör

Özellikler

- 802.11n kablosuz adaptör ile hızlı bağlantı.

- Geleneksel Wi-Fi 802.11g standardına göre 5 kata kadar daha hızlı. Wi-Fi 802.11n özelliklerini temel almaktadır.

- TV'nizde tak ve çalıştır tipi kurulumla kullanılan WPS Wi-Fi bağlantısı

- Akıllı telefon, tablet veya bilgisayarınızdaki fotoğraf, müzik ve filmleri büyük ekranda paylaşın.

- Gizliliğinizi korumak ve güvenli bağlantı kurmak için WPA2 şifreleme

- Smart TV için sağlanan Philips x2 Wi-Fi USB adaptörü ile zengin içerikli çevrimiçi servislerden yararlanın. Adaptörü TV'nin yan tarafındaki USB konektörüne takın ve TV'nizi doğrudan ev ağınıza bağlayın. 2 entegre antenle evinizde daha geniş kablosuz kapsama alanının keyfini çıkarın.

- TV'nizi en kolay ve rahat biçimde kontrol edin. Smart TV'nizi kontrol etmek için bir kablosuz klavye bağlamanız veya akıllı telefonunuzu ya da tablet bilgisayarınızı kullanmanız yeterli.

Philips PTA128/00 Wi-Fi USB Adaptör - Philips Smart TV'ler için kablosuz USB AdaptörPhilips PTA128/00 Wi-Fi USB Adaptör - Philips Smart TV'ler için kablosuz USB AdaptörPhilips PTA128/00 Wi-Fi USB Adaptör - Philips Smart TV'ler için kablosuz USB Adaptör

*** Satış yapıldı***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaan52 -- 23 Ağustos 2021; 21:8:40 >

• ürün ile ilgileniyorum pm gönderdim. konu hort
  • Merhaba mesajınızı göremedim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba philips pek 3208h tv atıl vaziyette duruyor kablosuz internet ile cocuk için kullanmak istiyorum acaba bu ürün benim tv ye uyumlu mudur? Sizin tv 'nin kodu nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.